75

Тотална пропаганда

преди 7 месеца

Израел налага тотална пропаганда, за щастие всички имаме интернет и може да проверяваме различни източници, имаме и глави на раменете за да преценяме. Отворете израелските сайтове за новини, алджазира, британските, немските и веднага ще разбере кой за какво се бори. Израел извършват невъобразими престъпления, но целият свят го вижда и съвсем скоро ще стане хаос в Америка, Франция, Англия. Тия баламурници сами ще си подпалят държавите.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно са се целили в родилното. Заради обезглавените бебета, дето Байдън и Тагаренко са ги виждали.

73

xoxo

преди 7 месеца

Ако се качите на ютюб да видите Нетаняху какви приказки от 1001 нощ реди за създаването на държавата Израел, манипулативна пропаганда,на места с откровени лъжи.И тази е в тон.

72

Хора

преди 7 месеца

Целият свят ври и кипи тази нощ но у нас нищо не се показва.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Хамас може да са терористи, но по-големи терористи от евреите няма. Те винаги са най-добри във всичко, което правят. Включително бомбардирането на болни.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Ох горкичките, абе как се нямат с нито един от съседите си. Всичките ги нападали, ами да не би защото за последните 70 години са си разширили територията 8 пъти за сметка на останалите. Вижте през 1948 година с каква територия са били като са ги създали като държава.

69

HELL

преди 7 месеца

До Така е "Като хамаса напада невинни хора в Израел и ги избива сега има и отговои" - ВЪВ КАКВАТО И ДА Е ВОЙНА Е РАЗСПИСАНО НИКОЯ АРМИЯ ДА НЕ АТАКУВА КОГАТО СЕ ИСТЕГЛЯТ РАНЕНИ ОТ БОЙНОТО ПОЛЕ С СИМВОЛ "ЧЕРВЕН КРЪСТ" ИЛИ ДА СЕ НАПАДА ЗГРАДА С СИМВОЛ "ЧЕРВЕН КРЪСТ"

68

и

преди 7 месеца

И все пак тунелите на Хизбула и подземните им щабове са скрити под училища и болници. Използват хората като жив щит.

67

Анонимен

преди 7 месеца

е те скалъпиха , че вова си гръмнал газопроводите и моста, даже няколко пъти. Ей така за кеф. В газа за десет дни загинаха повече мирни хора и деца , отколкото в Украйна за година и половина.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите са измислили непорочното зачатие и в него вярват милиарди хора по света. Без доказателства. Та в тая лъжа ли няма да повярват? Нали затова са медиите на Сорос?

65

Така е

преди 7 месеца

Като хамаса напада невинни хора в Израел и ги избива сега има и отговор

64

Анонимен

преди 7 месеца

До Факт"А кой създаде Ислямска държава,запада и САЩ с цел сваляне на не удобни правителства в арабският свят." - И никога да не забравим БАБА МЕРКЕЛ която ги покани в Европа уж предтекст "застаряване на континетна". Справка Бкрюсел!

63

Там

преди 7 месеца

Докато ООН се намира в САЩ не чакайте да свърши работа.

62

Факт

преди 7 месеца

А кой създаде Ислямска държава,запада и САЩ с цел сваляне на не удобни правителства в арабският свят.И все още сащ ги в лагери в окупирана сирийска земя.

61

не знам

преди 7 месеца

Нямам идея кой е, но чисто логически Израел нямат полза от това. Целият свят им казва, че трябва да бъдат сдържани и да внимават при техните атаки. Следят им действията. Заради това ги накараха да си забавят или преустановят сухопътната офанзива. И сега - взривили болница. Автогол. Нали осъзнават, че така всички ще се обърнат срещу тях. По-логично е някой да иска да ги обвини нарочно. Нещо няма логика те да са виновни.

60

Това е

преди 7 месеца

Ужас....

59

ПолитикСвисокРейтинг

преди 7 месеца

90 Копейка завиждаш на високият ми рейтинг хората ме харесват а тебе не

58

Аспарух

преди 7 месеца

избиват се самички, интересно решение.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Ама как Израел ще го направи. " Ислямска държава" Идил бяха унищожени от Русия и от САЩ. Почне една лъжа следва следваща и накрая едно оплитане!

56

Юда

преди 7 месеца

Откажете се от Рушия и ни молете за милост копейки ще ни простим