46

Анонимен

преди 8 месеца

Там никога няма да има мир. Един от двата народа трябва да бъде изселен.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Нацистката партия на Копейките ще ги приемат с отворени обятия всички палестинци...

44

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 42 Довчерашните "православни християни" путинофили, които ни обясняваха как трябвало да се кланяме доземи на руснаците за това, че ни били освободили от османско робство, и ако не го направили сега сме щели да носим мюсюлмански имена и да сме мюсюлмани, "днес" стиснаха очички и започнаха да защитават ислямски терористи. Разбира се, това няма нищо общо с НИЩО друго, а само с това какво мислят, че тяхната "матушка" Расия мисли, че е правилно, или те мислят, че е добре за нея.

43

Анонимен

преди 8 месеца

За разлика от 99% от коментиращите тук, аз съм ходил в Израел и на западния бряг и честно, мнението ми се промени на място. Израелските араби не понасят палестинците; не видях грам разлика или търкания между поне 6 етнически групи в Израел - араби, бедуини, евреи, друзе, самаряни и християни (бях в гръцките и арменски квартали). В западния бряг обаче ми казаха, че всеки мюсюлманин е добре дошъл да живее, за да станат повече и да вземат цялата територия. Самият Израел е 50% украинци и руснаци.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Египет не ги иска палестинците това е истината. Израел няма нищо против Египет да анексира ивицата, но на египтяните не им трябва таралеж в гащите, това са 2,3млн. потенциални тунеядци и терористи.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Това предупреждение е издадено снощи към полунощ, значи 24-те часа изтичат днес в полунощ. След това ще последва сухопътната операция вероятно.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците от СПА хотелите по морето да си събират багажа, че идват новите "туристи-бежанци". Ако няма достатъчно места, Кирчо веднага да започва да строи нови хотели - минимум 5 звезди.

39

без коментар

преди 8 месеца

първо това е палестински анклави и там чужди заповеди не важат, второ искат на юг към египет, за да вземат и тази територия към тяхната част, трето, в евин момент границата с египет ще бъде отворена на юг и ще бъдат изгонени завинаги, казва се геноцид както с арменците..... четвърто тоя път ефекта ще е обратен или Палестина или израел...

38

Анонимен

преди 8 месеца

До Така е ..Не вярвам че Израел минава към Иран.

37

Ясно

преди 8 месеца

Добре че е този саит да се уверя колко мого болни мозъци има в родината та тя затова е на това дереже.

36

Така е ..

преди 8 месеца

Ивицата Газа минава към Израел.

35

Анонимен

преди 8 месеца

В Израел, арабският език е официален наравно с еврейският иврит, това ли е геноцид над арабите,които са 18% от населението и не се вдигат на бунтА, в Газа където практически няма евреи,Израел се отеглил през 205год.има геноцид. Освен това автономията на Запасният бряг е самоуправаща се територия и практически е държава, и те не подкрепят откачалките от Газа които гласуват за Хамаз вместо за умерената партия Фатах.

34

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 36 Да не се е създала някоя черна дупка там, та не могат да преминат? И защо Египет казва, че няма проблем да пропуска плестинци на своя територия, стига "трафика да е двупосочен"? Как ще има двупосочен трафик, ако не може да се преминава?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Познайте къде ще ги преместят - на социална издръжка в Европа и най-вероятно ще минат оттук.

32

Бен Гурион

преди 8 месеца

До Анонимен 31 Не могат да ти обяснят, защото те не знаят нищо за региона. Те научиха вчера за "арабите", а това, което знаят от по-дълго е от консипрациите за "световния ционизъм" и, естествено, как той е виновен за техните проблеми в живота. Типично за всички неграмотни конспирации.

31

Анонимен

преди 8 месеца

"Хюман райтс уоч" обвини Израел, че е използвал форсорни оръжия в Газа и Ливан, новината е в 24 часа.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Къде да се местят повече, ушатите носове с бакенбарди са избомбили границата Газа-Египет

29

Ал Мамун

преди 8 месеца

Мюмюните са куче което скача според тоягата!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Мюсюлманите само наричат Исус Иса и вярват, че той е джихадист, който ще изколи християните в последните дни. Толкова за корана. Аз питам къде са християните от Палестина, особено в газа? Защо там не остана нито един християнин и нито една невзривена църква? Даже и в сравнително мирен Египет всяка седмица има атентати срещу коптски християни, а те са истинските египтяни, не окупаторите араби.

27

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 30 Точно така. Моя коментар беше насочен към тези, които само са чували за Израел от по-нови времена и последния случай, когато Израел е трябвало да се бори срещу "миролюбивите" араби.