340

анонимен

преди 7 месеца

А бе младежо, ти от кога не си бил в България? От 34 год вече нямаме комунисти, или още ти държи влага от нещо което НЕ знаеш и не си го изживял този режим.

339

Анонимен

преди 7 месеца

НЯМА по-голяма подигравка за един десен избирател от това да е ПРИНУДЕН да избере наследник на КОМУНИСТИ и то ДОНОСНИЦИ!!!Тва някой мисли ли го като ни го натресохте тоя. Не знам и ппдб колко са десни, като реално ги доведе фигуранта. Бяха в правителство с БСП и тогава наричаха Нинова БОЕЦ срещу схемите на буци. Сега са вече с буци и го перат. Всичко в името на властта и парите. От другата страна нещата също изглеждат плачевно. До тук я докарахме, жалка държава и народен...

338

Анонимен

преди 7 месеца

Кирчо,искаш ри една пица,бате?Или си зает да заплашваш хора?

337

баба мара

преди 7 месеца

какви ги плещи това момче григорова е човек на подкрепа няма нищо общо с лявотос бсп с путин и др клишета нинова като човек на костов и сдс я издига но сосрешава проблемите а не кмета

336

Анонимен

преди 7 месеца

Какви комунисти сънува кирчо? Ваня не е членувала в БКП/ БСп, а техния кандидат е от комунистическо кутило. Ваня сама си е писала биографията,. Идва от училището на силните- на хората сблъскали се с всички трудности в живота, което им е помогнало да се изградят като силни личности. За разлика от нея, кирюовия кандидат Васко идва от училището на слабите. получил повечето неща наготово, по лесния начин. Не му стиска дори да се яви на дебат с Ваня.

335

Анонимен

преди 7 месеца

Леви, десни -- думички за объркване на населението, кой е крадеца. Какво разбираш ти от ставащото в украйна -- американци ли ти казаха колко лош е Путин? Ние си имаме глави и очи и уши и можем да съберем две и две. Да, не те харесваме -- веднъж те свалихме и ще те свалим и втори път -- не може сащ да ни крадат и да ни казват какво да правим, просто е смешно и недопустимо.

334

Анонимен

преди 7 месеца

"През 1989 г. Васил е бил на 11 години" , но е направи бизнеса си с парите и връзките на ДС

333

(/

преди 7 месеца

Тоя неадекватния пак се е озъбил.

332

Анонимен

преди 7 месеца

до 362,тоя се крепи на алабализъм

331

Анонимен

преди 7 месеца

тоя е един от многото противни и продажни типове

330

Анонимен

преди 7 месеца

Григорова не може да изкара повече от 3 месеца, като кмет, но софиянци ще имат дълга, тежка зима!

329

Анонимен

преди 7 месеца

Диагноза СДВХ

328

Малоумщина

преди 7 месеца

Не разбирам как някой ще гласува за теб, г-н Петков.Слепи ли са, глухи ли са, мозъчна дейност ли липсва?!Няма логика

327

партиздат

преди 7 месеца

Антагонизма в антикомунизма превъплътен от два съмнителни субекта Киро и Буци .

326

Българите

преди 7 месеца

Тихомир изобщо нв се интересува от политика. Все пак, г-дата ог Харвард Ретков и Василем ги разбилат нещата с големите числа повече от мен. Но пэк, моите АКТИВИ И ПРИЯТЕЛИ ТУК са доста повече от техните. Този от Банкя,, който все неси намира книжксата от БКП, не е от тях. ЗАЩО НАПРАВИХТЕ ПРАВИТЕЛСТО С ТЯХ. Не ставайте като тези отпартиите ни. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ ОТ ПП. ЧАК РАК ЛА ДЕ.

325

Анонимен

преди 7 месеца

Кандидатурата на Ваня Григорова е лебедовата песен на Нинова!

324

Анонимен

преди 7 месеца

Кире, те са набори двамата кандидати, та и Григорова е била 11 годишна през 1989 г., но не е с дядо в ДС /държавна сигурност/, баща в ДС и майка в ДС и не е член на БСП, та за кои комунисти говориш. Чудно как Терзиев след 13 г., току що завършил си е направил фирма с какви пари /тези от куфарчетата на БКП ли/ Жалък си и колкото повече говориш, толкова повече отблъскваш. Явно не си бил в Харвард, там хората са умни.

323

Рендету

преди 7 месеца

Бедните Шопландци!!!, шъ трябва да избират между Либерал Комустка в лицето на Ванчето, а от друга на Камунист, че и от средата на бившето ДС (у тая структуръ бивши немъ -)))) в лицето на Терзиев!!!!! А, ся, де!? -))))))))))))))))

322

Анонимен

преди 7 месеца

И аз се молех, Господ да те прибере и да ни отърве, ама не ме чу.

321

Анонимен

преди 7 месеца

После Нинова, да не каже, като Радев:Съжалявам, че издигнах тази шарлатанка?