138

Анонимен

преди 10 месеца

Ще видим кой кого ще беси конфликта приключва 2025 година официално беше обявен преди 2 месеца. До тогава още 150К укрозомбита ще дадат фира а вие имате още една година да пишете простотии вмiрисани кравари. Ставате за смях 50 държави срещу Русия и тя смачка Украйна. В Афганистан онези с чехлите и брадите сами ошамариха сащ смешни сте.

137

#155

преди 10 месеца

"се появи ! Давай още лъжи, че нещо омаля спама." Ако това са лъжи, тогава вярвай на киевското жуже - наркоман и му слушай всяка нащ след 00 часа Говорит комюнике украинского наркоманчика и бъди щастлив gжeHgъp.

136

Анонимен

преди 10 месеца

След войната ще ви бесим по дърветата русофили вм'иpиcaни!

135

Анонимен

преди 10 месеца

Европа е в колосално икономическо бедствие - трябва да помага и на Украйна и на Израел. А ако зимата е студена и цената на енергията скочи, как ще се справи, като и сега не се справя дори само с Украйна? От друга страна ако откаже да помага, тогава САЩ ще врътнат кранчето с газта и ЕС умира на момента. Продължи ли да помага, тогава все повече затъва във дълбока икономическа криза - структурна и системна. ЕС го чакат тежки години, а за васалите от периферията няма да бъде тежко, ще бъде ужасно. Освен това започва голяма вълна миграция. Само Русия и Китай ще останат оазиси на стабилност.

134

Анонимен

преди 10 месеца

E що бе, Урсула вчера беше в Киев, обеща влизане в ЕС, хвалби колко много е постигнала Украйна за да изпълни критериите на ЕС, абе Украйна вече си е в ЕС!

133

АНГЕЛ

преди 10 месеца

Аз пък си мисля че конфликта в Газа е в най-голям интерес на САЩ защото отнема вниманието от бъдещата им загубава в Украйна !

132

Анонимен

преди 10 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард долара, повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и се пocиpaше редовно от страх в бункера...

131

2

преди 10 месеца

-Руските минни полета представляват сериозна заплаха, те са много трудни за преминаване, трябва голямо количество техника за разминиране, но такава няма. - Сегашната ситуация на фронта (когато няма пробив от зомбитата на киевският наркокартел) е изгодна за Русия, това й позволява да възстанови и увеличи военния си потенциал.

130

2

преди 10 месеца

- Командирът на противотанковия отряд на 82-ри пехотен батальон на ВСУ младши сержант Виталий Иванов каза, че е бил обучен в Германия: "Един месец обучение, след което ни върнаха в Украйна. Започнаха местни обучения. Инструкторите бяха американци. Проведено беше и "психологическото обучение" от чуждестранни специалисти, Виталий също беше изненадан от доброто отношение на руските военни: "Момчетата бяха толкова човечни, че дори не очаквах да видя това".

129

1

преди 10 месеца

Военнопленници от ВСУ говориха за хуманното отношение от страна на руснаците: "Изпратиха ме на отбранителния пост на командния пункт и на третия ден бяхме нападнати. Влетя бойна машина на пехотата, хвърлиха гранати, удариха и землянката. Естествено решихме да се предадем", каза командирът на взвода за огнева поддръжка на 82-ри пехотен батальон на ВСУ младши лейтенант Андрей Сакар. "Момчетата, които ни взеха в плен, се държаха много добре с нас. Те оказаха първа помощ и след това се евакуирахме", отбеляза плененият украински военнослужещ.

128

1

преди 10 месеца

Британски наемник се възхити от руските артилеристи и загина от атаките им. Британският наемник Кристофър Периман, който реши да се бие за киевският наркокартел, загина в Украйна след артилерийски удар, това съобщава британската преса. "Бившият снайперист от британската армия Периман беше убит при артилерийски удар. Това се случи по време на първото му назначение в ново звено в Украйна", съобщава The Sun. Преди това Периман се възхищаваше на работата на руските артилеристи, наричайки ги "дяволски добри".

127

Анонимен

преди 10 месеца

Само вмiрисаните краварски подръжници на фашисткия режим на Киев още не могат да проумеят, че цирка Украйна е на привършване. От милиарди започнаха да пращат милиони докато и те спрат. Следващата година в сащ има избори и въобще няма да им е до Украйна още повече, че Израел е по голям преоритет за америка.

126

1

преди 10 месеца

ВС на РФ нанесоха удар по местоположението на подразделението "Кракен" на ГРУ на киевската хунта в Харков. Сградата с "доброволци", която руските "Герани" удариха през нощта в Харков, се оказа Колежът по транспортни технологии. Според Рибар това съоръжение е било използвано от подразделението Кракен като временно място за разполагане. Това е позната тактика за фашистите - да разполагат зомбита и оборудване в учебни заведения и граждански обекти, за да обвиняват след това Рф в "атаки срещу цивилни". В резултат на удара са разрушени два етажа от сградата и е унищожено оборудването на зомбитата.

125

Анонимен

преди 10 месеца

На никой не му пука за вас, бе Зеленски. Качиха ви на бобслея и ви засилиха, а на края на пистата има стоманобетонна стена. Ама толкова ви е акъла. Вие сте по-глупави и от българи. Западняците ви лъжат, както си искат.

124

Анонимен

преди 10 месеца

Наближава времето,че украинците ще ги е срам да казват че са украинци! До там я докара Еврейчето!!!

123

Анонимен

преди 10 месеца

Първо - Не се казва конфликт, а война - думи на самия Зеленски, но естествено това не важи, когато не е за Украйна. Второ - "конфликта" в Газа е по-важен от Украйна. Аз на Зеленски всеки път обръщам достатъчно внимание, когато погледна в тоалетната след като съм си свършил там работата.

122

Клоаката Русия

преди 10 месеца

заминава в небитието при крайцера Москва! Джуджето дърто във фризера скоро ще бъде напълнено със слама като бостанско плaшилo...

121

Анонимен

преди 10 месеца

насъскай *** в ссср да възстанат срещу московия

120

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя е като булка, която се сърди на кумата си, че си е обула същите обувки, като нейните и ще я заслепи.

119

Хм

преди 10 месеца

Като се замислим, следвоенното възстановяване на каквото остане от Украйна и военната помощ за нея могат да причинят финансов колапс на ЕС при очакваното оттегляне на ангажиментите на САЩ. Май по-евтино ще излезе Путин да я превземе цялата и да стане негова грижа. Обаче той май не иска...