23

Анонимен

преди 10 месеца

Това явно нарушение на ембаргото Няма да продължи кой знае колко дълго още Росенец е вече под държавен контрол Лукойл им наложиха да плащат яко данъци на хазната ни А след 12 месеца свършва и срока на дерогацията Ние не губим нищо че руснаците продават щом ни се отчитат и плащат на хазната .

22

Анонимен

преди 10 месеца

До коментар 1...Бензина трябва да е левче най-много, дори по-малко.Ама нали държавата и управляващите трябва да се нагушат за сметка на хората.И народното събрание трябва да е максимум сто депутати.

21

Анонимен

преди 10 месеца

За мен. Кьовеши вече е част от матрицата. Ако наистина беше искала да се заеме с лорупцията у нас, защо не чумне за нея 2 години? Също: Защо не виждаме осъдена фон дер Лайен за злоупотреби с ваксините????

20

Анонимен

преди 10 месеца

Нека НАТО я взриви заедно с нашите братя от САЩ! Нали така се случи със Северен поток? Така е демократично и евроатлантически!

19

аре стига!

преди 10 месеца

Инициаторът Global Witness са базирана в Лондон организация за борба с добива на петрол. Финансира Тунберг и разните откачалки, които мацат и разбиват с чукове шедьоври по музеите.

18

фонови знания

преди 10 месеца

В момента президентът на РФ е в Казахстан. и не само не го арестуваха, а го посрещнаха , както се полага, с държавни почести. Едно от нещата, които каза, е, че от голям вносител на селскостопанска продукциа РФ сега е най-големият в света износител на пшеница..... А рецесията в Германия и по-сериозна, отколкото заявяваха.Спадът е почти 2%.

17

Обективен

преди 10 месеца

Подвеждаща статия - ъова не е доклад на Политико , а Политико са цитирали нашата "неправителствена" организация "център за изследване на демокрацията". Един мустакат съсел по телевизията твърди тези неща или подобни,защото статията е доста "украсена". Явно накой плаща на подобни "експерти" да пишат измислени статии срещу рафинерията ,като целта е някой да я купи....( не споменавам подхвърлените в медиите намеци за Шиши...)

16

Е

преди 10 месеца

И какъв е проблема. Другите държави правят същото. Рафинерияга е ценна за Бургас и като цяло за България Най-голямата на Балканския полуостров е.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Мисирката с поредната помия....

14

Анонимен

преди 10 месеца

Все ми е тая кой печели, ама като я затворите бензина да не стане по 6-7лв за литъра. Не вярвам ФАЩ или Зеленския да ни докарват по-евтин.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Кои сме ние,че да държим сметка на Лукойл,къде си пръска печалбата??

12

Анонимен

преди 10 месеца

Петрола пада на борсата , цената на колконките не мърда .Това знам аз .

11

Анонимен

преди 10 месеца

Копейките как се радват,че България нищо не печели от Лукойл и сатрапа Путин ще има повече кинти за бомби по православните.

10

Анонимен

преди 10 месеца

хубаво ги хванаха, но какво ще направят по въпроса?

9

Така е

преди 10 месеца

До смЕхПочти всяка седмица или най- много на две седмици, влак с руско ядрено гориво заминава за Западна Европа. Само на нас не предават, защото не си искаме.

8

Анонимен

преди 10 месеца

А милиардите от гарантираните свърхпечалби на краварските централи ?!?!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Коце ,Радю и Корни харесват това!

6

Ммм даа

преди 10 месеца

Поръчкова публикация, която предшества планирано затваряне на рафинерията. След нея, идва ред на АЕЦ. Там ще стане изключително лесно. Вкарва се нелицензирано гориво, лампичките светват, апаратурата блокира и всичко е дотук. Поради нелицензираното гориво и нарушените експлоатационни изисквания, реакторите на подлежат на ремонт. Купуваме ток, откъдето намерим и чакаме в далечното бъдеще, една фирма със съмнителна репутация в това отношение да ни построи централа, за която е взела парите в аванс.

5

Анонимен

преди 10 месеца

А бря,къв майтап!!!само си приставете руски горива в америка ,браво на лукойла ,така трябва да,се действа с евронтлантиците ,недодялани

4

Striker

преди 10 месеца

Препоръчвам да ни осъдят от Хага и *** да плаща като поп, защото е Андрешко! Колко време не може да се отървем от Лукойл?! Обичам земята, но мразя това скапано племе и *** държава България! В такива моменти се радвам, че не живея там.