167

Анонимен

преди 6 месеца

Човек с морал, при този общински съвет, изобщо нямаше да се яви на балотаж! Личи си, че не я е грижа за гражданите!

166

Анонимен

преди 6 месеца

шарлатаните от ППДБЛГБТ дали не правят ала-бала с машините. Стайнов нали взе кодовете да си поиграе, а това "да си поиграе с кодовете" лично той го каза.

165

Анонимен

преди 6 месеца

На Ванчето предлагам да се кандидатира за кмет на Крим. Тук не спечели даже с гласовете на ГЕРБ. Защо не се бори досега? Защо не говори какво ще направи за града? С какво е по-добра от другия кандидат, който има реални постижения в този живот? Да не говорим, че въобще стигна до балотажа не заради лични качества и визия, а защото кандидатът на ГЕРБ беше слаб избор.

164

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки нормален би подкрепил г-жа Григорова! Разни от другия бряг спечелиха. А тук е християнска държава на 15 века и има семейни ценности, морал и традиции. Семейството е от мъж и жена.Третополовите, заедно с българомразците и про100 кирчу, генерал наско и вся останала сво-лоч да си намерят друг донор за експерименти.

163

1900

преди 6 месеца

схемата е толкова добре смазана ( там където ГЕРБ печелят машините сe развалят)

162

Злоба

преди 6 месеца

Започна да пръска слюнки вече!

161

-_-

преди 6 месеца

измама с машините В София направиха .

160

Анонимен

преди 6 месеца

Машините пак направиха ала-бала за ПП.

159

Анонимен

преди 6 месеца

Как не виждате, колко недостойно и срамно е това поведение! Вместо да поздрави победителя и пожелае успешно управление, за доброто на хората!

158

Анонимен

преди 6 месеца

До мнение...Скоро ще го върнат в Соффето в ЦСЗ където му е мястото.

157

Бойо

преди 6 месеца

Станах жител на Пловдив, оти Сглобката ми зе Банкя;)))

156

Анонимен

преди 6 месеца

Истината е че за такива намеци трябва да те съдят най малко за две инсинуации. И двете абсолютно неприемливи особено за демократите !

155

Не го е очаквала.

преди 6 месеца

Ерго, следователно - не е подготвена. Тя не е свикнала на атаки, а само на подкрепа. Като всеки лидер на синдикат. Видимо не е подготвена за тази длъжност, но показа реалността. София не е само центъра, а все повече ще бъде Периферията. Страх я е, знае че не е подготвена. И тя и кукловодите и не са играли за победа. Може да имат сценарий за такава, ама надали. Тя не може да се справи със задачата.

154

Анонимен

преди 6 месеца

БСП, когато загубят с по-малко от 10%,винаги оспорват! На мен ми е странно, как са удвоили резултата си от парламентарните избори? И печелят, примерно в Русе със 70%?

153

Анонимен

преди 6 месеца

Иванке , заради такива инсинуации ПП.дб успяха да спечелят само с няколко десетки най много няколко стотици гласа но имаме поне милион имащи право на глас.... Един процент и кмет , два процента и премиер ....

152

Истината

преди 6 месеца

Неолиберастите в София са в ступор и ужас от това, че една синдикалистка, за малко не измете некадърника Васко. Вчера е имало много неспали лгбт ненормалници от страх, че ще им спрат парадчетата и ще махнат украинското знаменце от общината. Боже, прибери си ги откъдето са изпълзяли!

151

gogo

преди 6 месеца

За съжаление г-жо Григорова, схемата е толкова добре смазана, че от поне 30години няма някой, който е успорил изборни резултати успешно ;)

150

Тенгри яко в дупако

преди 6 месеца

Касиране на изборите и избори до дупка за местна власт! Искам да вида още едно включване на Бойо то Филибелата, в което да вие кат влък срещу Луната против Сглобката;)))

149

До Победата на Васко

преди 6 месеца

Факт.

148

Анонимен

преди 6 месеца

До 10 снимка , според мен нищо особено не казва. Това отзад е предизборен плакат , с каквито е облепено цялито студио от залата за пресконференции.