133

блицкриг

преди 6 месеца

какви избори, в рашка не е имало избори никога.

132

Анонимен

преди 6 месеца

До КъсокракиЙ Мудак Руският ти е по-зле и от на "украинец" в Одеса :)

131

ПСИХОМАГИЯ Фючър

преди 6 месеца

Девизът на град РОМА гласи:......"Само Рим е достоен за ПАРИЖ и само Париж е достоен за ПАРИЖ".......................Братята Близнаци Турция и Италия ПИЧЕЛЯТ общ мундиал по футбол в бъдещето................Само дето ЕЛИТИТЕ знаят че на Рим е забранено да има друг БРАТ освен ПАРИЖ................Значи непобедимите ЗЛАТНИ ТОПКИ на турският терорист МЕХМЕД АЛИ АГДЖА клатещ по всичките и дупки италианката си............Ашколсун Джани Инфантино

130

КъсокракиЙ Мудак

преди 6 месеца

Не се месете ве, аз вече съм избран и преизбран! Аз съм и бога на светвната расийска църква!Панимали!

129

Анонимен

преди 6 месеца

До Наблюдател Ше бъдеш много изненадан, когато Украйна Капитулира Безусловно. В тубата е пълно с бивши американски журналисти със свои предавания. Не е само Тъкър Карсон. А те живеят в щатите и информацията им е от първа ръка. Знаниетo на английски, обаче, is a must. Ще се справиш ли? Предполагам не можеш да мовиш по украински и гледаш Freedom tv на руски :)

128

Наблюдател

преди 6 месеца

Изглежда че мутрофанава вече няма денги за русофилските ***. Има тук един заблуден който се къса да поства жалки извадки от блатняшката пропаганда и се надява че са истини.

127

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Председателят на Камарата на представителите на САЩ и знаков тръмпист Майк Джонсън увери, че помощта за Украйна е "приоритет"" Няма да е за пръв път да излъжат. Украйна Не е приоритет. Предизборната кампания Е приоритет. Всичко догодина ще се върти около нея. Освен това на 200 млрд изхарчени до момента, няколко десетки млрд са капка в морето.

126

МАРКСИЗЪМ

преди 6 месеца

Петролните Арабски Шейхове работят всячески срещу Арабите като в замяна искат взаимственост примерно Папа Франциск да убие Диего Армандо Марадона.................Лейди Даяна подвизавала се като Френска националистка с писмо сходно от книгата Тримата мускетари е УБИТА ОТ ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ВТОРИ,,,,,,,,,,,,,........ Збигнев Бжежински е убиеца на Айзък Азимов..............ПО ДОБРЕ ПОЛША ДА БЕ ПОДАРИЛА ЕДИН ТРИЛЬОН ДОЛАРА НА ИЗРАЕЛ ЗА ИЗБИТИТЕ ОТ ПОЛЯЦИТЕ ЮДЕОЕВРЕИ............RED Цирк ПОЛША

125

Анонимен

преди 6 месеца

Председателят на Камарата на представителите на САЩ и знаков тръмпист Майк Джонсън увери, че помощта за Украйна е "приоритет" и че Владимир Путин не трябва да бъде оставян да "марширува из Европа". До Коледа ще бъде гласуван нов пакет помощ за Украйна на стойност няколко десетки, милиарда долара...

124

Анонимен

преди 6 месеца

До до тъпака 147 "Русия няма никакви възможности да направи нещо повече от постигнато до момента... Затова проси оръжия и боеприпаси от Африка и Северна Корея..." Искаш да кажеш, че ЗСУ е заседнало, оръжията и амунициите свършиха, а Зеленски не успява да изпроси още заради конкуренцията с Израел. Объркал си трактовката.

123

до тъпака 147

преди 6 месеца

Нищо от това което си написал няма връзка с логиката и здравия разум... Русия няма никакви възможности да направи нещо повече от постигнато до момента... Затова проси оръжия и боеприпаси от Африка и Северна Корея...

122

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен ""Майдан-3" е най-скъпата руска информационна кампания срещу Украйна" Официалните лица в Киев твърдят друго. Зеленски е истински изплашен. Загуби ли изборите, или го сменят доброзорно, ще го превърнат в изкупителна жертва за провала на Киев, и може да не оцелее, да си харчи награбеното на Запад.

121

Анонимен

преди 6 месеца

"Майдан-3" е най-скъпата руска информационна кампания срещу Украйна от 2014 г. насам. До момента тя струва на Москва 1,5 милиарда долара за дискредитация, разпалване на вражда, изостряне на противоречията в нападнатата страна и всяване на паника и страх сред украинското общество. От тази сума 250 милиона долара са отишли за информационни операции в социалната мрежа Telegram. Всички лъжи за раздор между Зеленски и Залужни са продуцирани от кремълските зло3...

120

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Русия ще има друг президент, който ще спре войната и ще се договори с Украйна и Запада." Възможно е новият президент да е по-голям Ястреб от Путин. В Русия го обвиняват, че е много мек с украинците, не в обратното. Шансът някой друг да подпише Капитулация на Русия е Нищожен. Зюганов, водачът на Комунистите е бил повече от веднъж успешен конкурент на Путин. А Той ще срине Киев из основи. Тухла върху тухла няма да остави.

119

Анонимен

преди 6 месеца

Джуджето диктатор е мъртво и двойника му скоро ще обяви, че няма да участва в изборите през 2024 година... Затова са всички тези бъртвежи за "намесата" на Запада... Русия ще има друг президент, който ще спре войната и ще се договори с Украйна и Запада.

118

Анонимен

преди 6 месеца

Подкрепата на щатите приключи. Само пропагандата твърди обратното. В новата финансова година няма заделени пари за Украйна. Байдън е тотално неуправляем и шансовите му за преизбиране са нищожни, при честни избори, разбира се. Камала Харис е неадекватна колкото него. Надпреварата ще е много ожесточена. Ще хвърчат компромати, а Тръмп няма да прости разкарването му по съдилищата. Идват по-добри времена за всички ни.

117

Анонимен

преди 6 месеца

До 134И какво - НАТО ще започне ядрена война с Рисия. 300 милиона американци и половин милиард европейци да умрат заради мизерната държавичка Финландия. Първо:Забрави да споменеш и 146 млн. руснаци. Второ ако Финландия е мизерна, то Русия е 10 пъти по мизерна от Финландия. Това самите руснаци го казват.

116

Анонимен

преди 6 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват".

115

Началото Лечева

преди 6 месеца

АНГЛИЙСКИ ВЕЛИК ЖУРНАЛИСТ навремето разкри многобройни уговорени мачове на руския отбор на Путин в самата Англия наричащ се "ЛИВЪРПУЛ" с отбора на руското еврейче "ЧЕЛСИ"!Един друг ужбългарски Веуик журналист по времето на Сталин разкрил сам самичък несъществуващ уговорен мач на Левски със сателита на ЦСКА:Академик София и изпадналите от Висшия футбол ЦСКА София по измишльотините на един Веуик Сашо Диковски журналист са върнати в А група а самият Академик София БКП/БСП ги правят на Манол Велев

114

Анонимен

преди 6 месеца

Я, некой крепостен русофилиsтик получаващ оргазъм като чуе, че Русия може да окупира Финландия, да обясни, защо в бедната на природни ресурси Финландия заплатите са 7-8пъти по високи от богата на ресурси Русия и защо мечтата на всеки втори руснак е да живеее във Финландия?