256

Българин

преди 6 месеца

Нахлули Путиновите пълчища в Украйна , да грабят,убиват и мародерстват,пък и скачат нашите Копейки,защо нормалните държави помагали на украинците да се защитят! Даже и на могат да осъзнаят с плитките си мозъчната,колко са нелепи!

255

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 281 Как настъпват в направление Бахмут, нали и преди година пак там настъпваха? Тия руснаци станаха за смях. 10 години не могат да превземат Авдийвка!

254

Анонимен

преди 6 месеца

Все пак Македония и Русия имат дълбоки исторически и културни връзки, кирилицата е създадена в Македония, а днес Венко Анадновски става част от руската литература.

253

Смях

преди 6 месеца

До Анонимен. 278 А кой го спира да го "получи"? Или много "иска", но няма желание?

252

Анонимен

преди 6 месеца

Украинската офанзива не само се провали, тя се провали гръмко и с десетки хиляди жертви! На всичкото отгоре руснаците настъпват в няколко направления като Купянск, Бахмут и Авдеевка. Т.е. цялото многомилиардно въоръжение на НАТО и десетките хиляди обучени украински военни не успяха да направят абсолютно нищо, но с нашите 100 БТР-а ще обърнем хода на войната и ще превземем Москва... Учудвам се на търпението на българина към индивиди като Тагарев!

251

Анонимен

преди 6 месеца

Австрийската балерина Прискa Цaйзел, една от водещите световни балерини от младото поколение, прима балерина на Баварската опера, беше уволнена "по взаимно съгласие" от Баварската опера заради участието си в гала-концерта на Севастополския театър за опера и балет през юли 2023г. В момента Приске Цaйзел е прима балерина в Михайловски театър в Москва.

250

Анонимен

преди 6 месеца

Внукът на Шард де Гол - Пиер де Гол обяви, че иска да получи руско гражданство.

249

Малкия от Попица

преди 6 месеца

Малкия сега сигурно е целия червен и удря с малката си химикалка по малкото си бюрце.

248

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски се провали в контранастъплението, развали отношенията си с военните и не иска да проведе изборите, от които Белият дом се нуждае, за да опровергае твърденията на републиканците, че той е диктатор и касапин.

247

Анонимен

преди 6 месеца

За колко се продаде на краварите бе Тагаренко? Няма ли един читав да се намери и първо за държавата да мисли, а не за комисионни!?!

246

Коста Национален пре

преди 6 месеца

Костадинов бърза да свърши заседанието, за да затърчи до посолствоТО, за да го потупат по рамото.

245

Хмм...

преди 6 месеца

Тагаренко, като си уж такъв голям ербап, що не вземеш и да обявиш направо война на Русия бре противно болно продажно нищожество? Качвай се на един от бронетранспортьорите дето ще ги подарявате на Покрайна и заминавай на война, нали си голям войнолюбец!

244

ИНПЕКСА......

преди 6 месеца

Пионер в даване оръжия за Украйна.

243

Истинска причина

преди 6 месеца

Всички роби са бесни на украинците, че ценят своодата си и се борят за нея. Борбата на украинците им напомня всяка минута за собственото им малоудушие, липса на достойнство, липса на воля да поемат отговорност и да управляват сами бъдещето си.

242

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ все още контролират почти целия свят, дори и Русия и Китай икономически с долара. 45а година САЩ представляваха 53% от световния БВП. Днес САЩ са само 14% от световния БВП, по най-оптимисични оценки 18%, (с монетизация на фиктивните активи става 21%). Да напомним, че 80-те години СССР не контролираше целия свят, дори не половината свят, контролираше само Третия свят, и предсавляваше 25% от световния БВП.

241

НИЕ СМЕ НАТО

преди 6 месеца

И добре че сме....иначе Путин да ни е забърсал.....

240

Анонимен

преди 6 месеца

Според Дъглас Макгрегър, Украйна е загубила 500 хиляди убити. Вече се открито се говори в Украйна за мобилизацията на деца от 17 годишна възраст. В тези БТР-и деца ли ще се товарят за да бъдат убивани?

239

Анонимен

преди 6 месеца

Западът изисква от Киев да разшири мобилизацията на мъже и жени между 17 и 70 години

238

Анонимен

преди 6 месеца

Руските дронове прогресират стремително. В областта на СВО руските военни започнаха да използват аналог на известния дрон "Ланцет". "Скалпелът" е сходен по характеристики, но има редица предимства, включително цената.

237

Анонимен

преди 6 месеца

Досега мужиците са загубили почти 300 хиляди, а украинците само 100 хиляди !!!