271

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК да изтеглят моментално всички машини!

270

Анонимен

преди 7 месеца

Българския народ е един много малък народ но за сметка на това много глупав и много пррост.

269

Анонимен

преди 7 месеца

По рано след преброяване на гласовете комисиите слагаха списък на изборната секция коя партия колко гласа е получила. Това защо изчезна...

268

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Кажете какво е правил този човек снимайки тайно тези кодове Вместо това се започва ГЕРБ това ГЕРБ онова е стига вече с тези лъжи Ако ще и на последно място да е Кажете вие какви ги вършите с тези кодове Вместо това нагли лъжи С 36 депутата управлявате благодарение на ГЕРБ знаете ли изобщо това

267

Анонимен

преди 7 месеца

Името на новия кмет на София е. Името и е .....

266

Анонимен

преди 7 месеца

Хекимянова, ДС унучето или сороcната ромка Вяна Импексова . Ше има ала бала

265

Анонимен

преди 7 месеца

ПП са света вода ненапита,ще има ала бала отново

264

Анонимен

преди 7 месеца

Герб , депесе и промяната разиграват театър. Нима не го виждате ?!?

263

Анонимен

преди 7 месеца

РАЗБЕРЕТЕ ГО,ВАЖНО Е!Искали ЕГН на купените гласове! Картата с чип е поред на списъка с гласуващи,т.е.+1. Хеш кода от джава отива в хеш таблици с ид номера, т.е. най-малкото което могат да направят е да сравнят после стойностите и да видят всеки за кой е гласувал и дали е спазил ОБЕЩАНИЕТО. Ако се говори за криптиране с хеш, там сигурно могат и да манипулират. И в двата случая е незаконно. Защо този човек не излезе и не обясни причината.Защо никой не обясни точно дали има проблем и какъв е той

262

Анонимен

преди 7 месеца

Неква сбир-щина от комунисти националисти *** и всички шарлатани и крадливи .Е па нема да ви гласувам ! И не ми дреме Сали ше фалшифицират изборите . Моя глас никой и никога не може да фалшифицира щото не гласувам !

261

Анонимен

преди 7 месеца

София печели В.Григорова , в останалите градове ПП водят значително .Затова е този вой

260

Анонимен

преди 7 месеца

Тука има хора които вземат страната на герб или на промяната , но те са едно и също родоотстъпници чийто ментор е депесе. Какво не разбирате.

259

Анонимен

преди 7 месеца

Най-гнусни са в ГЕРБ и БСП. Проследете кои се пласират по снимките с партийните величия. И чии деца на мутрите милионери се гласят да бъдат следващите рормозители и килвидатори на вашите деца. Няма нищо случайно. Те са особено нагли и отвратителни. Крайни в природата си лицемери.

258

Копирай по форумите

преди 7 месеца

Моля ви уважаеми съграждани. Да направим добро! Не гласувайте за вампирската мафия на мутрите ограбили България и прогонили нашите родители и деца! За да може те да властват десетилетия наред! Не гласувайте за ГРБ, БСП, ДПС, Възраждане, ИТН, ВМРО, Атака! Не гласувайте за тази вампирска мафия. Задайте си елемтарния въпрос. В кой са парите, хотелите, яхтите, джипките и апартаментите в Дубай и Малта? И КОЙ са си набутали некадърните деца в държавните служби и общини. Това е война! Не на мафията.

257

Анонимен

преди 7 месеца

Айде овчици .....гласувайте

256

Анонимен

преди 7 месеца

Да не говорим и, че Русия успешно затри българската същност на поколения! И ни превърза към арабския свят! Колко заеми бяха раздадени на арабите, и колко хора работеха за арабския свят, благодарение на Русия и на кликата им поставена на власт в България? И колко от тях си върнаха заемите? Русия и Хамас са едни и същи терористични групировки.

255

Анонимен

преди 7 месеца

Направиха Сглобката ама всеки гледа да прецака другия.Уж управляват заедно ама такива интриги се плетат.Всеки дебне другият да сбърка и да го изпърже.Иначе и се обичат и се мразят.Типично по български.

254

МИЛИАРДИТЕ НА БГ

преди 7 месеца

СА ВЪВ СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ НА ДС БКП.... КАКЪВТО Е КАНДИДАТА ТЕРЗИЯТА ОТ ПП.. ..

253

тцтц

преди 7 месеца

Тия ПП-ДБ правят само гаф след гаф. Много зле. Толкова са неподготвени, че се оставиха на Боко да ги води за носа и после ще му сърбат попарата. А и по-лошо - накараха по-г.л.у.павите отново да гласуват за ГЕРБ. Сега не само зависимите от хранилката на чекмеджето и купените латиноамериканци от махалите ще гласуват за ГЕРБ, но и по-късопаметните и не много интелигентни хора.

252

д-р Радева

преди 7 месеца

В статията пише, че Христо Иванов казал "Всички български граждани с елементарна техническа грамотност знаят, че машините отдавна не отчитат предизборния резултат." Как ПРЕДизборния бе Ицко? Предизборни ви го нагласят социолозите и мисирките. Машините ви трабват за ИЗБОРНИЯ резултат.