25

Анонимен

преди 6 месеца

Общо взето гануо в БГ е нямал 2 лева в Джоба си.Отива по чужбина живее в някой коптор с 20 маимуни.Спестява няколко хиляди евро връща се у БГ да покаже къв е успял баровец.

24

Супер

преди 6 месеца

Статия измислена и тема перфектна за злобните, завистливи българи живеещи в мизерия да плюят по хората

23

Анонимен

преди 6 месеца

До 23.Tpoл минималната заплата нето в Испания е 1266 евро нето!!!! Здравеопазване едно от най-доброто в света, безплатно!!!!! Инфраструктура топ в. Света и така нататък. Каква България бе завистливо, злобно ориенаталче????Хахах.Държава с 13% безработица ,без никакво производство.С дълг 111% от БВП.Ти майтап ли си правиш да ми го хвалиш тоя бардак бе??Средната заплата в София е 1200-1300 евро.И в България здравеопазването е безплатно.

22

до 24

преди 6 месеца

До АнонименУ БГ викаш няма престъпност ,а ?!?!!?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Мхм, и поне х10 са напуснали.....

20

Анонимен

преди 6 месеца

До 22.Емигрант Стой си там къде си ,променяй си името си ,сменяй си паспорта и никога не се връщай .Комплексари имигранти не ми се слушат.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До 22.Емигрант./Върнали са се сеззонн работници или заминали и се върнали не интегриран някой си, никой устроен, човек с работа, семейство, жилище и прочие на би се върнал в сивия нужник България. Това не е статистика, а стакмистика!//60% от американците живеят от заплата до заплата.Лондон и Париж се превърнаха в африкански гета.Да не говирим че обикновенния човек никога не може да си позволи жилище там.И най накрая престъпност и скъпотия.Бягай с тоя Батак.В БГ си е много добре.

18

бг смешки

преди 6 месеца

ей на българина всичко му е ясно ! за тва държавата муе тоя хал !

17

ГерманецО

преди 6 месеца

Дам, като дойде момент за получаване на наследство, всички са на първа писта. Или пък да се пенсионират и да дойдат да се тарикатят у нас, при положение че грам данъци не са плащали в България, тия номера ги знаем...

16

бг смешки 2

преди 6 месеца

кой ще се върне като БГ няма иконмоика ! мн ми е чудно !

15

Гошо

преди 6 месеца

До Ядрен вампир ZОт моето поколение доста се върнаха ,но след като се пенсионираха

14

до 15

преди 6 месеца

и най- лошото един про***ст народ който изобщо не мисли !

13

Защо емигрираме?

преди 6 месеца

Отвратителна "политическа класа",гонеща само личното си забогатяване;продажни медии,лъжещи или извращаващи истината;липса на работещи правосъдие, образователна и здравна системи;несправедливо разпределяне на БВП;корупция, лъжа и измама на всички нива в обществото,ръководещо се от светлия пример на политиците.Ние сме страна на кривите огледала,където нищо не е както трябва,а политико-олигархическата шайка пречупва чрез медиите си възгледите на хората,дава извратен образ за подражание.

12

Ядрен вампир Z

преди 6 месеца

И аз като се пенсионирам може би ще се върна

11

Samo minavam

преди 6 месеца

И бабуините станаха над 2 милиона

10

Генерал Столетов

преди 6 месеца

за смедка натова много млада българе избягаха в Русия да търсат по добър живот и го намериха вместо да живеат в този клозед

9

бг смешки 2 до БАЙ Х

преди 6 месеца

До БайХкъм 3 млн ! защото българският " народ " не мисли !

8

Анонимен

преди 6 месеца

някои като Кирчо, баща му и Кокорчо по-добре да не се бяха връщали

7

Анонимен

преди 6 месеца

До 4.Само че сме с два милиона по-малко и ако държавата не вземе мерки да спре или намали миграцията,както и стимули за повишаване на раждаемостта,1300 годишната ни държава ще изчезне като нищо.//Това е абсолютна глупост,което си написал.И най черните прогнози да се сбъднат в края на века ще сме 5 милиона но пак няма да изчезнем.Под турско робство сме останали 1.8 милиона и пак сме оцелели.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Български граждани да но не и Българите докато Хазарската мафия управлява и България, Българите няма да имат родина. Затова че по добре съюз със Талибаните да изтритаме тази гмеж от България и да имаме родина.