12

do 8

преди 7 месеца

за какво ревеш? Че не ви мина номера?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Денков това значи ли че ДАНС са претъпници ???? Май точно това значи. -значи закривай ВА

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Иво, ъ-ъ, невалидните бюлетини много лесно се правят и по способа "Баче Цено" - някой член на СИК намазва пръста с мастило, и почва да маца по бюлетините на неудбните кандидати! Така ГЕРБ печелиха избори 12 години!

9

Боби

преди 7 месеца

Аз пък обвинявам цялото правителство. И Киро трябва да бъде изправен на съд!!! Нека да има предсрочни избори заради този скандал. ГЕРБ вече си оттеглиха подкрепата към Киро и ПП. Да обяснява Киро пред съда какви с какви кодове от машините разполага и как е щял да манипулира вота. Знаеме, че ПП дойдоха на власт благодарение на машинното гласуване.

8

Сержант

преди 7 месеца

Сега разбрахте ли, защо сте бедни? Който и да е на власт, има ли служители в администрацията на високи етажи, работещи за частни и чужди интереси, нищо няма да се промени. Защо си мислите, че бившите ще пуснат кокала за няколко месеца? Червените 30г не пускат келипира. Борбата ще е дълга, но някой искат да останат бедни завинаги. Кое не е вярно?

7

Анонимен2

преди 7 месеца

ОСТАВКА ШАРЛАТАНИ ОСТАВКА ЗА ЕДНИ ПАРИ ЕДНИ ДРУГИ СЕ КАРАТЕ ПОЗОР СТЕ И СТИГА С ТЕЗИ ВЕНЕЦУЕЛСКИ МАЩИНИ ВИДЯ СЕ КОЙ ПОДПРАВЯ БЮЛЕТИНИ ОТ ВАШАТА ШАРЛАТАНИЯ ХОРА ПИСНА МИ ОТ ВАШИТЕ ВИКОВЕ И КАКЪВ Е ТОЯ ЗЕЛЕНСКИ ДОКОГА УПРАВЛЯВАШ БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЕ ТЕ КАСАЕ КАКВО СВЪРШИ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНКОВ НИЩООО САМО СКАНДАЛИ САМО ЗАБЛУДИ САМО ЛЪЖИ ОСТАВКА

6

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка за двойните граждани на Промяната към фашизъм.

5

Иво

преди 7 месеца

Смятай,че невалидните бюлетини са главно при турците,пенсионерите и ромите т.е. не са от вашия таргет така, че се радвайте за тез невалидни гласове !

4

ss

преди 7 месеца

Махнаха машините и ви видяхме, че сте след герб,бсп и дпс !

3

Анонимен

преди 7 месеца

Бхарат Бойко не може да губи!

2

Анонимен

преди 7 месеца

400 000 невалидни бюлетини на първи тур и още неясно колко фалшифицирани по способа "Баче Цено"! Е до това доведе премахването на машинното гласуване, и всички отговорни за това, включително и форумните им клакьори трябва да бъдат вкарани в затвора за измама в особено големи размери!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Те са заплахата за България!!