54

Анонимен

преди 7 месеца

Бацето и Пеевско да не се отваряр много. Спасиха ги предния път, номтова не означава че са свободни да си рязиграват коня. Интересно е че висчки заедно са срещу ПП-ДБ. Т.е. истниата е че ГЕРБ ,ДПС ( това вече не се прикрива) , Възраждване,ИТН и БСП са едно. Това се видя на изборите в София. Изборателите на ГЕРБ масово гласуваха за предатставителя на Путин в София. Та мили хора събудете се и гласувайте на следващите избори. Изброените са представители на мафията

53

Анонимен

преди 7 месеца

До Darko - Де да мачкаше Баце, ама май него мачкат.

52

Капитан Петко войвод

преди 7 месеца

Факт било,че сме ограбени!Ами като е факт,сезирай органите!И той бил ограбен,ама още ще ги подкрепя!Щот не го включиха в грабежа ли?На оня свят ли ще ги носите ограбените от народа пари?Народен съд за всички грабители на България,кокто имаме уж демокрация!Как нямате от Бога срам и страх,ами все сте изтипосани на официални празници,докато четат имената на Левски,Ботев,ген.Вазов и други национални герои.Продажници,***!Вие продадохте България!!!

51

:)

преди 7 месеца

Кой играеше карти с шефа на Лукойл? Кой? Сега "ограбени сме"...

50

Darko

преди 7 месеца

Правителство ще има, Баце още не е изпран. А и по-добре Баце и ПП, отколкото Костя Копейкин лъжеца. Костаки станахте ли първа политическа сила на местните избори? Щото така беше казал :))) Герб и Промяната са по-добрият избор от разни шоумени като Славуца, БКП и Костя Късия. Мачкай Баце!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя не беле ли мн дибър приятел с шефа на Лукойл?

48

Анонимен

преди 7 месеца

днае че нищ оне може да направи и играеужким срещу пп но всъшност ги подкрепя винаги - това е заповедта от посолството и само голям наивник може да си помиисли че банкянското е в състояние да я наруши - така че всички приказки около него са за залъгване на народа

47

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 7 месеца

Държат го не с не едно или две видеа които сме видяли ,според мен ! Ще, ще подкрепяш байо Чекмеджане иначе со./ро.// / сои/дката Кьовеши ще я подсетят за другите ти шашми. Брюксел не им пречи да ти натиснат копчето . Киро и Асен за сега слушат ,полезни ***./.оти са, както се казва,но и те си имат копче за натискане . Честит ДС -ти ноември ,честита подмяна на всички вас и новия кмет на столицата на ДС!

46

Йи

преди 7 месеца

Боко не може да преживее че са направили схема и не са го включили

45

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя кло ун много неща забрави, дори и на белот не можеше да играе навремето. Щеше измервателни уреди да слага на входа и изхода на Нефтохима ама само с приказките си остана.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов, е, що до утре? Утре да чакаме новото ти различно мнение ли, обратно на днешното?

43

1262

преди 7 месеца

Наглец!!! Изгуби София и има наглостта още да се появява. Скоро ще даваш ДНК под строгия поглед на бай Ставри.

42

Ужас

преди 7 месеца

Крадеца.... Вика дръжте крадеца...

41

хаха

преди 7 месеца

Краварите яко са ги гепили за кайсийките. Поводът е много скъсен вече. Двете пpaceтa, този и Пеевски вместо да търкат наровете в ЦСЗ, те управляват тази теротория.

40

Бойко Промяната

преди 7 месеца

Таа утрин отварам чекмежан и кюлчеят ги нема! Абе, охранитела, вчера, с коя жена бех?

39

Чичо Чеп

преди 7 месеца

Толупчо бил ограбен! Ами украинските цистерни дето направиха коловози до България да зареждат горива? Тях кой ги плаща? Лукойл помага на Путин, Путин помага на Украйна - голем смех!

38

Анонимен

преди 7 месеца

По скоро бацето, бащицата, вожда винетту требеше да каже *ОГРАБИХМЕ ВИ, но от утре с Кире и Шиши ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!! Тогава щеше да е прав!!! Не се наядохте гадoве бъллгароубийци!!!!

37

до анонимен 11

преди 7 месеца

"""Този е олицетворението на 90 % от българите..."""" ----- Е, което си е истина, си е истина!!! Добавяме веднага след това Киро (канадчето), АсАнчу (хамериканчету), Л. Общатъ и целият ни "Полит Отдел", нарен "елит" и сформиран от бившата ДС, от 1989 г. та, до днес и получаваме Фокусиранят образ на Картината "Бг Демокрация"!!!!

36

Надянко Нахуянков

преди 7 месеца

Кирчо и Кокорчо са аут!

35

Йордан

преди 7 месеца

Последните 2 години и половина всичко що може бе откраднато от радевчетата. И парите за пътищата, и новите заеми изчезнаха, и на Лукойл печалбата поради войната в Украйна, всичко. Честито на гласувалите за Радев и неговите радевчета!