65

До 93

преди 5 месеца

И какво станало после, убили ли са го, в Гулаг ли са го вкарали, в Украйна ли са го пратили дето всеки втори го връщат в ***? Не искал да яде, ....ами да не яде , негова работа!

64

Анонимен

преди 5 месеца

А забравих, че и черноборсаджии са били осъждани, които по време на ВСВ, са докарали до глад населението, за да натрупат те печалби.

63

Алекса

преди 5 месеца

Кой е с промит мозък ? Канадец в България отказал да яде домат откъснат в градината на домакина в село Невестино защото не бил купен от пазара ! Факт ! Не е фалшива новина !

62

Васи Маслото ДС

преди 5 месеца

Какъв хубав :@#може да се постави там. Ах. Какъв.Къде още мога да поставя еднорози и @#$& . И знамето също?

61

лагерите

преди 5 месеца

В България, ДС почти не се променя след 1944 година, каквито са управлявали през царското управление, почти същите, с малки изменения, са управлявали и през социализма там. Присъдите в тези лагери са на престъпници , извършвали престъпления по време на ВСВ и наказанието им е продиктувано от държавите победителки, други са били криминални престъпници, убийци, трети са били предатели на България и са работили срещу България и български граждани , убивали са и български граждани, там невинни няма!

60

Да стърчи

преди 5 месеца

В най- хубавите ни градове един руски *** 30 метра, София, Пловдив, Варна,Бургас....да ти напомня че си роб , и кой ти е новия Господар!

59

Тео

преди 5 месеца

Опасния паметник си стои, но безопасната ограда пада! Няма такъв смях! Пълна пародия на държава сме - щом в уж най-уредения град в България се случва подобно нещо, човек може да си направи доста нелицеприятни изводи!

58

даа

преди 5 месеца

До Да стои::До дойдат и да отидат да гледат дворците в полите на Витоша.

57

Алекса

преди 5 месеца

Естествено че щом си талибан ще искаш да буташ и рушиш !

56

Анонимен

преди 5 месеца

Моля ви, изкарайте оригиналните досиета за какво са лежали тези престъпници в лагерите, за да спират да мрънкат най-накрая уж "репресираните" и наследниците им и хората да видят нагледно всеки за какви престъпления е лежал там, че ми писна от мрънкачи, наследници на престъпници и убийци, да се държат арогантно! НЕКА ПУБЛИЧНО ДА ВИДИМ , ЗА КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА БИЛИ ОСЪЖДАНИ И ЛЕЖАЛИ В ЛАГЕРИТЕ , ПУБЛИКУВАЙТЕ ГИ ПУБЛИЧНО!

55

Да стои

преди 5 месеца

Да идват хората и да ни гледат какви сме селяци! След това да видят стадионите ни и да ни се смеят!

54

Анонимен

преди 5 месеца

Падна оградата - крадливия кабинет Денков не пада.

53

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Охооо! Знаеш ли , какво означава това? Че твоите деди, са били престъпници, защото в тези лагери, са лежали хора, осъдени за престъпления от държавите победителки и криминални престъпници, може и да е попаднал някой невинен между тях, но едва ли! За мен, не би било гордост, дядовците ми да се били престъпници или убийци, виновници, лежали в лагер за престъпници, но вие го считате за нещо героично и си изкарвате пари+ползи от престъпленията на дедите си, което доказва, че сте същите

52

Активен борец

преди 5 месеца

Атентат! Саботаж! Капиталистическа диверсия!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Другари на Никулден призовавам за путински съботния, да вдигнем оградата!

50

Анонимен

преди 5 месеца

И днеска ше си останете само с реването както е всеки ден

49

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 67. Брей 4 плюса за 30 секунди

48

Анонимен

преди 5 месеца

Журналистите не писаха като падат дървета, но оградата са я забелязали

47

Анонимен

преди 5 месеца

Не се ли "руши" понеже борците с паметници къртеха плочи ?

46

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя паметник трябваше да си замине заедно с мавзолея