23

Анонимен

преди 7 месеца

Това явно нарушение на ембаргото Няма да продължи кой знае колко дълго още Росенец е вече под държавен контрол Лукойл им наложиха да плащат яко данъци на хазната ни А след 12 месеца свършва и срока на дерогацията Ние не губим нищо че руснаците продават щом ни се отчитат и плащат на хазната .

22

Анонимен

преди 7 месеца

До коментар 1...Бензина трябва да е левче най-много, дори по-малко.Ама нали държавата и управляващите трябва да се нагушат за сметка на хората.И народното събрание трябва да е максимум сто депутати.

21

Анонимен

преди 7 месеца

За мен. Кьовеши вече е част от матрицата. Ако наистина беше искала да се заеме с лорупцията у нас, защо не чумне за нея 2 години? Също: Защо не виждаме осъдена фон дер Лайен за злоупотреби с ваксините????

20

Анонимен

преди 7 месеца

Нека НАТО я взриви заедно с нашите братя от САЩ! Нали така се случи със Северен поток? Така е демократично и евроатлантически!

19

аре стига!

преди 7 месеца

Инициаторът Global Witness са базирана в Лондон организация за борба с добива на петрол. Финансира Тунберг и разните откачалки, които мацат и разбиват с чукове шедьоври по музеите.

18

фонови знания

преди 7 месеца

В момента президентът на РФ е в Казахстан. и не само не го арестуваха, а го посрещнаха , както се полага, с държавни почести. Едно от нещата, които каза, е, че от голям вносител на селскостопанска продукциа РФ сега е най-големият в света износител на пшеница..... А рецесията в Германия и по-сериозна, отколкото заявяваха.Спадът е почти 2%.

17

Обективен

преди 7 месеца

Подвеждаща статия - ъова не е доклад на Политико , а Политико са цитирали нашата "неправителствена" организация "център за изследване на демокрацията". Един мустакат съсел по телевизията твърди тези неща или подобни,защото статията е доста "украсена". Явно накой плаща на подобни "експерти" да пишат измислени статии срещу рафинерията ,като целта е някой да я купи....( не споменавам подхвърлените в медиите намеци за Шиши...)

16

Е

преди 7 месеца

И какъв е проблема. Другите държави правят същото. Рафинерияга е ценна за Бургас и като цяло за България Най-голямата на Балканския полуостров е.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Мисирката с поредната помия....

14

Анонимен

преди 7 месеца

Все ми е тая кой печели, ама като я затворите бензина да не стане по 6-7лв за литъра. Не вярвам ФАЩ или Зеленския да ни докарват по-евтин.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Кои сме ние,че да държим сметка на Лукойл,къде си пръска печалбата??

12

Анонимен

преди 7 месеца

Петрола пада на борсата , цената на колконките не мърда .Това знам аз .

11

Анонимен

преди 7 месеца

Копейките как се радват,че България нищо не печели от Лукойл и сатрапа Путин ще има повече кинти за бомби по православните.

10

Анонимен

преди 7 месеца

хубаво ги хванаха, но какво ще направят по въпроса?

9

Така е

преди 7 месеца

До смЕхПочти всяка седмица или най- много на две седмици, влак с руско ядрено гориво заминава за Западна Европа. Само на нас не предават, защото не си искаме.

8

Анонимен

преди 7 месеца

А милиардите от гарантираните свърхпечалби на краварските централи ?!?!

7

Анонимен

преди 7 месеца

Коце ,Радю и Корни харесват това!

6

Ммм даа

преди 7 месеца

Поръчкова публикация, която предшества планирано затваряне на рафинерията. След нея, идва ред на АЕЦ. Там ще стане изключително лесно. Вкарва се нелицензирано гориво, лампичките светват, апаратурата блокира и всичко е дотук. Поради нелицензираното гориво и нарушените експлоатационни изисквания, реакторите на подлежат на ремонт. Купуваме ток, откъдето намерим и чакаме в далечното бъдеще, една фирма със съмнителна репутация в това отношение да ни построи централа, за която е взела парите в аванс.

5

Анонимен

преди 7 месеца

А бря,къв майтап!!!само си приставете руски горива в америка ,браво на лукойла ,така трябва да,се действа с евронтлантиците ,недодялани

4

Striker

преди 7 месеца

Препоръчвам да ни осъдят от Хага и *** да плаща като поп, защото е Андрешко! Колко време не може да се отървем от Лукойл?! Обичам земята, но мразя това скапано племе и *** държава България! В такива моменти се радвам, че не живея там.