55

Анонимен

преди 6 месеца

През последните няколко седмици пораженчеството на Запад все повече се разгаря. И то на всички фронтове едновременно. Най-вече хленчат за предстоящото поражение на режима в Киев и заявяват, че е необходимо да започнат преговори възможно най-скоро. Вярно, това няма смисъл за Русия, все едно 1945 Русия вече е в Берлин, и да води преговори с нацистка Европа. Преговори може да има само на условията на Русия. Или другият вариант е безусловна капитулация на нацистката укросволоч от Киев.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Избледнялата семейна снимка на дядо в Берлин 1945г се оказа по-силна от Гучи, Луи Вюитон, Макдоналдс, БМВ, Мерцедес, дори от Intel и от Боинг.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Билд: Огромни проблеми и недоволство в украинската армия.Мнозина в редиците на армията се ядосват на политическото и военно ръководство на Украйна, твърди Билд. Генералният щаб никога не е трябвало да предава заповедите за контраофанзива, дадени на Зеленски от чужбина, каза украински офицер пред вестника.

52

Анонимен

преди 6 месеца

Диктаторът-джудже Путин отдавна е при Жириновски и не може да иска абсолютно нищо... Това, че не се обявява е свързано с досегашните лъжи, че е жив и здрав, а и не се знае как и ще реагират военните в Украйна ... Ако някой има такова желание то това е Николай Патрушев, защото той е шеф на Кремъл в момента. Двойникът се изявява само на определени места за да не се издъни тотално, че е самозванец и умствено импотентен... Русия ще има друг президент на 100%... който ще спре войната...

51

Анонимен

преди 6 месеца

Ха-ха-ха, какъв Путин, какви 5 лева след като джyджето просто и дърто отдавна е при Жириновски и Хитлер...? Дмитрий Патрушев ще е новия президент на Русия който ще спре войната и ще реанимира РФ...

50

Русофоб

преди 6 месеца

До Ангел. Ти се оказа най-големият "разбирач" на света. Не знам дали някой друг е наясно, че напролет ще има пълна капитУлация на Украйна. Научи граматиката и после изтрий мокрите си путински сънища.

49

Демократ

преди 6 месеца

А бе, не може един човек, пък бил той и президентът на САЩ в лицето на недоразумението Тръмп, да реши такъв въпрос. Така става само в диктатурите.

48

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Изборите в САЩ са ясни. Фашистката "Демократична" партия ще загуби катастрофално. Целта на Путин обаче е друга. Да им нанесе още една загуба преди да им е свършил мандата, така че войната ще приключи дотогава. Най вероятно на пролет ще имаме безусловна капитолация на Украйна .

47

Христо Христов

преди 6 месеца

Мирът ще бъде сключен на Руско-Румънската граница в Одеса.

46

Реалист

преди 6 месеца

Запада сдухва, даже и САЩ, поради "зелени сделки", цоциални инициативи и прочие rлynocтии, инфлация, Украйна губи въпреки потоците пари. Войната ще свърши с орязана, неутрална Украйна, може би и под руски контрол.

45

Бай Дрън

преди 6 месеца

Глпсти, да. Путин умря миналата година още. Тая година умряха и двама от неговите двайници. Остана още двама. Да.

44

Ужас

преди 6 месеца

Украинска тв."1+1"загубите на Украйна са над 1 200 000.убити и безследно изчезнали.

43

ясно

преди 6 месеца

Чакал изборите в щатите -да чака то и мавзолеят на Ленин го чака.

42

Да

преди 6 месеца

Глупости

41

Анонимен

преди 6 месеца

Лош Тръмп, лош. Ще спре войната.

40

пияница мистик

преди 6 месеца

Джудженцето уж е непобедимо с крепостните си селяци, ама не може да победи Украйна и затова ще чака Големият Батко САЩ да му уредят работата :)))

39

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно е, че джyджето е умряло, но да видим кой ще бъде следващия президент на РФ.

38

Анонимен

преди 6 месеца

До до Тъпака 48 "Явно за теб Афганистан и Русия са едно от също...? САЩ се отказаха от Афганистан защото нямаха никаква полза да се занимават с тези средновековни диваци..." Скоро ще се откажат и от Бандеровските кръвожадни диваци, а ти ще останеш без работа като тр.ол :) :) :)

37

до Тъпака 48

преди 6 месеца

Явно за теб Афганистан и Русия са едно от също...? САЩ се отказаха от Афганистан защото нямаха никаква полза да се занимават с тези средновековни диваци...

36

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Това е "печалбата" на руските империалисти в Кремъл и мъртвия диктатор .." И около 10 милиона нови руснаци, които ще работят за просперитета на Русия :)