31

БАНКИАНСКИ ПОМИАР

преди 6 месеца

УМЪРТФЕТЕТ БАНКИАНСКАТА СФИНИА ИЗДУХАЛА И ПОмИАРО ГНУСНИЕТ $ААФЕТА.. ЕШНУСИТЕ МУУ.. З Х

30

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен53 От преди половин година Индия е страната с най- много население на планетата. Вече е официално публикувано. Китай е на второ място вече. Индийците ги надминаха по численост.

29

Анонимен

преди 6 месеца

След западните санкции и оттеглянето на големите фирми за обувки,ботуши и маратонки, в Русия драстично е скочила продажбата на ВАЛЕНКИ??? С 373%.. Да им е честито потреблението! Мобилизираните също очакват да се обуят "так тепло"!

28

Анонимен

преди 6 месеца

Специално за руските троляцци съм тук. Шабаняци, няма как да лъжете

27

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен-Няма да спечели пари. Сделката е "срещу технологии в областа на хиперзвуковото ракетостроене + Няколко типа готови носители. Хиперзвуковото ракетно оръжие е поставено на въоръжение вече в 6 държави, И НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ не е член на НАТО. А нашите нац. предатели сега ще купуват Страйкъри, дето даже немогат да стигнат и до линията на фронта. Трепят ги от раз със старите още съветски и безбожно ефтини оръжия. Справка- Запорожските степи. Ама наште така са им наредили от посолството.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Шопляк 44 Защото трябва да те маркират като роб

25

Анонимен

преди 6 месеца

Руските "освабодители ще ядът истината"

24

Анонимен

преди 6 месеца

ДоКакво става с Киев. Превзехте ли го?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Украйната дори не е в групата на Русия. На руският елит му е изгодно да има война, защото трупа несметни печалби от препродажба на енергоресурси през фирми посредници в Индия, Китай и Турция. Затова и дозират внимателно тупаниците по канчетата на ВСУ- то. Пример- Дадоха на ВСУ ATAKMS- руснаците задействаха А50. Сега дето има ПВО нищо не минава. Е що не задействаха А50 преди? Щото неискат да победят ЗАСЕГА. А ако задействат армията си ВСУ- то няма да успее да избяга даже. Друга група са. Аджамии.

22

Магунго

преди 6 месеца

Най големия русофил е Рамзан Кадирович защото с удоволствие предоставя pязанати си наденица за облизване на всички руснячета. Като почнем от журавель и стигнем до рушкия министър на обрзаованието.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 47 Руснако не ме учи на родолюбие. На руснаците винаги русия ви е на устата.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Швабарите са пресметнали, че войната ще продължи до 2032 година така че споко има време

19

Умрех от смех

преди 6 месеца

"Стрелите" са за парлама! На Украйна тихомълком се даде картбланш да чупи руски кратуни! След като "взе Киев за три дни", а не можа Авдеевка за 2 г., за Русия остана да спечели май само Газа и то ако палестинците се покръстят и се обявят за руски анклав...

18

Тъжно

преди 6 месеца

Рано или късно светът ще си отвори очите за украйнското зло!! Укрофашистите подкрепяни от неонацистки структури във фащ искат да причинят голямо зло на Европа!! Укройнец човек няма!! Колкото по рано Европа прогледне за пъкления план на фащ толкова по добре за европейските народи!! Укройнец душа няма!!! ФАШИСТИ!!!!

17

Анонимен

преди 6 месеца

"Руските цели" (ако това изобщо е вярно разбира се) са само предлог. Украйна вече е шкартирана от САЩ,Франция, Полша,Словакия, Австрия,и още няколко (Унгария и т.нт.). Процесът вете тече и за Германия, Швеция, и др. САЩ сменят политическият елит в Украйна. Това не се харесва на фашисткият наркокартел разбира се,и той се опитва да се съпротивлява както може (ама само с лъже- пропаганда може). Тапунгерите неразбират, че доскорошните им съюзници им предоставят САМо 1 възможност да се оттърват живи.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Москва може да приеме атаките вътре в границите на Русия като прокси атаки и да отмъсти директно на Запада. Москва знае кой взриви "Северен поток". Чакай ресто.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Майната му вече,на това Нечистоплътно човече и държавата му измислена! Къде е тръгнал да го питаш? Русия победи и ще Допобеди Украйна! Въпрос на още време е просто!

14

Муахаха

преди 6 месеца

Зеленски се мъчи Милиятда Влезе в Новините, ама Свърши се - Пари трябват за ЮдеюМасонЦионистите в Окупирана Палестина - Зеленски е Изоставен - а Украйна ще е в Руини - ЗаВинаги! като имаш Приятел като САЩ - врагове като Русия и Китай - не ти трябват!!

13

Денко Зеленков

преди 6 месеца

пита: Какво става с контранаступа? Кой сега контраатакува? Вас питам бе, в0нящи русофобчета?

12

Петров

преди 6 месеца

фанатизирани и д и о т и има и сре дм од ер ато ри те