240

пример

преди 6 месеца

...за истеричната, показна русофобия като индулгенция за далавери и гнусотии

239

Анонимен

преди 6 месеца

Този окрайнски елемент е вреден за България и трябва да лежи в затвора!

238

Хаха ха

преди 6 месеца

Тагарката е олицетворение на червеният капиталистВинаги с този който дава парите или има келепир за твб лично ,да си с него

237

И за българските си

преди 6 месеца

Най - вреден, платен и продажен мършавец внуците ти ще плащат дебели сметки

236

трий ми йоха

преди 6 месеца

пляс-пляс п ед ал ите,пляс-пляс п ед ал ите,водно колелоизпълнителитерзиев, бонев, зографски и хекимян16.06

235

Къв е тоя дядо

преди 6 месеца

Кенет Мъртан направо да се кндидатира за мин. председател и военен министър и президент на едно. А министърът на ПпДБ, ония дето снима кодовете, да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл работещ срещу България и смеещ ни се в очите. А платените медии му повтарят наглите слова. Да идва Мъртан и да върти България. Стига вече с тия чу-ча-ла Тагарев, Кокорчо, Кирчо, Терзиев, Масла. Мравояди

234

Аха

преди 6 месеца

Вреден е и той си го знае. Затова има фирми, форми и препарати за борба с вредителите. Да изчистим всички хххлллеееббааррккии от мазето ни.

233

Анонимен

преди 6 месеца

Не вярвам и на една дума на човек с такова противно излъчване!

232

Анонимен

преди 6 месеца

На 11 т.м. в България пристигна америкснска делегация на представители на фракцията Републиканци за национално обновление към РП на САЩ.Това са хора от крилото на Тръмп.Делегацията беше водена от Марк Айваньо,който е дясната ръка на Майк Джонсън който пък е председател на долната камара на конгреса.Марк Айваньо имаше двучасова среща на 4 очи с лидера на Възраждане,като отказа да се среща с други представители на партии у насОчертава се след победата на Тръмп да стане интересно у нас.

231

вой на BG мужици

преди 6 месеца

Българските прорашиски продажници и особено тези от стадото на Кoпейкин им дай по цял ден зомбирано да зяпат руска пропаганда и после да оакват форумите, чешейки макарите на любимият им Путин !

230

Анонимен

преди 6 месеца

Вреден сте и за българите

229

мдаа

преди 6 месеца

Да уточним.4000 са в долари, но им викат копейки. Чисти в кеш без данъци. А евроатлантиците го правят за 10 EURO в жълти стотинки и го пишат на тефтера с версийте.Щом може да си направи извода че ако някой ги е репликирал, то е на прав път, значи мозъка му е като на охюв. Като докосне с мустака преграда значи е до стената и завива!!!! Има и такива "Умни" прахосмукачки.

228

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо не му разбрах светлата мисъл на това деде.

227

момент

преди 6 месеца

До Анонимен Уточняваме кои точно са вражеските и почваме .

226

Европа потъва бе

преди 6 месеца

Цените в ЕС бият рекорди, икономиката му е в рецесия, индустрията му е в упадък. Индексът на бизнес активността в производството и услугите в еврозоната падна до най-ниското си ниво по-ниско от времето на т. нар. пандемия, а икономическият растеж на същата се е свил почти пет пъти от 2022 г. насам. А най-силните икономики в ЕС Германия и Франция вече са с отрицателен БВП растеж. Според информация на статистическата служба на Европейския съюз безработицата в еврозоната през септември е макс

225

полезен за себе си

преди 6 месеца

Китайците ако дойдат , Тагаренко ще опъне зъркелите , от такава порода си е.

224

Анонимен

преди 6 месеца

Вие май не си давате сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023.

223

Анонимен

преди 6 месеца

Защо още няма арести на вражески елементи?

222

Анонимен

преди 6 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

221

Анонимен

преди 6 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!