91

Анонимен

преди 8 месеца

Ивицата Газа е гигантски концлагер на открито, в който са затворени няколко милиона души. Там от време на време ги бомбардират, а ако се приближат към оградата на лагера ги повалят със снайперски огън. Част от оградата е бетон, но където е телена, лагерниците могат да погледнат през дупките и да видят в далечината градчетата и селата, от които техните бащи и майки, баби и дядовци са били прогонени, за да бъдат съборени родните им къщи и дойдат да живеят там други хора, пристигнали от цял свят...

90

Анонимен

преди 8 месеца

Ама какво общо има и Путин с вас бе Моше??? -:((

89

Анонимен

преди 8 месеца

До Ицо Ицо проблема не е резолюцията за палестинската държава. Проблемът е че палестинците не признават съществуването на държавата Израел и при това положение няма как да има мир. Нека Иран, Сирия и палестинците признаят правото на съществуването на Израел и тогава ще се отпуши решаването на палестинския въпрос. Египет, ОАЕ и Мароко признаха съществуването на Израел и подписаха мирни договори с Израел. Няма как ти да искаш да унищожиш съседа си и да живееш в мир с него.

88

Христо Христов

преди 8 месеца

И нас, българите, какво ни интересува пропагандата на този евреин? Преди 80 години дядовците ни са проявили състрадание и са спасили 40000, но в момента виждаме само черна неблагодарност от техни наследници като соломон паси.

87

Анонимен

преди 8 месеца

Ще цъкна в Уикипедия датата и ще ми излязат поне 20 американски конгресмени и сенатори, които са родени на този ден. И те ли са свързани с Хамас?

86

В. Чуков

преди 8 месеца

Ъ.. ъ.. ъ нямам думи! Не знам какво става!?

85

Анонимен

преди 8 месеца

Баце питай Родшилдови ,по време на ВСВ са отпускали заеми на Германия и на Англия и Франция едновременно.Такива ми ти работи,бизнес.

84

Анонимен

преди 8 месеца

има справедливост на този свят - божието възмездие...

83

Невероятни тъпаци

преди 8 месеца

Това беше обяснено дори адекватно в американските медии --- Датата е избрана умишлено да бъде деня, в който ортодоксалните евреи нямат право да воюват по тяхната религия. И това не е първата война на араби започвана в такъв ден. Този Леви наистина има българите за пълни тъпaнaри щом отново свързва Путин с това.

82

Влади-Мир

преди 8 месеца

Путин чака поздрави, но защо всички мишки само ***(не знам как правят мишките))))?!?

81

Анонимен

преди 8 месеца

Леви ние сме фенове на Зеленски ,украинците ни интересуват?Там си се оправяйте с арабите,като си направихте държавата на това място.

80

Исаак Паси

преди 8 месеца

Израел сега нахлуват в Газа, тежко и горко на Хамас и Възраждане.

79

А това че е било

преди 8 месеца

един от най-големите религиозни празници в Израел, няма нищо общо Ха Ха!

78

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 70 Ти празнуваш 3 март заради рожденния ден на т.н. цар освободител на руските крепостници Александър втори. Само заради това трябва да те е срам от този "национален" празник. Този символизъм с рождените дни на руските царе да се почват и завършват войни точно на рождения ден на царя е възприет и от Путин, колкото и русофилите да си късат рубашките че няма връзка между рождения ден на Путин и нападението на ХАМАС върху Израел.

77

Keyser So:ze

преди 8 месеца

Путин си е поръчал подарък за РД

76

Анонимен

преди 8 месеца

Израел наложи пълна блокада на Газа, като остави над 2,3 милиона палестинци без вода, електричество, гориво и храна. ЕК също обяви, че спира всякаква хуманитарна и финансова помощ за Палестина.Хуманисти,1 милион деца живеят там.Те за какво са виновни ?В ада да се пържите всички глобалисти.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да благодарим все пак,че глупостта на Путин излезе навреме.Ясно е,че с неговата смърт ще приключи ерата на държавни царе,нефтени фюрери и газови дучета. Светът повече няма да допусне да бъде разиграван от подобни извращения.Затова нека се наслаждаваме на последните му изпълнения! След него такива като Медведев, Лавров, Шойгу ще останат само като карикатурни спомени!

74

До 73

преди 8 месеца

Зеленски не може да празнува медийни победи, защото медиите не се интересуват от Украйна вече! САЩ си имат ново гадже и не вдигат телефона на старото!

73

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна приеха ли я вече в НАТО?

72

Анонимен

преди 8 месеца

Все още чакам,и няма. Нито една новина за грамадните успехи на контраофанзивата. Изчезна като ковида.