49

До 99

преди 7 месеца

Родоотстъпничество е да подкрепяш граждани на Канада и Израел и Турция да закрият родината ти! Даа става въпрос за лицата Кирил Петков! Който излъга за двойното ки гражданство! И Лорел! Във Възраждани са само с едно гражданство- Българско!

48

Хайде Копейки :)

преди 7 месеца

Възраждане няма да управлява никога. :)

47

Анонимен

преди 7 месеца

Рома от Максуда до кога ше си закопчава копчето на сакенцето, все едно ше прави реч на кръщене.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Този на снимката със сигурност е руски гражданин.

45

Секретарката

преди 7 месеца

Денков нямаше нищо да каже за Енергетиката, Кабинета или Българските граждани! Но се събуди за 60 секунди да защити правата на израелския гражданин Лорел!

44

Rocky Biloba

преди 7 месеца

Цончо има късмет, че не съм депутат, щото ако бях, щех директно да му скачам на бой и да му разбия cкапаната зализана руска пеgeрастка муцуна само като си отвори устата на трибуната.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Ако някой има двойно гражданство и го е срам от българското, то нашето не се дава насила! А човек, който предлага в страната да се разположат 5000 контейнера батерии, вместо електрцентрали трябва да не се приема на сериозно

42

РОКИ БИЛОБА

преди 7 месеца

Кръстил си сина на Силвестър Сталоун, ама критикува другите. E6ахго в yлигoфрена

41

Анонимен

преди 7 месеца

"Не може с двойно гражданство да еправряваш България!" - кирил петков has left the chat

40

Анонимен

преди 7 месеца

До 86 - На теб ти е трудно.

39

Родина

преди 7 месеца

е съветско понятие на червените другари - съветски българи, останало от империята им, където татко е да речев Николай последен.немчуг, познат като втори, майка всеки руски благородник, който е ползвал правото на първа нощ. Ние българите имаме друга дума - Отечество, отец не е нашият Бог (с произход от земята на Лорел, която земя по времето на Александър Македонски и по късно при римляните беше наша българска земя, абсолютно съм сигурен, че и Христос е наше българско момче, правено от наши траки

38

цончо ганчев се е

преди 7 месеца

ориентирал смешно , с лорер и неговата родина , хахахаха , тока скача, бензина скача, на газ ще е по - евтино .

37

До 85

преди 7 месеца

Няма значение как се казва детето на някой! Стана въпрос САМО за Народни Представители, министри и хора които Управляват България! Трудно ли е да го разбереш?

36

Анонимен

преди 7 месеца

Специално за турците да българско е Силвестър щом го има църковния календар.

35

До 76

преди 7 месеца

Ми ти не си разбрал! Нае българите с двойно гражданство в чежбина подкрипяме Възраждане!! Не може с двойно гражданство да еправряваш България! Все едно сега аз да дойда в София да управлявав а преди това трябваше да се закълна да поставям интересите на Германия напърно място ( второто ми гражданство)!!

34

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 70 Ограмоти се бе евроатлантиче на втори януари почитаме свети Силвестър.

33

Хахахаа

преди 7 месеца

Синът на Цончо се казва Силвестър. САЩ ли е родината му???

32

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИТАТ: Аз имам двойно гражданство и като гледам какви изроодии е родила България ,по -скоро ще си предам обратно гражданството. Срамувам се от тези долни същества.а ЛОРЕР АКО МИСЛИ КАТО ТЕБ ОТТУК ДО ПРЕДАТЕЛСТВОТО ОСТАВА ЕДНА КРАЧКА, НЯМА МОРАЛ ДА ПРЕЧИ. ТИ НЕ СИ ПОЛИТИК И ТИ Е ПРОСТЕНО. СЕГА С ТВОИТЕ ДУМИ УБЕДИ ЛИ СЕ КОЛКО ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО Е ЗА ЗАБРАНА В КОНСТИТУЦИЯТА НИ ВЪОБЩЕ!!!!!!!!!!!! А ТЕ ИСКАТ ОБРАТНОТО С ДВОЙНО ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

31

До 68

преди 7 месеца

Аз също имам двойно гражданство, но вече ме е срам от българското! Заради такива продажни гн_ниди антибългари в Парламента!

30

Анонимен

преди 7 месеца

Синът на Цомчо се казва Силвестър (не Сталоун). Той какъв е? Въпросният придобива апартамент на "специална" цена, още ненавършил пълноление. Но за тр0лският псевдопатриот от сайта, за който патриотизмът се изразява в това, да окичи знамето на антената на голф 3ка дизел и да носи потник "България на три морета" опънал се от шкембето му, това не е важно. Важно е, че единия се казва Лорел, а другата- Габриел