266

Анонимен

преди 8 месеца

278 много си малък млад и зелен още да се занимаваш с геополитика. Иран са перси, персийската империя е повлияла доста на арабският свят. Прочети повече и тогава пиши.

265

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименГлупости пишеш, македонския етнос е създаден от победителите от ВСВ, които подаряват българска Македония на Сърбия и Гърция, но особено в Сърбия, нещата са жестоки и страшни за почти изцяло българското население на Македония, а преди това австрийците са играли роля там, изтриването на българския идендитет е започнал още по-рано , да не би Вазов да е написал "Па шта си ти?" случайно? А точно французите, руснаците се застъпват за българите, прочети "Войната се връща" от Анри Пози, ко

264

Грешка

преди 8 месеца

Коментарът ми е до 276

263

до 277

преди 8 месеца

Айде стига с пропагандата. Все САЩ са ви виновни! Това русия, северна корея, сега хамас са "цвете за мирисане"! Айде престанете, че вече не се тъпите с русофилството.

262

Анонимен

преди 8 месеца

Иранците, наследници на персите. Трябва да свалят ислямитския скиптър под който се намират и да се върнат към корените си. Тогава Иран, ще се промени коренно и ще бъдат приети от света. Само терористи и феодали, като като ръковоствата на Русия и Иран биха подкрепяли тероризма в днешния свят. 2/2

261

Анонимен

преди 8 месеца

273 ти тъй разправяше и за Сирия ама Обама нещо го поотказа руската армия.

260

Анонимен

преди 8 месеца

Арабите са владеели 500 години испанските земи. Арабите са се опитвали да влезнат и през балканите. Единствено българите и Кан Тервел са ги спрели. Но за жалост са допуснали османците. Защото е еимало такива мастити феодали, които не са били единни. Европа не е била единна. Смятам, че арабите. в лицето на Саудитска Арабия, желаят нов и модерен свят. Но има арабски терористични организации, излаямиски, който желаят точно обратното. Такива като Хисбула, Хамас, Иран. 1/2

259

Анонимен

преди 8 месеца

сащ са източник на злото по целия свят

258

Анонимен

преди 8 месеца

269 охридската школа е точно в македонските земи. А Македония е област точно както Тракия и Мизия. Освен това първите неща са били на глаголица. Хубаво е да видиш как соросопитек се напъва да орави конфликт. Бисери от неграмотност примесена с епитети като джудже *** и подобни глупости нямащи нищо общо с исторически факти.

257

Анонимен

преди 8 месеца

този конфликт е разпален от психясали америкоси,както и много други по целия святАзербайджан и Армения, Сърбия и Косово,сега Палестина и Израел където се появяват психично болни америкоси имбицили там избухват конфликти, целта е целия свят да пламне във война. Още ли има съмняващи,че сащ не са източник на злото по целия свят..

256

парко място

преди 8 месеца

в ивицата газа ще има много нови парко места. Цялата ивица газа се очертава да се превърне в голям паркинг.

255

Анонимен

преди 8 месеца

До края на 2025 година руската армия в Украйна трябва да бъде пометена и изхвърлена от всяко украинско място, което за завладяли терорусите.

254

Бг

преди 8 месеца

Който оправдава зверствата на ислямистите,оправдава и турското клане и робството!В Европа неслучайно се наводни от мюсюлмани!Бог да пази Израел и България!

253

Анонимен

преди 8 месеца

Укропитек бандерия приключи. Крайна до 2014 бе в ОНД с Русия и Беларус с общо командване на оръжията. Дойде каубоя плати на тълпа бандити като Музичко и започна анархията. Нормалните държави имат армия и полиция а не азовци. Руската армия в момента подрежда нещата,а ти си гълташ опорките. Врещеше че нямало да има мост референдуми нямало да вземат мариупол тоя или другия град това онова ама всичко има, фалираше Русия колко пъти пък щатските банки фалираха. Убиваше Путин умря британската кралица

252

Анонимен

преди 8 месеца

До АгресияПрисмял се хърбел на щърбел е Ердогановата работа, не, че не е прав, но и той е същия и краде чужди територии явно или тихомълком с пропаганда, икономика, присвоява и турцизира, изслямизира чужди земи!

251

Анонимен

преди 8 месеца

Путин наркоманът, ще ми казва откъде дошла българската азбука. Ниско нагло човеше императорско. Била дошла от македонските ли земи? Плъх. Има извори и документи, в които се казва откъде идва българската писменост. Вреди ви на егото императосрко, че ползвате българска писменост ли? Свиквайте с българската писменост или си напишете нова. И митрофанова постоянно, ще излиза да се извинява за цялата антибългарска политика, която се излизава от Путин.

250

Роза

преди 8 месеца

Няма какво да се лъжем-всяка война представлява реална опасност,особено когато е близо до нас!Дори да не ни засегне във военно отношение,ще ни засегне икономически,което си е напълно логично!На войната се радват само глупаците,за които тя е като филм или компютърна игра!На войните се радват и оръжейните търговци,които богатеят от тях."Хора,бдете,за да има мир!"-отдавна забравени думи от някогашна антивоенна песен.

249

Анонимен

преди 8 месеца

Има документи руски агенте. С това си действие единствено вредиш на руснаците, като прокарваш фантастичните хипотези на голия цар Путин. Вредиш на отношенията между руснаци и българи, предпочитайки да развиваш и разпрострабяваш руските идеологии. Няма да стане.

248

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 261. Ясно. Щом го е казал руснак значи е 100% истина. Кефи ме колко лесно живеете русофилите. Няма мисъл, само изчакване какво ще кажат от Русия

247

Анонимен

преди 8 месеца

Който се съмнява, че евреите са най-гнусното племе да погледне снимка на Соломон Паси. Ако още не е убеден, да погледне и такава на Зеления наркоман.