45

82-ОМБР

преди 9 месеца

Русофили,моля не четете статията да не "сгънете" от некой ифаркт! Най добре за вашето здраве да си пуснете някой клип на онищожен леопард,по възможност режисиран от Шойгу.

44

Анонимен

преди 9 месеца

А пък татко ми обеща да ми купи кола с шибидах и лети джанти, нека деее!

43

Анонимен

преди 9 месеца

За съжалениеруските войничета ще се превърнат в "бели лади" - жалко - много жалко че попаднаха в месомелачката

42

Анонимен

преди 9 месеца

Укрите към русия са като макетата към България....ти му продаваш ръка а то - проклеттото скапано пинчерче лае, джафка и хапе.... Еми на зла круша - зъл прът.... Хич да не ги чакаме повече РСМейците ами да им правим и на тях СВО!!!! Отдавна си го заслужиха!!!!

41

Анонимен

преди 9 месеца

Мноо вдoвички! Изстрелвам са в Русията да ги обслужвам! Хора сме!

40

АнонимеН

преди 9 месеца

ОЩЕ МНОГО КРЪВ ЩЕ СЕ ПРОЛЕЕ В УКРАЙНА НО И В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕТРЯБВА ДА ОСТАВА ЦЯЛА ПРИ НИКАКВИ УСЛОВИЯ И ТОВА НЕЗНАЧИ САМО КРИМ И ОСТАНАЛИТЕ ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ОТ УКРАЙНА ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ НЕЯ А ДА СЕ РАЗПАДНЕ НА ПАРЧЕТА ИНАЧЕ ЛОШО ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Украйнските гробища са 100 хил пъти по-големи по площ отколкото завзетите от укронацистите земи. ))))

38

Анонимен

преди 9 месеца

Здравейте русофобчета! Заредихте ли днес вашите стари димящи таралясници с Путинско гориво? Ах вие мушмороци, защо спонсорирате Путинския режим?

37

Анонимен

преди 9 месеца

Аи ся и тя *** носи трябва да изсере нещо за да си вземе заплатата.Да не мислиш че я е грижа за некви воинишки съпруги .Смешното е че не разбира че професията военен ,полицаи,пожарникар предполага дадени рискове-затва се пенсионират на 45 .Не че риска даден лекар да се зарази от свои пациент е по малък .И да сме наясно бивши боенни няма-това заболяване уврежда доживот

36

Не Ви Вярваме!

преди 9 месеца

Цяла година ни убеждавате за агресора Русия,която вероломно е нападнала Украйна за нови територии! А истината се оказа по различна! Според лидера на партията на Зеле ,Слуга на народа,руснаците са предложили през 2022г.спиране на войната,пълно изтегляне на нейните войски от територията на Украйна в замяна на неутралитет и не членство в НАТО! Само че Борис Джонсън е казал на Зеленски ,,Не,дай да се бием с руснаците"! Е кой е престъпника в случая? Разбира се Великобритания!

35

анонимен

преди 9 месеца

12 млн. дава правителството за украинските туристи по черноморието! СЛАВА НА ДЕНКОВ! СЛАВА НА ТАГАРЕВ! СЛАВА НА КИРЧО И КОКОРЧО!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Русия нарпредва стремително, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв

33

страна 404

преди 9 месеца

Някой виждал ли е така наречената държава Израел на карта от преди 1948 г. ? А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?

32

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде започна се пак с пропагандата. Цял сеят се смеят на тези глупости. Какво стана с Буча? Къде е призрака на киев? Циркове

31

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера вечерта Русия е ударила над 100 цели на територията на укрорайха и самите укронацисти заявяват само за 2 убити))) (без да споменава колко военни са отишли при бандера. Вероятно стотици). Сметнете колко точни са ударите на Русия. Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

30

Анонимен

преди 9 месеца

В Северна корея са изпробвали нова балистична ракета и шпионски сателит, а нашите русофоби редовно изпробват вкусния аnал на Шиши!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Стигнах до третия ред и вече бях сигурен, че автора на ПОРЕДНИЯ ПАСКВИЛ е не кой да е, а именно НЕЛИТО!!!! Нeeли пак си нощна, пак си поркаш сама в офиса, и пак си пишеш наволя романи. Знам ри програмата.... Ще пиеш до 2ч.после ще дремнеш, към 6.30ч ще станеш, ще си пийнеш 2-3кафета да замажеш махмурлука, а като дойдат колегите ще предадеш щафетата и гааааз към вас да се донаспиш НаЛИ НEЛИ ?!?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Много руснак изпъна петалата! Путин шъ ги пише бегале, да не плаща мъни!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Путин ви го каза на всички малко преди началото на СВО: "Ние не виждаме смисъл в съществуването на света без Русия". Ще ви напраскат термоядрените ракети и край с вас еврогеiски, краварски гюбрета мирижливи. Нямате шанс ще мреte murви!!! За сега братушките ви щадят, за да иZмрете от собствената си глуп0ст и невежеств0!!! Ще се давите в собствените си г0Vна мирижляци, еврогеiци и кравари!!!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Telegram The Way Home..????.Дотук стигнах и спрях да чета. Все едно прочетох Дойче веле или Гардиън или Ню Йорк Таймс. Муахаххаха...баси жалките евроджендерасти аз.