284

Анонимен

преди 7 месеца

Точно така станал е семеен скандал и прокурора е въздал правосъдие с юмруци.

283

Анонимен

преди 7 месеца

Според лекаря отоците са от умруци, а не от удар в твърд предмет, както би станало при падане.

282

Анонимен

преди 7 месеца

Съчувствам на жената, но трябва да каже истината пред разследващите. Става ясно и защо прокурорският син Васил Михайлов е насилник. Програмиран е да бъде такъв, защото е израснал в семейство където е ставал свидетел на сцени с прояви на насилие от страна на баща му към майка му. Затова и заплашва приятелката си с убийство и я е бил. Научил е това от първа ръка - от баща си.

281

Да

преди 7 месеца

Тая женица - едно, че е жертва, второ - лъжесвидетел, а нейният съпруг - незнайно за какъв се изживява. Семейство - " образец".

280

Хмм странно

преди 7 месеца

Как пък в моето семейство за 100 години нито една жена не е падала по стълбите, a тая тьотка за 30 години е падала 20 пъти??

279

Анонимен

преди 7 месеца

Неспасяемо т*ъ*п*а жена! И за синчето си сигурно смята, че е образцов член на обществото. Уайт ***.

278

Стокхолмски Синдром

преди 7 месеца

Няма как да и помогне държавата, когато самата тя не иска да си помогне. Тази жена е поела по черния път победената жертва. Това е мечтата на насилника. Той сега сигурно се смее и радва в ареста.

277

младен

преди 7 месеца

Тогава нека следващият път ти размаже простата главата в земята. МОже и сино ти да се включи, и той е любител на това.

276

Лъже от страх

преди 7 месеца

Насилника я е принудил да пусне изявлението, иначе ще я убие. Вижда се страха в очите на жената. Тя трябва да повярва, че има живот след ада. Някой трябва да и помогне.

275

Gorskio

преди 7 месеца

Малко я е пребил по време на скандала, какво толкова. Стабиуен е и тя си го обича. Синът му няма да се метне на гората я... Ненормалници...

274

Случайно Стана

преди 7 месеца

Скоро ще четем: "Нелеп инцидент.. съпругата на прокурора без да иска е паднала на нож, който я пробол много пъти в гърба и в паниката бутнала пистолет, който при падането се заредил и изстрелял 6 куршума в тила и. "

273

Още бой

преди 7 месеца

Тази не е изтрезняла.То и апчета .Пак ща я бухат.Пии по малко ***.

272

голям страх

преди 7 месеца

Явно цял Перник е обхванат от неописуем ужас и страх от бащата и сина! Всички - жена, съседи, лекари, адвокати - нищо не са видяли, чули, нищо не знаят! Докато някой накрая не бъде убит!

271

Анонимен

преди 7 месеца

Оставете женицата на мира, и да пуснат прокурора, нали казва, че нищо не й е направил. Но следващия път, когато я натрепе до смърт, да се оплаче на Свети Петър.

270

пеуник

преди 7 месеца

тази ше пада още много пъти , да видим кога ше е фаталния :)

269

Анонимен

преди 7 месеца

Традиционни български ценности...

268

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Тази ще се...откаже и от майка си,за да остане мъжът й в Прокуратурата,че 6 бона за...нищоправене,няма кой да им дава.

267

да бе!

преди 7 месеца

Дали някой й вярва на тази женица!? Явно насилието и лъжите са широко застъпени в това семейство. Няма как отявлен насилник, като сина й, да е израснал в нормално семейство без насилие. А г-жата е търпяла всичко това толкова години или от преголям страх или от материална изгода. За сметка на собствения си живот и живота на децата си. Жалка история.

266

Смяна на гуми 76 лв

преди 7 месеца

За обикновен автомобил - 14 цола джанти. Цена от днес в София. Усещате ли как ви успиват кой кого пребил, докато в цялата държава се вихри грабеж и ви бъркат в джобчето? Тяхното семейство не е мой проблем. Решили да се бият - тяхна си работа!Мен ме изнасили сервиза за гуми - на кой му пука?

265

Анонимен

преди 7 месеца

Баща - *** побойник, син - *** побойник! Типична картинка на българско семейство. Заплашили са я женицата, че ще я убият, затова отрича побоя.