18

Реалист

преди 7 месеца

До невероятни ***. Е, наистина едва ли има по-голям тъnak от теб. Какви банкови сметки, какви преводи бълнуваш бе, всичко се дава тайно на ръка.

17

Ром"с

преди 7 месеца

Да,всички знаем това ,че това правителство танцува под на "посолството",само като ги погледнете кои са ..Денков.Кирчо,Асенчо...то ви става ясно,че НЕ СТАВАТ И НЕ МИЛЕЕЯТ за Родината ни,а своят джоб и кариера.Има ли някой кой да не вижда това ?Мисля че и американофилците и русофобците и те го виждат прекрасно,но ... .

16

Сър Пичук

преди 7 месеца

От кого бе, руски чук?

15

Невероятни тъпаци

преди 7 месеца

"Този е един от най гадните русо..роби Отдавна продал се на москва ." -------- ----------- ---------- Чуков и брат му не са ми любимци, но ти си дpогиран сopocoиден пpocтак. Ако имаше друга банкова сметка освен получаването на скaпаната ти пенсия, щеше да знаеш, че сега получаване на пари от Русия е невъзможно защото дори 1 лев превод от Русия или руска фирма се засича за секунди и сметката се блокира. Лалaджийски тъпaнар.

14

пияница мистик

преди 7 месеца

Ахахахахахахахахаха :)))))))))))))))))))))) Рупорът на Мутрафонова пак се появи да ръси съветски петолъчки :))) Ама разбира се, че САЩ са виновни. Путягата няма никаква полза от отвличане на вниманието от Украйна, колко го е закъсал там и намаляването на военната помощ. Също така тези хиляди ракети терористите от Хамас си ги сглобиха сами в избите, не им бяха дадени услужливо :))) Тоя що направо не си покаже данъчния лист, че да разберем всички, че заплатата му се дава от руското посолство

13

Гошо...Тъпото

преди 7 месеца

Бай Дън знае...истината,но за сега си...мълчи. Явно чака нещо от Израел да му...обещаят,евентуално да...емигрира там,ако догодина Тръмп го...помете.

12

Анонимен

преди 7 месеца

"продължава да се руши българската държавност"

11

анонимен

преди 7 месеца

Това,че е от ДС не е нищо ново,но това което казва,че решенията,в парламента,партиите и т.н. СЕ взимат ОТВЪН,е известно от 1990година.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Онзи ден друго говореше! Дори видя руска връзка в нападението на Хамас!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Този е един от най гадните русо..роби Отдавна продал се на москва .Отвратителен безродник

8

Анонимен

преди 7 месеца

Анализ на списач, който едва ли е стъпвал в газа, Израел, Ливан, Сирия или Иран.Съмнявам се, че е излизал въобще от стаята, в която му е лаптопа.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Самият Столтенберг ще разследва проблема с Balticconnector.

6

ДС другаря

преди 7 месеца

Принадлежността на Боян Чуков към бившата Държавна сигурност е установена от Комисията по досиетата през април 2007 г. при проверката на кандидатите за евродепутати. Бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) е кандидат за член на Европейския парламент от листата на БСП.ДосиеПрез 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателната школа на КГБ в Москва.

5

анонимен

преди 7 месеца

Е, кой е виновен тогава, изяснете, вие сте анализатор.....

4

Анонимен

преди 7 месеца

А Одеса кога ще падне бре, другарю професор! Нали каза, че ще е на 16 март 2022 г. Голям специалист, нямо що?!!!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Хахахах, в тоя сайт само русофилски шамани. Кой от тримата варненски тимуровци го стопансива? :))))

2

Анонимен

преди 7 месеца

Подпалвачът на огъня е Пиндостан, който се готви за едновременна война с РФ и КНР

1

Анонимен

преди 7 месеца

"Това, което се случва в Израел, има отношение включително към това, което се случва в Нагорни Карабах, в Молдова, това има и пряко отношение към този прословут газопровод "Балтик конектор"... /////////// Toя почва малко да звучи като кръчмар - конспиратор, който успява да навърже всички световни събития в едно, само и само да разнообрази скучния си битовизъм