196

Малката Пишка

преди 7 месеца

Нали знаете, че ако ще приемате Исляма, трябва да минете и процедура по обрязване. Такава е традицията.

195

Има ли новини?

преди 7 месеца

Джихадиста путин кога ще върне отвлечените украински дечица?

194

Православен Комунист

преди 7 месеца

До Православните Джихадисти Русофили - уважаеми дами и господа със силни семейни ценности и висок християнски морал! С оглед на загрижеността ви за горкинките дечинца и невинни жени и туристи и предимно мирни граждани, никому сторили нищо от Ивичката Газа, жертви на зверовете от Израел, имама от ромската махала в Пазарджик изрази готовност да приеме всеки един от вас и да го вещае в каузата на Исляма. Очаква ви, Корани има за всички! Заповядайте!

193

До Дж Форд

преди 7 месеца

Визуален контакт, значи зрение на хиляди километри! Само руски пилоти го имат!

192

Анонимен

преди 7 месеца

А айоти, а айоти какво разкрива, какво разкрива IoT за двойниците на Путин?

191

Анонимен

преди 7 месеца

Колективно западната пропаганда е слаба и първосигнална. Никакъв японски ИИ не може да й помогне. Ойде западният кон у ряката.

190

Джералд Форд

преди 7 месеца

На въпрос на западен журналист защо Русия е вдигнала Миг-31 въоръжени с ракети Кинжал да патрулират в Черно море и това не е ли агресия, Путин отговори, че "ние следим с визуален контакт какво се случва в Средиземно море (не Черно), а ракетите Кинжал имат обсег до 3000 километра".

189

Хехе

преди 7 месеца

Двойникът от Мариупол беше абсолютна пародия! Всичко беше снимано по тъмно,режисирано с местни хора - около 20 човека. Ако някой се постарае да види видеоматериала, на висок звук от близките блокове се чува глас "ЕТО ПОСТАНОВКА,СЛАВА УКРАИНЕ"

188

До Путин каза

преди 7 месеца

Значи да очакваме Азербайджан и Казахстан в НАТО!

187

До хххх

преди 7 месеца

Много добре го разпознават! Миналата година на срещата на ШОС, Ердоган, Алиев и Лукашенко го бяха избутали на ръба на диванчето, в кулоарите!

186

Анонимен

преди 7 месеца

Севернокорейската, Китайската и Руската не-конвенционална военна мощ в Далечния изток правят невъзможно за САЩ да се намесва военно в какъвто и да е конфликт.

185

Анонимен

преди 7 месеца

Путин каза: целите ще бъдат изпълнени до край. В началото той искаше НАТО да се върне в границите до 1997г, направиха се на глухи... Сега той иска още повече - НАТО да се върне там, където беше по време на Варшавския договор, за да се създаде зона между Русия и НАТО.

184

Ха

преди 7 месеца

Света се тресе от войни,а те с какво си чешат езика?!

183

Анонимен

преди 7 месеца

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

182

Хора

преди 7 месеца

Това ли е проблема на света,стига глупости...

181

Анонимен

преди 7 месеца

Майка Русия, баща Китай...

180

Анонимен

преди 7 месеца

Догодина ще бъдат произведени, цели 27 хиляди Москвич! Почти 100 Москвича на ден!!!

179

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова приказки за изкуствен интелект спрямо човек без капка интелект?

178

Майка Русия

преди 7 месеца

На пишещите тук както и на нашите политици не им е ясно все още че трябва да пренасочат геополитическия си компас на изток. Нещо не го осъзнават. Но с хора като Мравояда Ицко и пробиотика Кирчо, които цял живот смучат грантове от САЩ сме обречени да си гнием като трета ръка хора в западните структури.

177

До Историк

преди 7 месеца

Много добре, че в Русия е много по-добре и мечтата на обикновеният руснак изобщо не е да е украинец.