139

Анонимен

преди 6 месеца

Не бе, чета и не вярвам на очите си! Значи според списващите тук родолюби, който не ходи с яморлук и навуща и не свири по цял ден на гайда - не е българин?!? Изумително. Други пък смятат, че изпълнението на английски е ЛГБТ?! Направо сензационно. Това да не е някаква пенсионерска седянка, към която са се присъединили и няколко случайно дефилиращи тролейбуса дето се бръснат със сръпа и 4ука?

138

2007

преди 6 месеца

Евала на човека!Съвсем видно е всичко, което казва!Срамно е дори че Миро, не благоволи да свали очилата си пред камерите.Това е неуважение към зрителите.Облякъл се с пед алс ките дрехи като Филип Киркоров от Али Експрес.А от Лечев не го очаквах!Много ми падна в очите!Не съм националист, защото национализма е вреден - виждаме го от "възрожденците".Но не съм и чуждопоклонник!Имаме страхотен фолклор, който трябва да се показва и развива!

137

Анонимен

преди 6 месеца

Бг медията като цяло е една голяма лъжа

136

Анонимен

преди 6 месеца

От ДНЕС изпълниха целта на Кацаров. Сега изведнъж ще придобие нови почитатели. Не като музикант, разбира се, а като публична личност и писател-човекът е много плодотворен на това си поприще. И има цели три профила във фейсбук, които редовно пълни. Съответно предизвиквайки скандал изпълни мечтата на всеки един начинаещ инфлуенсър

135

До Българин

преди 6 месеца

Прав си, в текстовете на народните ни песни няма тая пошлотия и глупости, като в текстовете на съвременните ни "звездни" изпълнители. При положение, че простотията е обхванала масово народа, ще слуша някой народна музика. Тя вече е за ценители, не просто народна, както е била. Но няма да се изгуби.

134

Анонимен

преди 6 месеца

Много време ще мине явно, докато затоплите, че тези формати са за масовата публика - качество там не се търси - търсят се сензации и да се изперат едни пари през реклами, мърч, екскурзийки и мениджърите и продуцентите да се поздравят помежду си какви неповторими гении са и как целият свят им е длъжен, защото са толкова велики. Е, да, и разните опосуми-водещи също да захлебят с простотията си, че иначе няма на кого да я демонстрират.

133

Българин

преди 6 месеца

До Анонимен 141 Има едно нещо, което се нарича ПАЗАР, и той много добре показва какво се слуша и какво не. Никой не забранява на никого да слуша каквато музика иска, хората просто предпочитат определени жанрове. Българската народна музика е чудесна, но тя е леко архаична в същността си, пореди което не може да се мери с модерните стилове. Заслушай се в един текст на български народни песни, и ще стане ясно защо не се слуша масово.

132

Анонимен

преди 6 месеца

Нека пишещите честно да си кажат те само БГ музика ли слушат?А любимите им изпълнители дали са български.Дори израслите през комунизма си искаха Битълс,Юрая Хийп,Пърпъл или италиански и френски изпълнители.Л.Иванова започна имитирайки Рита Павоне.Тоника са аналози на Рики е повери.Тенденциите идват от запад.А на български трудно се пишат песни както каза Маричков.При условие, че песните, които масово се слушат и са вечни са чужди(не само англоезични) е нормално те да се пеят в такъв масов формат

131

Анонимен

преди 6 месеца

Чак браво на Константин......обиден е, че го отпратиха, него доказалият се музикант за сметка на някакви неизвестни прохождащи. Истината е, че не му беше мястото да участва в тоя формат, освен като член на журито или треньор може би. Иначе не ни е отворил очите Константин, то е ясно на всички това, дето го пише, но факт, че форматът има правила, купен е, не е наш и няма как да си го променяме. Грешката е негова, че участва.

130

Анонимен

преди 6 месеца

До Марта На теб лично кой ти е любимия български изпълнител на народна музика от последните 20 години?

129

ЕДИН ЧОВЕК

преди 6 месеца

БРАВО НА КОНСТАНТИН КАЦАРОВ!

128

До Исторически парк

преди 6 месеца

Нали, който говори за бутафорията "исторически" парк-бизнес проект, от който едни хора доста добре захлебват е мека китка. Какво остороумие, каква мисъл, каква реч достойна за Вазов. Не казвам за Яворов, защото към днешна дата Яворов със своята лирика ще ви е "мека китка" и той. Не като чалга патриотите

127

До Не

преди 6 месеца

Е, как ще си пуснат някакви "баби" като Лили Иванова, Йорданка Христова, Богдана и други от това силно поколение? Те с по една-две песни, появили се пред публика вече са ДзвЕзди! Могат не могат, звезди са. Не знам каква е тая мания да се наричаш звезда, като дори и звездичка не си? Разголени, разкършени на сцената и звезди. Що им трябват техники и други сложнотии, че да пеят?

126

Марта

преди 6 месеца

Браво на Константин. Най после някой да обърне внимание на това, че затъваме като народ без език и собствена култура. Облъчвани сме ежедневно с английски, американски филми, сериали, музика, реклами, надписи по улиците, магазините също на английски и още по лошо, на български, но с латински букви. Така започва заличаването на един народ. Крайно време е да сложим край на това!

125

Анонимен

преди 6 месеца

Този човек за себе си вероятно е прав, но конкурсът The Voice си има универсални правила за цял свят и този конкурс е с англоезични създатели, не български! Следователно участниците приемат условията, преди да участват. И да се пеят утвърдени английски хитове е едно от условията, за да може шоуто да бъде гледаемо за цял свят.

124

Анонимен

преди 6 месеца

Шоуто,че е по сценарий е ясно, че е пошло е ясно също.Особено с оцъклените погледи и дълбокосмислените коментари"уоу".Дядо Лечков даже опита и с политическа пропаганда,но не му се получи.Но... Мария надмина очакванията ми с безвкусицата си, особено снощи-смях се от сърце. А, по същество -чудя се защо хора с някаква музикална кариера се подлагат на това унижение ...

123

Анонимен

преди 6 месеца

Проруските марионетки са и сред участниците ....

122

Германец

преди 6 месеца

Българите са наеден народ, 30те и 40те години говореха само на немски ахахах

121

Пълна отврат!

преди 6 месеца

От МЕГА егото на този ***, загубил се в собствената си словестна диария! Ще налага правила? Абе, мунчооо да те е бил някой по главата да ходиш насила, че имаш и претенции да сменяш регламента на един АНГЛИЙСКИ ФОРМАТ?

120

Не

преди 6 месеца

разбирам заща Дара и Мария Илиева се вземат толкова насериозно? И от къде това самочувствие? А бе момичета, пуснете си Лили Иванова, Йорданка Христова та даже и Софи Маринова, и вижте какво значи глас и техника на изпълнение!