112

Стига глупости

преди 7 месеца

До Анонимен 115: Г'лупости са това. В Русия никой не рови в кофите за ***. Виж в САЩ - да.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, то пък Кремълските плъхове понеже можете а ?Една смотана инфраструктура не можете да направите тръгнали сте света да оправяте и да въдворявате ред !Смешници пенсионерите ровят по кофите в РФ

110

Анонимен

преди 7 месеца

Тошо (110) , квотен бъркат гей парадите. Така повече млади мацки за нас ще има. Щом наборите им са минали на другия бряг , мацките остават на нашия

109

Нов световен ред

преди 7 месеца

Този нов световен ред се гради върху икономическата и финансова база на организации като БРИКС - Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. Към тях искат да се присъединят много други държави. Гради се финансова система за онлайн разплащания, с която да се заобиколи контролираната от САЩ SWIFT.

108

Българин

преди 7 месеца

Капитализмът си отива! Спете спокойно, деца!

107

Песков мозъка

преди 7 месеца

Пудела на Вова пак е неподготвен. Нали рашките и китайските им братовчеди искат нов световен ред (т.н. многополюсен свят). Сащ и ЕС си искат стария.

106

При Тодор Живков

преди 7 месеца

Севлиево надминаваше Монако,Дубай и Маями , оставаше само да стигне Габрово! Но не можа!

105

Въпрос

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?

104

При Тодор...

преди 7 месеца

Ами защо не сложихте Владко, като КимЧен?

103

При Тодор Живков

преди 7 месеца

При Тодор Живково време когато бяхме с Русия държавата не даваше на никой социални помощи, нито жилища. Нито на стари, нито на млади. Социална политика, социално министерство - такива неща нямаше. Всеки имаше правото да придобие професията която му харесва и която му е по-душа и да работи по специалността си и да се развива и да създава дом, семейство и деца и да планира бъдещето си. Всеки трябваше да работи, нищо не даваха.

102

Пак по опорката?

преди 7 месеца

До Анонимен 103; Никой няма да припада. На всички им е ясно, че това е поредната русофобска г'лупост.

101

Точно обратното

преди 7 месеца

До руский ред: Русия е под постоянен емигрантски натиск от бившите азиатски републики на СССР. Много хора от там се опитват да намерят работа в Русия заради по-високият жизнен стандарт. И затова оттам емиграция към ЕС на практика няма.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Моля Ви, не пишете че Путин е припаднал! Костя и Кори ще припаднат наистина при мисълта че ще им спре финансирането! Синчето Рафаел ще се стресира и ще се върне от Щатите да гледа мама!

99

При Тодор Живков

преди 7 месеца

При Тодор Живков нямаше никакви фондове нито от СИВ, нито то никъде. България беше сред 30 най-развити световни икономики - на 27 място. Българите живееха на средно-европейски стандарт на живот. България беше 9 милиона. Имаше една от най-модерните и най-добре въоръжени армии, една от най-силните в Европа.

98

Анонимен

преди 7 месеца

Разума и сърцето ме теглят към Русия, но краката ме отвеждат на запад!?

97

Анонимен

преди 7 месеца

Нямам отговор - защо Руските милионери живеят в Европа и по света, защо рашките бягат в Европа и САЩ, защо бежанците оставят живота си по пътищата към Европа, защо в Русия през август са отишли 99 българи а в ЕС и САЩ над 1 500 000- справка от НСИ. Бежанците да сменят посоката към силно развитата и просперираща Русия- Европа е в разруха, европейците мизерстват

96

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Руснаците нищо не предлагат, само мрънкат. Какъв е тоя нов ред дето сънуват след водката?

95

Еврогей

преди 7 месеца

Хайде на гей парад!

94

ЕС

преди 7 месеца

Отказвам се от еврофовдовете.. Ще взимам путкофондове в рубли.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Въпросът с Киев може да се реши достатъчно бързо, Киев не е целта. Целта на СВО е друга. Сега западният бюргер си седи доволно пред телевизора и всеки месец идват и му казват - дай 200 евро, за Украйна трябват, и му ги взимат. Целта на СВО е тези 200 евро да станат 500, после 1000, а след това и децата му да се доведат да воюват и да бъдат смлени в Украйна. Корейската република ще се погрижи за изобилие от снаряди за руската артилерия.