94

Все пак

преди 6 месеца

Има смисъл в това, защото масово във всички сфери са станали доста разпуснати и подмолни. Малко ред и дисциплина ще им дойде добре.

93

Анонимен

преди 6 месеца

На война се ходи и на 70. А 6 месеца за депутатите е прекалено малко. Поне 12 месеца редовна строева служба. Който иска да е политик, първо да докаже на практика, че е патриот. Няма по-добро доказателство от военната служба. Същото се отнася и за ръководни кадри в държавната администрация, от началник отдел нагоре до министър-председател.

92

Хе Хе

преди 6 месеца

Тея нема да устискат до Нова година. На кораба на Буца Общата цари бунт, като гледат Ка Буца всяка вечер има симитлийска пиеса в Амбасадата.

91

Мариус Куркински

преди 6 месеца

Боже, каква е тая армия, на която аз съм и такнист?

90

Анонимен

преди 6 месеца

Те имат ли униформи и автомати за всички апаратчици в администрацията? Има ли въобще къде да ги настанят, с какво да ги хранят? А някаква механизация има ли останала? Нали всичко дадохме на укрите? Много трудно ще стане тая работа. Пари трябват. И то много.

89

Анонимен

преди 6 месеца

Е тоя верно не е добре..

88

Анонимен

преди 6 месеца

Велик е българският воойник! Особено през зимата и особено когато е гласувал за ДСБ и ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Дебели ИТ-та ще се юркат по заснежените януарски полета повишавайки своята бойна готовност на резервисти в изпълнение стратегията на г-н Тагарев! Пуканки ми трябват!

86

Разяснение

преди 6 месеца

Сега какво ще става: ще приемат в администрацията само тези които са минали обучението? Или ще почнат тези които вече са назначени за да го минават? Мазало..... Ами с медицинската годност какво ще правим? Къдърен, ама за военен не става щото е дюстабан- затваряме вратата за тая кариера. Или пък сега някой от администрацията не могат да го обичат защото е късоглед- пак ли да го махаме? Бъркотия,наистина. Накрая пак ще стане манджа с грозде както винаги

85

Стига бе,

преди 6 месеца

Какво лошо българската армия да бъде запълнена и обучавана! Руските хибридки пак се впуснаха с лъжите, как ще пращаме войници в Украйна! Не бе , не се налага! Украинците и сега се справят много добре! Нашата армия е да ни пази от руския башибозук, ако Лудият реши нахлуе! Ген. Колев е показал , как се прави това!

84

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има могилизация на източния фронт. Не вярвате, ама ще повярвате. Натискат ни от НАТО. Иначе няма да дават пари, няма заеми, няма ниски лихви. Става страшно.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Ислахре да направите АЛУШЕРКАТА главен ръководител на НАТО, без военнонобупение, но видиш ли - за някой книжен плъх, ще е нужно ...

82

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха ... като привикнеш да изпълняваш безропотно заповедта на началника, да слушкаш, и когато никой не гледа да прибираш храна за вкъщи от кухнята за войниците, вече ставаш за калинка на държавна служба! Уникална е евроатлантическата интелигенция, а Тагарев се издигна в очите ми до ранга на Генерал Борисов! Да му мислят младите гъбари и интернет ***.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Те нямат пари за храна на хора във военно обучение. От къде ще ги изкопаят? Не виждате ли, че теглят нови кредити и закопават България? Кой ще ги връща тези заеми? Тагаренко ли?

80

Анонимен

преди 6 месеца

А онези дето се чувстват жени ? Тях за какво ще ги броите? За мъже или ще си стоят в къщи до печката?

79

незнайко

преди 6 месеца

Казармата те правела мъж.ДА МЕРЕЙКИ с КИБРИТЕНА КЛЕЧКА СПАЛНОТО ПОМЕЩЕНИЕ.

78

Розов генерал

преди 6 месеца

Я всички от 18 до 35 марш в казармите. Ама ха. Тая държава има нужда от пушечно месо, пардон бойци. Путин и Шойгу врагове на тутраканската селищна система. Хаха.

77

неграмотен

преди 6 месеца

Помня световното по футбол в САЩ КАК играхме без треньр ! Особенно пъраия мач - без Сираков !!!! а след това и до него с КОСТАДИНОВ който беше кръгла нула !!! ТЪРСИ СЕ винаги причината а не следствието ! Това че бяхме без треньор се видя и на мача с Италия ! Сега е същото и с политиката ни но без силни играчи ((политици ) и затова можем и да останеми без мъже изобщо заради хора като киро , асен или галоша бойко

76

Анонимен

преди 6 месеца

Лелките от НАП да минат също военно обучение ! На гишетата са масово такива *** лелки 55+, направо бабки, които крещят и още малко ще те напсуват

75

до 101

преди 6 месеца

Та те не могат да влезнат през вратата.... С дрехи номер 64 от къде ще им намерят униформи? Направо чували да им дават и да се свършва тази мъка. Хахахахахаха