227

ДС

преди 7 месеца

Знаете ли кой предложи Григорова?Чували ли сте за члена на политбюро на БКП - Пеко Таков?Чували ли сте за плейбоя на комунизЪма - неговия син Янчо Таков?Знаете ли кой е шеф на бесепето в София ? Иван Таков.Някакви изводи правите ли си? Наследниците на комунистическите сатрапи от бкп и дс вземат отново власта и ограбват живота ни. Другарите комунисти най-много обичат парите на държавата. Мислете хора.

226

Анонимен

преди 7 месеца

Вили Лилков = Истинската София

225

f

преди 7 месеца

София вече не е синя. Беше в първите години след 1989.Бяха живи още хората живели преди соца.Вече ги няма старите софиянци.София се напълни с пролетарии от прованса. Затова излизат на преден план наследниците на другарите от ДС и БКП.

224

sa

преди 7 месеца

аха, на Червен Кольо агенцията, дето няма едни избори да познае... и, разбира се, Вили Лилков го няма тук, а Григорова я дават едва ли не първа! Това се нарича медийно програмиране, на което явно тъпунгерското ни население се връзва. Ето, на тези избори има нормален кандидат - Вили Лилков. Като не го изберете, се сърдете на някой друг.

223

Анонимен

преди 7 месеца

г-цата от БСП сега до г-н Копейкин ако опре....

222

Анонимен

преди 7 месеца

Три жени в борба за поста. Доживяхме

221

Анонимен

преди 7 месеца

Чудят се от ляво дали може да се пренареждат тротоари 50 години или 30...

220

Анонимен

преди 7 месеца

Чудят се от ляво как се води диалог, когато не са учили психология...

219

Самоук социолог

преди 7 месеца

Ваня дори няма да е трета, а по-назад.

218

Анонимен

преди 7 месеца

То тези от ляво да не четат икономически книги от 56та година, които нямат общо със съвременните процеси?

217

МАСОВО ГЛАСУВАНЕ

преди 7 месеца

Ако приемем данните от проучването за достоверни, това означава, че купения вот, заедно с корпоративния вот ще предреши битката за кметското място в София. В този случай единственият изход е МАСОВО ГЛАСУВАНЕ. За съжаление този път май е точно така. Освен масово, гласуването трябва и да НЕ Е "ПО ИНЕРЦИЯ", разбира се.

216

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да е Григорова. А на бас!

215

ЗА КАКВО ГЛАСУВАМЕ?

преди 7 месеца

Хора, мислете, че когато гласувате за кмет на столицата, гласувате евентуално също за ПРЕМИЕР или за ПРЕЗИДЕНТ. Успешните кметове на столицата имат отворен път в политиката. Въпросът е как си представяме всеки един от тримата водещи претенденти като премиер или като президент? За мен лично Терзиев и Хекимян са едно и също нещо - СТАТУКВОТО (т.е. послушание, машинации, пари). Те са СТАРОТО - без нови идеи, а само запазване на СТАРОТО и поради това за мен не представляват ОПЦИЯ ЗА ИЗБОР.

214

Ангеларий

преди 7 месеца

Сега е моментът да изметем фашизираните либерали и обратни. Гласувайте за Ваня Григорова!

213

българин

преди 7 месеца

Крадлата с тъмния тен и истерични припадъци?Да си я прибират от Трето районно

212

123

преди 7 месеца

Да повярвам на изследване на Медиана е все едно да повярвам на ТВ ескрасенс, който лекува по телефона.

211

5 звезди

преди 7 месеца

До Android 14Ако ГЕРБ подкрепи В. Григорова на балотажа и дейвоката стане кмет очаквайте и коалиция БСП+ГЕРБ на парламентарните избори напролет. Те тогава ще видите комунистически интернационал на живо. Ходете за гъби ***!

210

Анонимен

преди 7 месеца

И как да гласувам е за Григорова, като видим листата за кандидат общински съветници за София с повтарящи се мандати, кражбари до кражбари???

209

Анонимен

преди 7 месеца

То стана, че на тях и привържениците с домати не ги искат видно от социолозите :)

208

Паве Гламаков

преди 7 месеца

Да подкрепим, Васко, драги съграждани! Млад човек, успял бизнесмен, СЪВСЕМ САМ, без никаква финансова помощ, без никакви държавни връзки, ей така се е метнал на програмирането по никое време, че и фирма създал, теглил е кредити, не е ял, спал, потил се е в гаражите, за да е това, което е! Една стотинка не е взел от ДС. Кирил Петков няма да издигне някой аматьор, завода в Ловеч заработи, Кирил е българин в сърцето, Васил ще превърне София в София от времето на ген. Вазов, инж. Иванов и прочие!