82

Анонимен

преди 6 месеца

Хранете ги още тия. Ама ги разбирам - по-лие хубаво да ги изловят на улицата и да ги пратят на фронта? А там руската артилерия не прощава...

81

морски

преди 6 месеца

Вчера обиколих крайбрежните кръчми, видях в пъти по-малко украинци в тях, спрямо същия месец преди година. На въпроса ми "защо", собственици отговориха "ограничават се вече, защото войната се проточи". И да, войната много ще се проточи. Жива рана ще остане там...

80

Анонимен

преди 6 месеца

Какви бежанци, това са пиявици с Много пари.Да се махат.Най богатите избягаха.Със скъпите си коли по черноморието .Другите укропитеци ,които останаха там да ги изтрепят до крак.

79

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

До IQ 3.14, за разлика от теб влизам рядко. Виж си коментарите, бе мишко. Ти си този който виси тук цял ден! Научи къде ти е мястото и ни освободи от присъствието ти! Хората вадят пари и докато спят! За разлика от такива като теб, които дори не работят, а само цоцат!

78

Анонимен

преди 6 месеца

По-важни са знамената които са пред Бг столична община .Имаме обещание за знамена от Украйна , за всички градове !

77

Анонимен

преди 6 месеца

Украинските бежанци в Германия , вече 80% от тях , РАБОТЯТ !

76

Киро Канадеца

преди 6 месеца

Те са по важни, ако искате да лекувате български деца събирайте капачки. Слава Украине!

75

Анонимен

преди 6 месеца

До 96.Е ако дойдат 7 милиона украинки няма да има места по хотелите.Ще трябва да им дадеш твоят апартамент а ти да отидеш да живееш на улицата в кашон с другите укрофили.Трябва да се помага а ти може на улицата,но украинките задължително трябва да са на топло и светло.

74

Българин

преди 6 месеца

Живи и здрави, братя Украинци. Готови сме да приемем дори 7 милиона от Вас! Българите подкрепяме братска Украйна във войната срещу руските фашисти!

73

Бах ти

преди 6 месеца

наглите! Марш в окрайна!

72

Ма ППДБ и Герб

преди 6 месеца

Обещаха преди избори че ще се грижат добре за Украйна и сега като ги избрахте добре се грижат да Украйна! Защо сте недоволни!?

71

Анонимен

преди 6 месеца

Много ясно че дори и да свърши войната украинските селянки няма да искат да си тръгнат.Ще останат още няколко години под предлог че Украйна трябвало да се възстанови.А дотогава море,хотел,плаж и забавления.В Германия вече не им дават пари на ръка а в карта с която може да се пазарува само продукти в магазините.А в Полша вече ги карат да работят или чао.

70

Чудя се!

преди 6 месеца

Защо нашият народ търпи тези хрантутници, които не отива да си оправят територията!?

69

Ма те е луд

преди 6 месеца

Който яде баницата а който ву я дава! Значи вие българите сте луди!

68

Анонимен

преди 6 месеца

Кисинджър винаги се отнасяше към Русия с респект и уважение, като към достоен противник.

67

За Българче 1 лев

преди 6 месеца

На ден от сържавата, за украинче 25 лева на ден!!

66

Габонеца

преди 6 месеца

Еми много ясно че свикнаха да живеят на хотел.Повечето украинки идват от селата и за пръв път виждат море.От съборетината на село в луксозен хотел и то две години.Как да не се свикне на това.Тези от големите градове си заминаха или на Запад или се върнаха в Украйна.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Киро раздаде парите, а Кокорчо тегли заеми и няма пари да изплати обезщетенията на майките и за коледен бонус на пенсионерите които бяха окрадени рекордно от моб. оператори, банките и модерната търговия!

64

Ужаст

преди 6 месеца

Нашите пенсионери, болните ще гният в мизерията по държавните болници, щото няма пари, а окраинците по хотели!?!?! Е, това не го разбирам. Става по зле и от комунизъма!

63

Пенсионерски рай

преди 6 месеца

Организирам пътуване до украйна за пенсионери с цел получаване на украинско гражданство и последвало връщане в България като украински бежанец и доживяване на достойни старини в хотел с гледка към морето или планината по избор.