кадър: Нова тв

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея - Биляна Михайлова, отрича да е жертва на домашно насилие. В момента тя се намира в болница. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой Нова тв разговаря със съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие.

Още по темата
Биляна Михайлова, казва, че се чувства добре. „В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.

За синина под окото си тя казва, че най-вероятно е следствие от удар от падането. „Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото“. Отрича синината да е от побой.

Според Биляна Михайлова случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя.

Като обяснение за факта, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този семеен скандал, Биляна Михайлова казва: „Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор, се е обадила на 112“.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя.

„Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял“, категорична е Биляна Михайлова.

Тя отрича да е губила съзнание. „Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.

Запитана дали е възможно да не е свидетелствала срещу съпруга си, защото я е страх, Биляна Михайлова казва: „Не, категорично не ме е страх“.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Биляна Михайлова заявява, че синът Васил „категорично не е израснал в семейство с насилие“.

Запитана дали е готова да заживее пак със съпруга си под един покрив, след като  прокуратурата казва, че ще му иска постоянен арест, тъй като е опасен за нея,  Биляна Михайлова отговари: „Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase