109

Анонимен

преди 6 месеца

А коня кво търси там? Да си седят в Азия и да не ни занимават с техните неволи

108

Анонимен

преди 6 месеца

Защо им беше на руснаците толкова да напират да отидат на тази среща, за бъдат публично порицани и изолирани от другите?! Какво са очаквали?

107

Зозо

преди 6 месеца

Хахаааа, според мордорските слуги, който не служи на Мордор е предател, гей, ***..... Не си дават сметка, че никой не се интересува от азиатската им ***, стига да не се месят в нашите дела.

106

ало ало

преди 6 месеца

а блинкен какво прави там, тук е европа, да си стои зад океана, ама янките са нахални войнолюбци, но си намериха майстора - путин!

105

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не го е канил тоя несретник. Ходят там само и само някой да чуе за тях. То па като чуе та кво? Те са като латерни - Запада ни ака в гащете и късия към мамашките - Раждайте по 8 деца като в 18 век, че да има за фронта, че ше ставам император хахха егати пропадналяците

104

Анонимен

преди 6 месеца

Кой ше говори с тоя кон ве? Кво зависи от него? Никой не го бръсне за нищо както и целия Мордор

103

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 127 Защото без него и Русия цялата им организация от пионки отива на кино. Единствената цел на тази организация е да морализаторства и да се натрапва на руснаците

102

Анонимен

преди 6 месеца

ОССЕ осъди уската агресия срещу Украйна, Лавров в изолация??? Ама верно ли? Лавров в изолация? Сигурно защото едвам му стигна времето да се среща с повечето желаещи официални и неофициални срещи там. Изтрепаха се всякакви да се срещат и разговарят с него. Ега ти фейка от фейк БГ!

101

82-ОМБР

преди 6 месеца

За да го унижът с безразличие!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Що го канят този?!

99

Анонимен

преди 6 месеца

Колхозниците поне да си бяха платили поне вноската за тая организация и тогава да ходят и да ръсят мозък там дето го нямат. Ше се съобразява някой с държава безгласна буква в международно отношение пффф

98

Анонимен

преди 6 месеца

Която копейка не и харесва от коя страна сме може спокойно да замине за другата страна за разлика от когато бяхме 45 год под окупацията на колхозниците и живеехме като в концлагер. Няма как да допускаме някави колхозници да прелитат над България при положение, че сме в списъка им на неприятелски държави. Чебурашките мислиха ли тогава каво ще произтече от това? Както винаги не. Те кога ли са имали някаква мисловна дейност тия пропадналяци.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Какво прави агресора Русия в тази организация? Отдавна трябваше да бъде изхвърлена от там. Русия да се среща с Иран, КНДР и Китай, там и е мястото.

96

Анонимен

преди 6 месеца

"плиткоумната министърка на вънпните работи на Германия нарече Катар "терористина държава". После чакат оттам газ" - Идва ли ви на ум как се превежда Бербок? Бер е мечка, а бок е коза. Мечка с глава и рога на коза.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Добре, че нашта габриелка се прибра у дома. Защо да се вре в голямата политика. Ся че опне зиморничави краци пред камината, ще уплете едни терлици, ще извезе един гоблен, па ще врътне една вкусна българска манджа. Ще се успокои и ще легне да нанка.

94

леле

преди 6 месеца

Никой ги неще крепостните Диктатора излезе ли от бункера

93

А не се безпокойте

преди 6 месеца

Тази изолация е показна. За пред блеещото простолюдие. Те не са го поканили там, за да го изолират. Даже искаха видеоконферентна връзка с Путин, но той им прати Лавров, както и предсказах преди 2 седмици още. Нали не мислите, че Лавров случайно се е отзовал там? Просто е решил да намине да загуби малко време? Преговори се водят и още как зад закрити врати до които простолюдието няма никакъв достъп.

92

Анонимен

преди 6 месеца

Заглавието: ОССЕ осъди уската агресия срещу Украйна, Лавров в изолация, УСКАТА?? Е жива подигравка с мъжете на европейската върховна дипломация, та даже БГ щрауската Грабител отфръча О- време, защото текста така е написан сякаш за първи път УСКАТА агресия е порицана пред лицето на Европа с което ни дадоха разберем че никакви оръжия, беоприпаси и наемници Европа най позорно лъгала че е изпратила, а излиза че едва сега правят осъждане без да участват балтийските квартали, Урина и Пошла

91

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен,к.88 Защо ми се струва, че Русия не воюва с Украйна, а срещу войници 'Отпускари' от ЕС/НАТО, че и английски и американски доброволци се срещат. Поляците вече не се крият, воюват заедно с украинците срещу руснаците и Лвов май че си стана полският град Лодз. За въоръжението да не говорим - от цял свят, а БГ военният министър Тагаренко опразни българските военни складове под лозунга 'Всичко за моите братя украинци!' Така че думата Украйна вече не е на страна, а на територия с м

90

Анонимен

преди 6 месеца

Пропуснали сте да отбележите, че прибалтийските държави и Полша в момента са на практика залети с чужди войски.