211

Анонимен

преди 6 месеца

Дайнов обратен ли е,или още живее с Роската Плевлева?Еленка Крем Тодорова как се вписва в мероприятието?

210

Анонимен

преди 6 месеца

А ти какъв си бе, селяндурино ??? Опиянчен, нечистоплътен селски трубадур, евроатлантик и бивш преподавател по история на БКП! А понастоящем, професор-лаик по евро-интеграция.....!!!

209

Ало,ало!

преди 6 месеца

Как е контрата отстъплението,що няма новини?Редовно чета Dned.bg.Информирайте ни за следващото победоносноо отстъпление.В О-крайна вече вземат и 70 годишни старци за пушечно месо.

208

Зозо

преди 6 месеца

Евгений Дайнов е зачислен от 1 март 1982 г. за аспирант в този институт със специално решение на Секретариата на ЦК на БКП. Ироничното е, че година по-късно, с подобно решение колега в Института по история на БКП към ЦК на БКП става Георги Първанов. Да, да, това е същият оня секретен сътрудник на Държавна сигурност, с псевдоним Гоце.Колегата на Гоце, троцкистът и ляв анархокомунист Евгений Дайнов защитава дисертация с вселенски важната и много значимата за израстването му като бъдещ син шаман тема Френската комунистическа партия и проблемът за политическите съюза /1972-1981 г./.

207

Анонимен

преди 6 месеца

На студентите си говори по същия начин. Политически псувни им разказва от днешния ден, за шестица трябва да си от ПП-ДБ, за двойка трябва да си от ГЕРБ или БСП. Никой нормален университет няма да го държи, само този на Господарите му. Даже Господарите му се ужасяват от него, за прекалената му сервилност и дискретизиране на САЩ и ЦРУ. Той е много слаб агент на чужди служби.

206

Добре де...

преди 6 месеца

...какъвто и да си и колкото и голям да си, не можеш да обиждаш сънародниците си, тва поведение е недопустимо -> обижда живи хора. Разбирам да си го изкарва на политиците, но какво са му виновни нормалните редови граждани :( ? Ми това е резултатът, така искат хората, така гласуват, недопустимо е в 21ви век да обиждаш физическо лице, че гласува или негласува ... за някого...

205

Анонимен

преди 6 месеца

Днес се спасихме от един подобен на Дайнов - Ивайло Дичев.

204

смях

преди 6 месеца

отварям коментарите, чета, одобрявам мненията на хората, смея се с глас и казвам евала на тоя интелектуалец. Той е истински обединител. Обедини всичко срещу дайновата проsтотия.

203

sd

преди 6 месеца

Какво, бога ли е разпнал Дайнов? На косъм се размина трагедията - без малко онази грозна $$$$$$ да спечели!!

202

Край

преди 6 месеца

Според тоя тип майцепродавци, рапа и туърка са много по-висши от ромския кючек и попфолка, а който е научил английски - директно може да си говори с боговете. Дайнов ли си с Л ли си не знам, но да ти кажа - ще ти се да приличаш на пиян англичанин или реднек, но той с нищо не е повече от пияни руски *** и кварталното пиянде от шоплука.

201

м-р Бийн

преди 6 месеца

Носи се слух,че тоя живее на семейни начала С Росица Плевеллиев...

200

Анонимен

преди 6 месеца

Само да напомня че в собствената му биография, инфантила Дайнов се хвалеше че е сътрудничел на чуждо разузнаване (британското) да извършва дейност в България. Неуравновесен хахо.

199

Гражданин

преди 6 месеца

Вървя си аз и ме наближава този господин/това хипотетично/.Казва ми че съм ***-няма да се обидя,може и да съм от село.Ама да ми кажи ***!!! На две ще го сгъна и после на още четири.Ама то всичките подметки на Киро-*** са такива!

198

Един

преди 6 месеца

До АнонименОтносно Израел/Палестина - ясно е кои са добрите и лошите: едните желаят смъртта на другите и да унищожат държавата им, постоянно нападат и стрелят с ракети за да стигнат сега до 7 октомври и да убият 1400 души, повечето цивилни. Сега стана ли ти ясно кои са лошите?

197

Анонимен

преди 6 месеца

Прав е!

196

Анонимен

преди 6 месеца

Софиянци ще гласуват за всеки друг било то и от ДС ,но не и за Борисов.Терзиев сам знае , едно е да управляваш фирма,съвсем друго е да управляваш най-големия град особено със смесени общински съветници.

195

1

преди 6 месеца

Евала на Васко кръпката

194

Идеалист

преди 6 месеца

Наркоман и алкохолик! ***!

193

Анонимен

преди 6 месеца

Много са ми интересни хората, които не одобряват нечий избор и се наричат демократи и този Дайнов не го знам, но е уникален комплексар. А да гласуваш за внук на ДС, станал капиталист те прави голям интелектуалец, така ли? Много лесно делите всичко на добро и лошо на черно и бяло. В Израел били добрите, в Палестина пък лошите? И кок го решихте?

192

поздрав

преди 6 месеца

между софиянци - здрасти селски.