189

Анонимен

преди 7 месеца

Какво решаваш ти, бре! Ти нещо не решаваш! Ти не можеш да решаваш! Ти може само да изпълняваш това, което ти нареди посолството!

188

Сглобен

преди 7 месеца

Айде Тиквьо, Бай Ставри те чака.

187

муньо

преди 7 месеца

Ша продължиш, иначе си по Магнитски. Загуби изборите с далаверата ти хартиено гласуване и се *** от яд.

186

Анонимен

преди 7 месеца

Ако бях от София нямаше въобще да гледам кой от коя партия е издигнат. Не е ли очевидно, че сред кандидатите за кмет на София "Има една жена, която е повече мъж от всичките мъжленца, които са й противници"!

185

до 200

преди 7 месеца

ами гласувайте всички за възраждане и няма да има пеевски ама нещете и ревете все пеевски го избираме...

184

Анонимен

преди 7 месеца

ББ може и да не е най-умният човек на света, но не забравяйте, че той е само кукла, а кукловодите му знаят какво правят! Никога не го подценявайте, той винаги е един ход напред!

183

Анонимен

преди 7 месеца

Егати ситуацията , както и да гласуваш , получаваш Пеефски , признах го

182

Зозо

преди 7 месеца

До Анонимен ... Каква е гаранцията , че всички други партии няма да се обединят.... Уааааахаххаааа, човек ти на какви вещества си? :)))))))))

181

ха ха ха

преди 7 месеца

до неделя пазарлъци, и отново на хорото! вицове за балъци!

180

Анонимен

преди 7 месеца

Разбра , че губи градовете на балотажа и писна . Като загубиш градовете как ще спечелиш нови избори ? Мисли малко с таз глава , мнозинство как ще правиш ?

179

Анонимен

преди 7 месеца

Кандидати на ПП-ДБ водят преди балотажа само в 2 града: София и Разград. И в двата случая срещу кандидат на БСП, подкрепян вече и от ГЕРБ. Нещата отиват към пълно фиаско на изборите за бандата на К и К!

178

Анонимен

преди 7 месеца

СРЕТАН ЙОСИЧ , МОЛЯ ТИ СЕ КАТО НА БОГ , ОТЪРВИ НИ ОТ ТАЗИ БЕЗМОЗЪЧНА МУТРА !

177

Анонимен

преди 7 месеца

Действията на Борисоф , много напомнят на тия на последният цар на България Иван Шишман Човек слабохарактерен.Само влюбен Несговорлив.Уклончив.Корумпиран.Интересчия.Четох за Момчил воевода.Тоз последен страж на българщината .Отдал живота си докато Иван Шишман правил тънки сметки.

176

Анонимен

преди 7 месеца

Каква е гаранцията , че всички други партии няма да се обединят , да вземат власта и да управляват ? Народа видя Дпс и Герб и знае че цялата забота е за парите по ПВУ

175

МУТРОС

преди 7 месеца

Ей,тази мутра не пуска властта.Спечели изборите и никой не го задължаваше да се коалира с ПП+ДБ!Сам им преотстъпи властта и не спря да злослови.Светът е в криза,а ние се занимаваме с тежненията на една мутра.Как ще ни приемат в Шенген?Сваляй тогава правителството и с ДПС и ИТН и Възраждане правате правителство.Чули ли сте някога ББ да направи такъв задълбочен анализ като Костов?Освен за магистрали нищо друго не сме чули,а сега и гневен,че арменчето остана трети.Терзиев трябва да спечели!

174

машалла

преди 7 месеца

Евала Боко!! Голема работа си

173

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Шарлатаните Вън от парламента ДА идват служебните

172

Зозо

преди 7 месеца

До Анонимен ... Не комунист, ами и за орангутан ще гласувам .... Хахахааа, ами нали гласува за Кирю и Асан. Ся доволен ли си, че изпраха Боци и Шиши, а??? Шапи, другия път пак за тях да гласуваш :))))))))))))))))) Шизофрения пълна :)))))))))))))

171

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурен съм , че Бойко очаква да се присламчи към комунистите , че белким отърве затвора.Знае , че скара ли се с Асен и Киро , добро не го чака.Амс при комунистите ще изкара още някой мандат.А народа....народа...напуща тая миризлива тъмна дупка.

170

Анонимен

преди 7 месеца

Не комунист, ами и за орангутан ще гласувам , само и само тоя наглец да го видя в затвора.Прав е бил Алеко Константинов...Тия ще поробят България...