98

754

преди 5 месеца

Тоя си тропа с "оная" си работа!

97

Хмм...

преди 5 месеца

Сглобката е едно недоразумение, което за жалост трябва да наричаме правителство! Обаче Борисов няма да я напусне, независимо от всичко което говори! Защото днес казва едно, а утре ще чуете съвсем друго! Тежко му обаче на тоя народ, дето пет пъти ходи на избори и накрая всички, заедно с Герб му се подиграха и извършиха национално предателство спрямо собственият си народ!

96

Феро

преди 5 месеца

Има ли смисъл,Борисов да го има и то в политическото блато на България! Не,няма смисъл няма и нужда от него!

95

Анонимен

преди 5 месеца

До Боку БокистияКак ме свърза с тая професия, как прозря това твое твърдения, и ако не ти харесва моя пост не означава, че съм жалък, а че на теб ти хлопат чарчаветата....

94

Изнервен

преди 5 месеца

Пак манипулативно изведено заглавие на новината! Борисов пита има ли смисъл ГЕРБ да остане в сглобката, но всъщност отговаря ДА, въпреки многото негативи и условия, защото алтернативата е по-лоша.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Смисълът е да не управлява неграмотния Рундук и да не сме Белорус! Друго няма, управлението е лошо, както и всички преди него! То вече стана толкова, че трябва да се замислим дали не сме лош народ, лоши хора? Май сме такива?

92

Анонимен

преди 5 месеца

СТОЙ БОРИСОВ, НИКАКВО МЪРДАНЕ- САМО НА ТЕБ ВЯРВАМЕ! И ЗАПОМНИ НАЙ "СТАБИЛНИТЕ" НЕЩА СА ПАЯНТОВИТЕ- ПОГЛЕДНИ МОЛЯ ТЕ НАДОЛУ....И ТЕ СЕ КЛАТЯТ АМА ИЗДЪРЖАТ НАЛИ! ТРЪГНЕШ ЛИ СИ ИДВАТ СЛУЖЕБНИТЕ И ИНФЛАЦИЯТА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ СТАНЕ ПАК 24%....В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА.

91

Анонимен

преди 5 месеца

Професор Борисов пак се изказа.Вече не ги слушам изобщо.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Всичките ви авторитети са корумпирани. Всичките ви институции са корумпирани. Това е наследство от 1 год. управление на ГЕРБ. Само ако ГЕРБ се махне от властта, Бг ще се оправи.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Ами Пръскайте се вече бре МутроКомунисте! Какво ни се оплакваш? Да ходим на Избори!!!

88

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ/ДПС правят правителството паянтово. ББ клати лодката всеки ден, не може да се примири, че не е едноличен господар. А. Василев и К. Петков са негови слуги.

87

Анонимен

преди 5 месеца

"Сглобката" съществува само заради Радев. Той като се махне - всичко се разпада.

86

Анонимен

преди 5 месеца

ПП са доста скромни.Но виж Бойко прави добра реклама.Познава си народа.

85

Анонимен

преди 5 месеца

Борисов, откъде е дошло оръжието за този грабеж? Такава престрелка досега не е имало. Това не са българи!

84

Анонимен

преди 5 месеца

Последните три години имало еднолично управление!А преди това 12 години какво беше?Не искам повече да си късам нервите с глупостите и лъжите на тая мутра,затова напускам този сайт!

83

Анонимен

преди 5 месеца

Мълчи Тикво. И онези от кабинета също да мълчат. Че всички знаем кой колко работа е свършил и като почнете да се хвалите на нас нормалните ни става доста смешно. Едно нещо не свършихте като хората. Даже един закон не написахте така,че да няма как да се оспори и виновните да не намерят вратичка. Тотална некадърност и липса на образование.

82

ГЕРЕН

преди 5 месеца

ГАЛЕМ МАНИПУЛАТОР СИ ТУЛУПЧО +ВТОРИ ШИШО. ОШАШАВИ НАРОДА ЗА 15 ГОДИНИОКРАДИ НАРОДА ЗА 15 ГОДИНИ. РАЗПРЕДИЛЯ ПОРЦИИ ПОВЕЧЕ ОТ ДОГАН. ПРАВИ СЕ И СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК. НО си мъничък в очите на много БЪЛГАРИ. НО ТОЙ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ ПОМНИ ПОМНЕТЕ КРАДЦИ И ВИЕ УБИЙЦИ ДАЛИ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ДУХОМ.

81

Край

преди 5 месеца

Плюе обаче а е мръднал, магнита прави един оборот на менгемето. Топурдаците му изпукват и тоя командва герберопитекантропите да гласуват както му е наредено.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя какви Страйкъри,какви самолети и летища сънува. Първо няма налично нито едно нещо от изброениите. И второ всичко е платено с пари от кредити,а не от добро управление и излишък в хазната. И аз мога да изтегля 300 бока кредит за апартамент,но кой и как ще го изплаща след мен да не ме интересува. И ще се бия в гърдите,че аз съм го купил. Голям успех няма що. И после децата ще връщат буквално поне двойно докато изплатят всичко

79

Public enemies

преди 5 месеца

Украйна губи и натискат България за мобилизация, затова Денков се занимава със Запорожието.