140

Анонимен

преди 7 месеца

Айде, Ицето Ицов пак почна с глупостите. Давай Ице, Путараната ще е доволен

139

Анонимен

преди 7 месеца

1 ЕВРО СА ВЕЧЕ ЦЕЛИ 106.52 РУБЛИ.....

138

баща ти

преди 7 месеца

Е , че какво му е на Магадан , град като град ? Как бил създаден ? Ами цяла сегашна Австралия като е създадена от британски затворници и каторжници , някой нещо казва ли ? Такива са били времената , политиката и условията , всяка империя си е решавала нещата както и било угодно !

137

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов "Другото са некачествените немски от-падъци дето ръждясват по складовете, понеже никой не ще да се излага с тях." Ирис-Т има почти 100%това успеваемост, дори рашистите си го признават, а Гепардите мачкат дронове на кило. Явно много са те засегнали германците, за да ръсиш лъжи, които дори шефовете тине смеят да изричат.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Руската международна валута се изравни с американската! 1 рубла = 1цент!

135

Анонимен

преди 7 месеца

До Христо Христов Хахаха. Още ли бълнуваш за "мачканите" германци. Влизам тук веднъж на няколко месеца и все едно и също. Абе, другарю, ти питал ли си германците какво мислят по въпроса, или ти е по-лесно да решаваш вместо тях, както едно време партийния ти ментор?

134

Христо Христов

преди 7 месеца

В пакета на германия е една Пейтриът дето само тя струва 1 милиард Другото са некачествените немски от-падъци дето ръждясват по складовете, понеже никой не ще да се излага с тях.

133

Анонимен

преди 7 месеца

ВЗЕМЕТЕ МАПС, НАПИШЕТЕ ПРОДОВОЛСТВЕН СУПЕРМАРКЕТ СОЛНЬШК И А ПОСЛЕ РАЗГЛЕДАЙТЕ КЪЩИТЕ, ДВОРОВЕТЕ, УЛИЦИТЕ- ТАМ ЖИВЕЯТ 93 000 ЧОВЕКА, НО МИЗЕРИЯТА Е ПОТРЕСАВАЩА, А СЕГА ВИЖТЕ КОМСОМОЛСК НА АМУР КЪДЕТО ЗАВЕДОХА КИМ ДА РАЗГЛЕДА ЗАВОДА ЗА АВИАЦИОННА ТЕХНИКА- ВИЖТЕ НИСКАТА И ПАНЕЛНАТА ЧАСТ ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО НЕ СИ Е ОТГОВОРИЛ ЗАЩО УНИЩОЖАВАТ ОТ КЪДЕТО МИНАТ- МИЗЕРИЯТА НА БИТИЕТО ОФОРМЯ МИЗЕРИЯТА НА ДУХА.

132

Христо Христов

преди 7 месеца

До 168 "Германия готви нов пакет от военна помощ от 1 млрд. евро за Украйна" - да дават бе. Никой не им пречи. Немецът ВИНАГИ е бил *** и ВИНАГИ е бил мачкан.

131

Анонимен

преди 7 месеца

Германия готви нов пакет от военна помощ за кървавия нацистки режим в Киев, защото руснаците ликвидираха почти 50 танка "Леопард-2" от подарените по-рано 70 броя.

130

Анонимен

преди 7 месеца

Винаги е добре да има демонстрации на руски фашизъм и тоталитаризъм. Така никой няма да изпаа дори за момент в заблуда за какво точно става дума.

129

Антинатовец

преди 7 месеца

До АнонименНа думи всички се изхвърлят но на практика вече не им пука за Фашагите вече на Израел трябва да помагат така нареждат от Белият дом. Даже вече на Австрийският парламент знамето на фашагите е свалено и там е това на евреите.Това казва всичко кой е на преден план и кой сам да си оправя бакиите.Русия е напълно готово с бойци роботи за фронта и нови най съвременни оръжия да му мисли гущера щото са неуловими за радарите.

128

Анонимен

преди 7 месеца

Василе, копейко, няма нито един изтрит коментар! Лесно е да провериш! Има си психиатри!

127

Анонимен

преди 7 месеца

Заглавието е подвеждащо. Човекът каза: "Тези, които напуснаха страната и постъпиха подло, радвайки се на стрелбата по територията на Русия, пожелавайки победа на кървавия нацистки режим в Киев, трябва да разберат, че тук не само никой повече не ги чака, но и че ако се върнат, ще им бъде осигурен Магадан". Руснаците не спират предателите да вървят на мaйнaтa cи. Руснаците не ги чакат да се върнат обратно. Предателите не са нужни били те и "Народни артисти на РФ".

126

Анонимен

преди 7 месеца

Германия готви нов пакет от военна помощ от 1 млрд. евро за Украйна, който ще включва зенитни системи Patriot, IRIS-T и Gepard, както и танкове и боеприпаси. Това съобщи във вторник в навечерието на 16-ата среща на контактната група по отбраната на Украйна във формат "Рамщайн" в Брюксел германският министър на отбраната Борис Писториус...

125

Гай Баньо

преди 7 месеца

Че какво друго трябва да има за предателите??

124

Авдеевка

преди 7 месеца

820 руски терористи за вчерашния ден са присъствали концерта на Кобзон това е двойно повече от обичайното отчитаното от украинците ниво от много време насам

123

Анонимен

преди 7 месеца

Това сега кум статиите за грамадните успехи на контраофанзивата ли да го броим,щото изчезнаха?

122

Христо Христов

преди 7 месеца

Правилно! И у тас трябва да има Магадан за гласуващите за ЕС и НАТО.

121

Сата НАТО

преди 7 месеца

Двата фланга на Авдеевка са пробити и до едно денонощие най стабилния от целия фронт укреп район на Укрите ще падне в чувал -----////------ Авдеевка вече веднъж беше в чувал, но чувалът се отвърза. Вчерашните атаки на руснаците са пълна катастрофа. Над 1000 човека извън строя, над 20 танка и един Су-25.