200

Анонимен

преди 10 месеца

Национални Предатели !

199

Българин

преди 10 месеца

Тези машини успешно денафицират и демилитаризират башибозушките орди на Путин!

198

Анонимен

преди 10 месеца

Кефи ме как Тагарев възпалява копейкитe толкова тежко, че сигурно имат кошмари от него. Значи това е най-правилният човек за тази позиция!

197

Весо

преди 10 месеца

Купете и малко бял джинджифил за тях, защото раша ги хрупа на закуска ,като топъл хляб!На кого му трябват тези бутафорни машини в България!Това не се ползва вече никъде!Отживелица и не върши никаква работа!Живи наглеци!

196

Анонимен

преди 10 месеца

Браво

195

АЛО Европата

преди 10 месеца

АЛО фон дер Лайен КВО стана с ЕВРОПЕЙСКАТА идея за ОБЩО закупуване на въоръжения - един вид на едро за ЕС държавите, за да е хем по-евтино, хем да са повече оръжията, А ? ИЛИ и на вас ви дърпат конците от Вашингтон ? А България която произвеждаше БТР-и и МТЛБ-та - бойни бронирани машини сега ще закупува ...... камиони. И камиони си произвеждахме за сведение !!!!!!!!!

194

Анонимен

преди 10 месеца

Всяко едно дронче за 500-600 евро без никакви грижи ги праща в небитието тези Страйкъри. С какво точно ще са ни полезни на нас (с какво ще са полезни на тия, дето ще вземат комисионните е ясно)??? Вижте клиповете от Украйна, гледайте и слушайте какво казва украинските войници за тях. Пълен тестикул! Нашето "независимо" правителство пак е получило команда от посолството!

193

Анонимен

преди 10 месеца

Тотално съм отвратен вече от това корумпирано продажно и лобистко правителство. Даже и новини спрях да гледам вече. Така е, защото има безнаказаност, и не носят отговорност за действията си. Един Сталин ни трябва на нас. Вместо да отделя пари за борба с корупцията, Сталин подписал указ за определяне на 2 парцела за нови гробища за борба с корупцията в СССР.

192

Анонимен

преди 10 месеца

пионките на посослството решиха... there, fixed it for you

191

Реджо

преди 10 месеца

Страхотна новина,откога я чакаме! С тези ялови машини "Страйкър" можем да ловим срамни буби по калинките на Тагаренко,Бабата,Свинята и още за когото се сетите в движението !Другото за тях е дълбок и безполов размисъл! За машините,де!

190

Анонимен

преди 10 месеца

Да купуваме остарели американски БТР-ри за милиарди е върха на глупостта.За какво са ни.Кого ще нападаме!?На нас ни трябват средства за защита.ПВО,,изтребители, дронове.

189

Анонимен

преди 10 месеца

До ПадаряНа Ланцета му е все тая танк ли е насреща, Краб ли е, Леопард ли е, или е Страйкър. И с FPV дроновете е така. Зая какъв козлодУй са ни??? Пари на вятъра! По- добре да създадем с тия пари дронови и противо- дронови войски! Всяка армия (за да се нарече съвременна) вече трябва да има такива, иначе е обречена. И евреите претендираха, че Меркава бил чудо танк, ама арабелите като подпалиха първите 11 танка, и евреите почнаха и те да заваряват решетки по танковете.

188

Модернизация е добре

преди 10 месеца

Модернизация на заплати нещо , че с 1200 лв войник неможе да се изхрани, камо ли семейство да гледа.

187

Анонимен

преди 10 месеца

Никой нищо не налага на България.Налагат ни го продажните и корумпирани политици.Другити страни се отърваха от руските железа, а в замяна им дадоха модерни самолети,танкове и ракетни системи.Другите страни си купуват по 24 самолета F-35 , а ниe на тая цена чертежи на F16.Е-кой ни е виновен,Европа е САЩ ли!?

186

bay to6o

преди 10 месеца

това е данък спокойствие всъка година го плащаме от както п са на власт

185

Един Българин

преди 10 месеца

А къде пропадна идеята да ги купим със завод за оборудване за тях,резервни части и въоръжение? Каква ни е далаверата просто да ги купим като пак сме зависими за поддръжка и оборудване?

184

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ще настъпим мотиката с тия наши "партньори". Сума ти пари платихме за самолети, ама самолети НИЦ МАМАТА! А сега и за тия Страйкъри. Ще платим и пак нищо няма да получим. И с кого ще воюват Страйкърите? Юг - НАТО (Гърция и Турция). Запад Сърбия и измислената Македония (също не), Север НАТО (Румъния). Остават само изтока (евентуално руснаците). Ама те, руснаците ги трепят тия Страйкъри даже само с поглед, като гледам новините. Интернет е пълен с клипове на горящи Страйкъри, Леопарди, Краб- ове

183

Анонимен

преди 10 месеца

Важно е да се отстрелват повечко солдате от източната орда, другото са подробности.

182

Падаря

преди 10 месеца

Танковете М1 Ейбрамс от ново поколение според Викито струват 4,3 млн.$ .Може да вземем над 200 танка за теа пари дето ги даваме за 180 БТ от ново поколение ама пак БТ-и.Друго си е танка .

181

ПОЗОРзаUSA ПОЗОРзаBG

преди 10 месеца

Това за което най-бедната държава в ЕС - България ще дава милиарди се раздаваше БЕЗПЛАТНО на Гърция и Турция под формата на безвъзмездна военна помощ от САЩ в съотношение 7 към 10 за двете по време Студената война! Сега когато войната е топла - Русия напада, ний още повече като членове на НАТО безплатно предоставящи територия за обучение на US-army, с мераците на всичкото отгоре на бивши "комунисти" да се лейне BG кръвчица срещу руския брат ДА ПЛАЩАМЕ за рециклирана/санирана US машинария !