305

Анонимен

преди 6 месеца

Взе нещо, да се пропуква...

304

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 329. НАТО е в киреча. Като гледам какво става с нашето военно оборудване и с нашата "армия", нищо различно няма в цяла европа. Ни оръжия, ни снаряди ,ни войска ... само дже ндър ляци.

303

Анонимен

преди 6 месеца

До Факти 328. Знае се кой режисира протеста. И кой раздаваше бисквитки на Майдана-

302

Анонимен

преди 6 месеца

Копейките се развълнуваха, отивайте да го сваляте, пък белкем си останете там

301

Задача за

преди 6 месеца

Мисирките - От публикувани меморандуми на Mediterranean Yacht Brokers Association (MYBA) стана известно за придобиването на две суперяхти - 46-метровата "Lucky Me" и 57-метровата "My Legacy" от братя Шефир, които са близки до Зеленски. Първата яхта е закупена за 25 милиона долара на 18 октомври, втората - за почти 50 милиона долара на 25 октомври, пишат руски Телеграм-канали, като привеждат за доказателства статии в чужди издания. Нали разследват Путин, да видим могат ли и Зеленски.

300

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Поне 20 хиляди на месец са нужни. Поне. Значи това са месечните разходи. Реалните.

299

А снарядите свършват

преди 6 месеца

Президентът Володимир Зеленски предупреди, че основните доставки на 155-милиметрови боеприпаси са спрени след избухването на боевете между Израел и Хамас. В същото време Европейският съюз призна, че целта за доставка на един милион снаряда на Киев до март следващата година няма да бъде постигната.

298

Слава на Русия

преди 6 месеца

До Анонимен 329: Набира скорост, ама накъде? Времето работи за Русия. От САЩ признават, че не могат да осигурят боеприпаси за Украйна - складовете им се изпразват, Израел също чака, а частните фирми не искат да инвестират в нови мощности за евтини боеприпаси без гаранция за дългосрочни поръчки. А в Русия просто са отворили консервираните от времето на Студената война заводи за боеприпаси и те работят на пълна мощност. На САЩ и сателитите им само приказките им са големи - това е истината.

297

Анонимен

преди 6 месеца

До 328. Е и ? Всички знаем че протеста беше режисиран и знаем от кого. Стига сте го представяли все едно украинския народ го е избрал.

296

Анонимен

преди 6 месеца

Военната индрустриална машина на НАТО тепърва набира скорост, рано е блатниците да искат примирие. Тепърва ги чака големия пердах.

295

Факти

преди 6 месеца

През 2013та година в Украйна беше проведен Евромайдан - протест срещу президента Виктор Янукович, който се отметна от предизборното си обещание за по-близи връзки с Европа. В резултат на протеста, Виктор Янукович подаде оставка и избяга при шефа си - в Москва.

294

Анонимен

преди 6 месеца

До326 Ами Шкумбата доста време беше посланник в САЩ. Има значи полирически опит. Защо пък не? Къде отидоха ципсо- то да обяснят какви загуби големи търпят руснаците, и как ВСУ- то напредва? Всичките им лъжи лъснаха на яве. САЩ изоставиха фашагите, ЕС им показа среден пръст, и сега се чудят какво да правят без пари и боеприпаси. Края на денацификацията вече се вижда. Мечо ще смачка бърлогата на терористите със свастики на вратовете.

293

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "Представи си обаче, Камен Воденичаров или Тончо Токмакчиев, да станат президенти и да поведат България на война срещу Македония, да речем!" Или някой от Комиците. Резултатът пак би бил Трагедия.

292

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 324В интерес на истината, много от епизодите на Квартала съм гледал. В интерес на истината, мога да кажа, че Зеленски наистина го биваше като комик в предаването. Гледал съм и комедии с него. Не мога да отрека, че е талантлив. Представи си обаче, Камен Воденичаров или Тончо Токмакчиев, да станат президенти и да поведат България на война срещу Македония, да речем! Плюс - да се извъртят на 180 градуса и да се правят на дръж ми шапката. Не е извратено, а смешно.

291

Анонимен

преди 6 месеца

До Железният Феликс Има скечове в Квартал 95, в които Зеленски, на чист руски говори за Бандеровците, затова, че едва ли не всеки украинец го задължават да чете Майн Кампф на Хитлер. Че американският президент е реалният президент на Украйна. Всичко е публична информация и го има в тубата. А сега Зеленски се прави, че е забравил руския език и може само да мови по украински. Имаше го в интервю, питаше как е полон на руски, т.е. плен.

290

Швейк

преди 6 месеца

Поредният проруски миш маш изсмукан незнайно откъде!

289

Железният Феликс

преди 6 месеца

Същият днешен Кумир и Идол на новодемократите Клоунът Зеленски - можете да видите също така на Ютуб отново на новогодишната програма 2013 на Русия, на канал Россия 1, с...подрав към руснаците за ЧНГ. Както също така и със...Соловьов. Песни, смешки, отлично настроение...все неща, които явно Клоунът е забравил. Колко удобно. Удобно за всички търсещи причина да ненавиждат руснаците. Но, нищо. Всички клоуни умират сами, в нищета и тонове алкохол.

288

Железният Феликс

преди 6 месеца

На всички "приятели" на украйна и Клоуна, предлагам да погледат в Ютуб откъси от новогодишната програма на Русия през...2013 година! Там ще видят в пълен блясък техният Кумир - Зеленски, който в дует с Максим Галкин пеят, танцуват и веселят присъстващите. Интересното е, че веселият тогава Зеленски, разговаря с Галкин и публиката на...ЧИСТ РУСКИ ЕЗИК, пуска шеги и закачки и се къпе в московският хай-лайф и любов! 10 години по-късно, Клоунът забрави от къде тръгна. Найс, а?

287

Щерю

преди 6 месеца

Не е истина как някои властимащи си играят с милиони човешки животи! Трагедия...

286

Анонимен

преди 6 месеца

Президента на Украйна Валерий Залужни, как ви звучи ???? Зелю ще е скоро уволнен, както беше с предишните куклени управници преди него . Израел е по важен от някакъв си самозабравен полу евреин . Ще започнат да излизат разни работи за имотите му в Европа ,за изхарчените от жена му пари за маркови дрехи и бижута ,изхарчените пари за фотосесии , статии и така нататък ...докато смелите млади момчета на Украйна умират на фронта. Да припомня че този човек бе рекламиран за президент защото играеше / престуваше се на такъв в измислен филм/сериал.