79

Анонимен

преди 6 месеца

В Артемовско направление ситуацията край Клещеевка и Андреевка се стабилизира. През изминалото денонощие зомбираната по натовски стандарт биомаса не е правила активни опити за щурм в този район. В същото време, на северния фланг на Артемовск, руските бойци контраатакуваха в района на водоема Берховски, като се придвижиха напред и взеха група пленници от зомбитата на киевската хунта.

78

Angelov, Valve Corp

преди 6 месеца

Виж красива гледка! Три банкерски чиновничета смучат собствениците си патки!Някой друг да прави *** номера? Или да се опитва да прави *** номера!Аз ли съм дисидент бе младежи???? Закоравелииии маймунчета!

77

Пипи

преди 6 месеца

Съгласен съм с премиера. Раждаемостта на молците в къщи нарастна до небивали размери.

76

Анонимен

преди 6 месеца

В посока Авдеевски интензивността на военните действия намаля донякъде. Зомбитата на киевският наркокартел се опитаха да контраатакуват в района на бунището, но бяха отблъснати и се оттеглиха на първоначалните си позиции. На свой ред руската армия успя да напредне малко при Первомайски и Северни, подобрявайки позициите си.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Най слабия премиер за повече от 30 г.)

74

Dodo

преди 6 месеца

До А ако- това, което сте написали колко време Ви отне да го измислите? " Енергия" може да се получи и от други места освен Русия или САЩ. Освен всичко друго има и други източници освен фосилните .. Но щом казвате може и да е вярно пък

73

Анонимен

преди 6 месеца

В посока Запорожие руската армия предприе контраатака при Вербовой, отблъсквайки зомбираната по натовски стандарт биомаса в този район. В резултат на това бяха заловени пленници, сред които двама полски наемници. Като цяло през последните дни руската артилерия е задействана в целия Запорожки участък на фронта, която работи по позициите на зомбитата от Пятихатки до Ореховското направление.

72

Анонимен

преди 6 месеца

В посока Херсон руската армия изтласква зомбитата на киевската хунта на отсрещния бряг. Основните боеве се водят близо до железопътния мост, където все още остават малки групи зомбакнацистишени. Руската артилерия и авиация работят по извършените десанти, работят по резервите на зомбитата, които киевският наркокартел продължава да изпраща на сигурна смърт.

71

Анонимен

преди 6 месеца

Вилата на Зеленски в Крим беше продадена на търг за 44,3 милиона рубли. Началната цена на вилата на Зеленски беше обявена от аукционерите на 24,6 милиона рубли. Общата площ на вилата е 119,5 кв.м. В края на май парламентът на Крим гласува за национализация на активите на украински олигарси и политици. На мишена беше апартаментът на съпругата на Зеленски в Ливадия.

70

Какви резултати?

преди 6 месеца

За каква демографска политика изобщо може да се говори при положение че в България младите хора са само 1 милион а пенсионерите са 3 милиона, скоро ще са половината от населението. От младите 55% са от мъжки пол (повече момчета се раждат). Младите жени в детеродна възраст на практика са едва половин милион в цялата държава ако не броим ромите. И при тия числа някой си мисли че може да прави политика и да обърне тренда на намаляващо население? Айде да не се заблуждаваме!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски беше предаден от своите съюзници, украинските въоръжени сили загубиха над 100 000 войници в контранаступа и отслабнаха, отказвайки да напредват. TIME писа за това. Ръководителят на кабинета на Зеленски Ермак първоначално препоръча статията на изданието, но скоро изтри поста си. Грешката вече е направена.

68

Анонимен

преди 6 месеца

При Тодор Живково време когато бяхме с Русия всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. При Тодор Живков нямаше социални политики, нямаше социални министерства, нямаше социални помощи! Всеки който беше способен трябваше да работи.

67

Анонимен

преди 6 месеца

На фронта руските войски убиха един от първите членове на нацистката банда "Кракен" Сергей Швайка.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна може да изчезне от лицето на Земята, ако всички нейни граждани не дойдат във военните служби. Това изявление направи Александър Ябчанка, член на Нацисткият батальон на киевският наркокартел - "Волки да Винчи". Според него няма значение какво ниво на подготовка има даден гражданин. Можете да участвате във военни действия "колкото можете". "Въпросът тук е, че можем да останем без държава", каза Ябчанка.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Циг дават резултат, не мерките. Горко ни след време.

64

2

преди 6 месеца

, така че тази статия може да бъде специален ход. Никой в ​​Съединените щати няма да позволи на режима в Киев да се съгласи на примирие, което означава, че трябва да бъде въоръжен и подкрепен допълнително. И в същото време Зеленски и неговите поддръжници, които си играха с искания и обиди срещу целия свят, отново бяха поставени на място им.

63

Angelov, Valve Corp

преди 6 месеца

Aaaa ааама той им разпоредил да ги върнат. Ама с намигване..... тия май ме не разбраха аааа, че ще ядат пениссссите си ....

62

Angelov, Valve Corp

преди 6 месеца

Aaaa *** той им разпоредил да ги върнат. Ама с намигване..... тия май ме не разбраха аааа, че ще ядат пенсиите си ....

61

1

преди 6 месеца

Зеленски беше понижен от "победител" до "никой" - Корицата на Time с година и половина разлика. Последният брой излезе със заглавие "Никой не вярва в нашата победа толкова, колкото аз. Никой". Освен това последната дума е по-голяма от самия Зеленски. Ръководителят на кабинета на Зеленски Ермак препоръча в социалнате му мрежа да се прочете точно тази статия, критикуваща киевския лидер, но бързо изтри поста. Или това е сляпо доверие в неговия американски куратор, или обмислена стъпка. Всеки скандал може да върне вниманието към Украйна в глобалното информационно поле, така че тази статия може да

60

Анонимен

преди 6 месеца

абе а тоя е ясно че е продажен ид-ио-т- ама тия дето му вярвят че за 6 месеца има резултат по демографската криза- е сигурно за животинки които могат за раждат всеки месец- демографската криза е преимущество на починалите над родените- вече доста народ се срамуват да казват че са академици