38

Злото се връща

преди 7 месеца

Няма ли кой да му честити рожденния ден, че се налага да си плаща в медиите за новини по случая. Господ го е наказал тоя, АМА ЯКО!

37

Анонимен

преди 7 месеца

А дали царя е и плешив и дълъг????

36

Анонимен

преди 7 месеца

Разликата между ИТН и ГЕРБ през юли 2021г беше ПОД 1 ПРОЦЕНТ.

35

до 50

преди 7 месеца

Е как ще манипулираш принтер бе пич. Кво значение има дали броят хартия или разпечатки от принтер, ако има измама не е от машините а от преброителите

34

Анонимен

преди 7 месеца

Главно с гласовете на Трифоновата чета беше въведен задължителния машинен вот в секции с над 300 гласоподавателя и при следващите избори Трифонов спечели, а при по-следващите го изхвърлиха от схемата. Глу*акът е човек, който вреди на околните И на себе си. Из 5-те закона на глупостта на Карло Чипола. Още един закон: Глу*пакът е по-вреден от бандита, защото заграбеното от бандита само сменя собственика си, докато глупакът похабява всичко. Това важи за всички народни представители.

33

123

преди 7 месеца

Много е забвно как всеки който спечели избори - вика, че е честно, а като загуби обратното.

32

exTert

преди 7 месеца

тоя жив ли е още?!

31

Анонимен

преди 7 месеца

300

30

666

преди 7 месеца

Аз да напомня, че още си чакам Северо Македонски космонавт. А и чакам премиер , който продава шнорхели.

29

Анонимен

преди 7 месеца

В краткото 45-то народно събрание с гласовете на ИТН, ДБ, Изправи се, Мутри вън и БСП беше прието в секции с над 200 човека да се въведе задължително машинно гласуване. Трифонов, все още не сме в Оруел и историята все още се помни!

28

До 46

преди 7 месеца

Абе, нискочелите, това,.че някой е издънкаш нещо пред камерите не го прави истина. Справка - ББ и останалите политици. Правораздаването ни е толкова зле, че и журналистите не се притесняват откровено да лъжат в ефир. На тоя фон двама партийно оцветени тарикати могат да си дрънкат каквото си искат пред комисия в НС без да имат каквито и да е задължения. Не вярвам на нито една от думите им.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Къде е оня хакер дето разговаря с Цанов? Защо изчезна беследно? И след това искате Цанов да му последва съдбата? Къде е хакера веее??? Безследно изчезна. Така щеше да стане и с Цанов и затова момчето си замълча.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Гласувайте още с тези машини и с тези хартиени бюлетини, ОВЦЕЕЕЕЕ! И накрая на срещата Свиленски и Божанов призовават Цанов да гласува въпреки това. Муахаххахаххахахахаха...няма такива наглеци!

25

Анонимен

преди 7 месеца

до 42 Е, факт Е! Денков си записва на лист и след минути му звънярт на Цанов. Има запис кога в кой час и коя дата Денков си записва на листчето и как след няколко минути му звънят на Цанов. Има разпечатки на телефони ве, моето дете олигофренясало!

24

До 39

преди 7 месеца

Тракторът е мъртъв и вече всеки може да говори каквото си иска за него - няма как да бъде потвърдено или отречено. Мнооооого удобно. Сега като се появят едни 1000 "репресирани" герои.....

23

Йордан

преди 7 месеца

Слави, на всички е ясно, че машините бяха манипулирани. Ама ти защо чак сега го разбра, до сега какво все пееше, че в машините било истината, защо да ти вярваме сега?

22

До 35

преди 7 месеца

Слушах го разговора. Докато Трактора бил жив - не смеел да пръдне, щото го било страх за живота му. Бил говорил със "структурите", ама не каза с кого точно от тях. После като умря Трактора (колко удобно) - изведнъж подал някакъв сигнал, така и не се разбра за какво. После уж питал министъра и веднага му звъннали от министерството. Няма такава шизофрения. Що не показа поне един документ? От коя дупка изпълзявате?

21

Анонимен

преди 7 месеца

Свидетел срещу Трактора умря внезапно. Повече няма какво да говорим.

20

Анонимен

преди 7 месеца

Стана ясно, че в предишните избори 11 IT експерти към ЦИК са били сменени в последния момент по доклад на ДАНС. Само че не стана ясно, бил ли е един от новите поставени експерти служител на Алексей Петров", обобщи Свиленски

19

Анонимен

преди 7 месеца

до 36 Ти ще говориш ли срещу Трактора ако беше жив? Трактора го заплашва и Цанов си е замълчал. сам го каза 100 пъти вече, защото който говори срещу Трактора като Цанов отива в Орландовци, палячооооо.