79

Анонимен

преди 10 месеца

Така Борисоф ги държи послушни .Застрашават го нови разследвания.Особено около тия ,,Еко такси" Където България е губила милиони за сметка на четири фирми близки до ГРАБ.А вдига пушек и се прави на загрижен, че Василев е съгрешиш Василев наистина се забърка в кашата с ,,,Лукойл" .И затова защитава ,,Лукойл".И Борисоф използва това за да изтъргува до последно свободата си .

78

Анонимен

преди 10 месеца

До Някои (67) По Барселонагейт няма за циклене. Просто Тиквата в затвора!! Очевадно е!!

77

До ха ха

преди 10 месеца

Елемтарен си, Борисов говори така, но няма да събори правителството, просто се прави на много европеец, минем ли на петрол различен от руския, горивата ще скочат, просто има много фактори дето ще надуят цената, виж колко е бензина в Европа..., ББ печели и в двата случая, ако падне ще удари ПП, ако остане дерогацията ще спечели той репутация на такива като теб дето мислят малко

76

Прав си! Така е!

преди 10 месеца

До 59. Именно. Проблемът не е падането на дерогацията за руския петрол! И ГЕРБ и ПП-ДБ са наясно, че дерогацията трябва да падне. Горещата точка е - Кога да падне?! ГЕРБ исщат сега веднага, докаго оше са на власт ПП-ДБ, защото са наясно, че цените на горивага ще скочат и това ще навреди на управлението на ПП-ДБ! А ПП-ДБ искат падане на дерогацията да стане след 3 месеца, когато ГЕРБ стъпи в ротационната си власт. Тоаава ГЕРБ ще са виновти за понишените цени на горивата.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Брендо се разкарва с 10 присъди издирван от Интерпол у нас е това да не е случайно

74

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов да престане да защитава мвр, защото всички знаят че 80%от пенсионираните полицаи 7000 на брой където взимат пенсия и заплата са гербаджии

73

Майора

преди 10 месеца

Спрете се снонимници , не ГЕРБ и ДПС са за дерогацията , а новата сглобка "Путин" , която не желаепариър да отиват в хазната , а в Русия! Аколкото допадане на дерогацията нищо няма да стане!

72

Анонимен

преди 10 месеца

Кабинета трябва да падне а Тиквата да бъде пратен в ЗАТВОРА!!

71

Анонимен

преди 10 месеца

От Бойко, Денков, Киро, Радев и който се сетите нищо не зависи!

70

...

преди 10 месеца

.......

69

Анонимен

преди 10 месеца

Дерогацията е вторичния , а не основния проблем.Проблемът е. Че Василев е договорил наистина с ,,Лукойл" бизнес модела по който да се задължава към държавата където се намира.Това е бизнес модела ,,разход плюс".Или казано ,,на ишлеме".Което е в ощърб на България.И по този модел ,,Лукойл " плаща данък 30 млн..Което е сравнимо с един МОЛ .А дерогацията е само пушило за пред публиката...Видите ли , колко сме ,,евроатлантик".А няма нищо общо с това.

68

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ са немско прокси, ПП-ДБ са американско прокси, ДПС са турско/германско прокси, БСП са овладяно от германците руско прокси. Всичко останали партии са производни на тези споменати. Няма независими партии и няма свободна от зависимости партия. Най-голямо влияние в България има Германия, след това САЩ, Турция и накрая Русия. България от най-доверения партньор на Русия, успя да стане в един от враговете и.

67

Някои

преди 10 месеца

...още циклят на "Барселонагейт"! Може да отидете и да изтискате малко ДНК-секрет/орално/, за да търсите "евентуален" мотив!

66

Анонимен

преди 10 месеца

Брендо човек на мутрата що пари му изкара тонове наркотици

65

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ-ДПС, дали знаят че нямат 121 депутати и дори заедно с присъдружната ИТН пак нямат 121 и когато Габриел поеме властта Кирчо ще им прави същите номера, та да видим.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов се опитва всячески да злепостави ППДБ, и да превърне управлението на Денков в ад, не защото толкова иска оставката му, а защото е ужасѐн от това народът да разбере, че друг може да управлява по-добре от него.

63

Ха ха,

преди 10 месеца

...Борисов си ги пита в прав текст, защо са готови на оставка, но да не махнат "дерогацията"? На всички с глави на раменете е ясно защо! Защото са на хранилка, и са зависими! Нищо "мутренско" няма в това! Обикновени въпрос!

62

Дзивко

преди 10 месеца

Или е политически блъф или едни хора искат да придобият рафинерията чрез трети лица, щото падне ли дерогацията бензина скача, а с него всичко по веригата

61

Анонимен

преди 10 месеца

Василев наистина е оцапал нещата с кафява смрад.И Борисоф го притиска.А това е последната игра на Борисоф Да притиска ,,Промяната " докато го застрашават нови разследвания за ,,Автомагистрали" ,,Барселона гейт" , Еко такси и много други далавери и кражби.Така Борисоф го държи послушни .

60

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ и Борисов са немски проект. Изцяло прокарваха идеология и цели на немския политически елит и на немския финансов капитал. Следете ходовете на немската държава и ходовете на Борисов. Когато Германия сближи отношения с Русия, Бойко става приятел на Путин, когато Германия се отрече от Русия, Бойко става пръв русофоб. Мислете, гледайте, анализирайте. Американците подслушваха германците и им направиха куп номера по времето на Байдън. Мислете!