150

Анонимен

преди 8 месеца

То от тоя и кликата му по-големи плашила няма.

149

Мишо

преди 8 месеца

Принципно никой не плаши народа, защото плашен не се плаши! Българина е свикнал да му е гадно, сметките да са високи, да живее на кредит, да оцелява, да живее в лишение!Но кръчмите са пълни, кафетата също, цигари се димят на МаКс! Това се нарича българско чудо!

148

Реалист

преди 8 месеца

А забравените на трибуната опорки, написани от Найо Тицин за колосалния напредък нещо няма ли да кажете в днес.бг!

147

Анонимен

преди 8 месеца

Няма нужда, да триете меннието ми. В грама вече 18000 говидяха.

146

Какво е 4хилядници?

преди 8 месеца

"Нека си припомним миналия април как във всяко тв студио имаше по няколко 4хилядници" - Би ли разшифровал мистерията на думите си?

145

ХАРВАРДСКИ ЛЪЖИ

преди 8 месеца

"АЗ НЯМАМ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО", "ДЖЕМКОРП Е НАЙ-ОБРАЗЦОВИЯТ ИНВЕСТИТОР", "НЯМА ДА ПРАВИМ КОАЛИЦИЯ С ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО","ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА","НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА"

144

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/140 "Аман от шайката герберунгели , мутри и шматки-атлантици !" - защо аман бе? На 2 Април, след 3-4 предишни избора си ги избрахте пак с 85% мнозинство. ПП. Помниш ли лани Тиквата като ВИ каза, че евроатлантическите про'с'таци само за мачкане стават?

143

123

преди 8 месеца

Е па прав е. Нека си припомним миналия април как във всяко тв студио имаше по няколко 4хилядници, които обясняваха, че без газ от Газпром сме умрели. Малко напомняне цената на газа от Газпром преди войната е 180 лв, когато всички руски шпиони ревеха за плащаме в рубли беше 270 лева, днес без Газпром цената е 90 лева. Плашеха с режим на тока, а Ваня Григорова даже плашеше с измрели от студ пенсионери. А истината е че се оправяме много по добре и евтино без Газпром.

142

Анонимен

преди 8 месеца

Преди бяха само мутри , а сега се обединиха , и обедНИХА народа пак !Мутри и шарлатани !!!

141

Анонимен

преди 8 месеца

Кириле, ората вече ги виждат цените по магазините!!! Господ ще те съди тебе!!!

140

Христо Христов

преди 8 месеца

До Малко за политика/137 "Министър Тагаренко иска милиард и половина долара (т.е. почти три милиарда лева) за бронетранспортьори без обществена поръчка и конкурс." - ми за ЕС това е напълно нормално. Сградата на ЕП в Страсбург построена в началото на века струва по тогавашни еврота над 1 милиард и също е без обществена поръчка и търгове. Защото корупцията движи немския икономически модел.

139

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка, престъпник!

138

Анонимен

преди 8 месеца

До 139...Борисоф и неговото управление да върнат 70 милиона от Автомагистрали.500 милиона от язовири.И 700 милиона от хазарта .Откраднати и незнайно в кое чекмедже Да върне 3 милиарда от Руски поток...И след това даде меси в политиката.

137

Аноним

преди 8 месеца

Това с тези модели беше СТАНИ ДА СЕДНА Отворете си очите защо продължавате да спите ПО добър ли вие животът от 3 год насам какво направиха промените за държавата

136

Слаба памет

преди 8 месеца

Роси под дебелият юрган на Бойко, не се притесняваше от студ, а той извлече доста пари от народа, така че и сметките не го плашат. Про даж Ник.

135

Анонимен

преди 8 месеца

Тези са толкова зле, че успяха да направят Бойко да изглежда не толкова лош управляващ.

134

Анонимен

преди 8 месеца

До Анализатор---Алооо , газът е Р-У-С-К-И който идва в България , но през посредници ... за да не е ''ПО-ЕВТИН'' !!Аман от шайката герберунгели , мутри и шматки-атлантици !

133

Анонимен

преди 8 месеца

Като че ли сметките няма да са високи и хората няма да пестят от топлото . Какво се прави на интересен? Това не е плашене, а казване на истината.

132

Аноним

преди 8 месеца

Стига с този Борисов Вече се изтърка НЕ ви интересува държавата 3 год разруха цени невиждани ала бала с машини кодове промените освен да уреждат себе си друго не ги интересува

131

Анонимен

преди 8 месеца

До Анализатор..дОБРЕ ДЕ , руски ли е ГАЗЪТ , или е съветски ?Добре ли си - ПО ПРИНЦИП ???Нали това сега го дикотират в НС , защото използваме руска газ и от двете направления СЕГА ,... АМА ПРЕЗ ***-вци ..Свери си часовника , ако го познаваш де !