43

АнонимеН

преди 6 месеца

КОНСТИТУЦИЯТА НА УКРАЙНА НЕ ЗАБРАНЯВА ИЗБОРИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА!!! ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТРЯБВА ДА ИМА В УКРАЙНА ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИЗБОРИ И ТАМ ТРЯБВА ДА ИМА !! ИЗМЪКВАНЕ ОТ ИЗБОРИ НЯМА ДА ОДОБРЯ! КОЙТО МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ГЛАСУВА СТИГА ДА ИМА УКРАИНСКИ ПАСПОРТ !

42

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е агресор, който спонсорира световния тероризъм. Руски "съветници" са на бойните полета, на терористите по света. Русия насъсква ислямистките терористи срещу запада.

41

Сашо Роман

преди 6 месеца

В петък водка нема.....

40

Невиждана наглост

преди 6 месеца

Световните терористи номер едно обвиняват жертвите си в бандитизъм.

39

Да

преди 6 месеца

Права е,над 100$милиарда потънаха там....

38

82-ОМБР

преди 6 месеца

Руска гювендерия! Желая ти да да попаднеш сред "бандитите",примерно в украйнската 3-та щурмова бригада там ще ти хареса!

37

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Помощта на Запада за Украйна намалявала Ще им се на някои - и на запад, и на изток. Ами, хайде, тогава - да намалява и направо - да спира. Ех, какъв "мир" ще настане! "Мирен", "мирен" та, чак размирен "мир"! 'баси!... Всички страни, в които живеят по-големи и компактни групи руснаци, ще бъдат "освободени" от "гнета" и "потисничеството" на управляващите там диктатори и териториите на страните им (или частта с руснаците там) ще стане руска. 'баси кефа, а!?

36

Анонимен

преди 6 месеца

Лиса Пескова плаща данъци в Париж! Какво спонсорира?

35

Анонимен

преди 6 месеца

По-грозна и противна говорителка не можаха ли да изберат от Кремъл :)))

34

Анонимен

преди 6 месеца

Защо нейната сънародничка Митрофанова още не се е изказала за българските телефонни бандити?

33

r3v0lv3r

преди 6 месеца

Ало, а вие като спонсорирате 10 години наркодилърите от ЛДНР, проблем няма и всичко е точно ?

32

Анонимен

преди 6 месеца

До 31 По време на война избори няма. Освен това всички партии в Украйна вкл. и проруските не претендират за избори.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Тази е за лудницата, спомням си как обиди Вучич, че го накараха да седи на малко столче в Белия дом :)))

30

82-ОМБР

преди 6 месеца

Конституцията на Украйна позволява във военно време изборите за президент да се отложат за неопределено време! Така че продължаването на мандата на президента Зеленсли е законно

29

Анонимен

преди 6 месеца

Този битов бандитизъм ли е по-опасен, или държавния Кремълски бандитизъм, който тероризира, убива хора, краде перални и тоалетни и превръща собствените си бойци в осакатени завинаги или безименни жертви в украинските степи?

28

Фитьо

преди 6 месеца

Тази се старае да задмине укрите по пропаганда.То,никой не може да надскочи съседите по стандарт и по акъл.Затова Го оспод е направил подходящи народи за съседи.

27

ЗА НЕГРАМОТНИТЕ :

преди 6 месеца

ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА НЯМА ИЗБОРИ ! СПРАВЕТЕ СЕ С БУКВАРЧЕТО СИ ПО ИСТОРИЯ !

26

Анонимен

преди 6 месеца

Абе днес цял ден неолибералните лелки и фенките на Украйна се криха и сега пак почнаха да пишат простотии. Кое от казанато на Захарова не е вярно ? Не знам какви простотии ще пишете след няколко месеца. След снощните атаки на Киев той отново е атакуван. На Авдиевка под натиск на Руските сили има много бягащи от позициите си Укропски плъхове. Руснаците пробиха отбраната на две места. Дори и сащ вече и омръзна да дава пари за нищо и последния пакет помощ е само 100 милиона.

25

АнонимеН

преди 6 месеца

ЗЕЛЕНСКИ Е НА ВЛАСТ ОТ 20 МАЙ 2019-ТА ЗА 5 ГОДИНИ КОЕТО ЗНАЧИ , ЧЕ ПРЕЗ 2024-ТА ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В УКРАЙНА!! АКО ТАКИВА НЯМА ТОГАВА ВЕЧЕ Е ПРЕВРАТ!

24

Крим не е руски

преди 6 месеца

не купувайте братя нищо руско че финансирате руския фашизъм и тероризъм .. С вашите пари се убиват украински жени и деца и се плаща на шпиони да работят срещу вас