84

Анонимен

преди 8 месеца

Едни ядат свинско, други -зеле.Статистически менюто на хората е свинско със зеле.

83

Анонимен

преди 8 месеца

Тези коли са само в София, и да, на лизинг се купуват много, е, друг е въпроса колко се изплащат, ама важно е че има желание. В големите градове се карат луксозни автомобили, все пак си имаме и богато общество, но чак да сме втори.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Чакало се 20 години за жигула по времето на бай Тошо. Дръд дрън. По 20 000 годии се чакаше. Даже понякога и по 20 000 000 години. Вие сами не си вярвате!

81

ЗАБЛУДАТА

преди 8 месеца

Средна и масова работна заплата са две коренно различни неща.

80

До до до ъъъ

преди 8 месеца

Верно не лъжеш! Всички купуваха коли за един ден, след 20 години чакане с вноска 1500 лева!

79

Анонимен

преди 8 месеца

До 78.уааауу, само дето в Германия това са новите коли в един квартал на Мюнхен./Боже колко комплексиран тип .Първо сигурно Мюнхен има населението на половин България .Второ гледа се по глава на населението а не по брой автомобили .Сравняваш държава от 80 милиона с държава от 6.5 милиона .Толкова ли си tъп?

78

Анонимен

преди 8 месеца

До До ъъъ: на мен пък баба ми си купи Вартбург за един ден по бай Тошо! Може да лъжеш младите, които не са живяли по това време, но аз, който съм живял тогава, не можеш да ме излъжеш!

77

Анонимен

преди 8 месеца

До ъъъ, то при бай тошо старите бяха по-скъпи от новите, щото ги взимаш веднага :))

76

Darko

преди 8 месеца

Така е, богати сме! Като тръгна на море в Гърция опашката на Кулата е направо скандална. Отделно от това на човек и малко да му се работи се изкарват добри пари за сносен живот, представете си ако на всички българи много им се работеше!? А има и бедни хора, но това основно са избирателите на Костя Копейкин :)))). Като се зададат два почивни дни и не можеш да излизеш от София, защото всеки е тръгнал на СПА курорт.

75

Анонимен

преди 8 месеца

ДА! БЕДЕН СЪМ!!! И нямам кола, а ходя пеш!

74

До ъъъ

преди 8 месеца

При бай Тошо се чакаше 20 години за жигула с 20% капаро!

73

Анонимен

преди 8 месеца

стига с тези глупави заглавия, от 8000 коли сме скочили на 11000, ето ти ръст 40% за цяла България ... уааауу, само дето в Германия това са новите коли в един квартал на Мюнхен.

72

ъъъ

преди 8 месеца

В Бг се купуват около 28000 нови коли годишно, в Гърция към 280000, а по бай Тошово време 55000

71

Анонимен

преди 8 месеца

Бъларите най обичат да мрънкат колко са зле и колко са бедни. Не знам дали на света има толкова самохулещ се народ

70

Инженер

преди 8 месеца

Абсолютно измислен критерий. В последните години всичко поскъпна драстично и обедняхме два пъти като покупателна способност. Сега някакви си 800 човека от 6 млн. или фирми решиха този месец да си купят нови автомобили, най-вероятно на лизинг и изведнъж станахме най-богатите в ЕС. Голям смях. А я сметнете колко са тези автомобили, спрямо автомобилите на старо.

69

Заварчик

преди 8 месеца

Имам 2 апартамента, къща на село с 2 декара двор и кола 1988 година!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Като ви вдигнал лихвите по кредитите , ще се разбере колко коли са ваши и колко са на лизинговата компания , същото е и с апартаментите , които после банките ще продават на безценица

67

Абе...

преди 8 месеца

...че сума ти му и народ карат базови Сандеро, без климатроник, на лизинг не значи, че сме богати, глупости на търкалета

66

Да бедни

преди 8 месеца

Само бедняците карат нови коли на лизинг, т.к. нямат пари да си ги купят кеш.Сташните богаташи с най-много дачии на глава от населението след Румъния.

65

Анонимен

преди 8 месеца

Естествено, че там където се карат най-малко нови коли има потенциал за най-голям ръст в покупките на нови автомобили. Това не означава, че българите са по-малко бедни от миналата година!