36

Анонимен

преди 8 месеца

Преди един век в Съветския съюз са дали на евреите земя в Азия при река Амур, повече от 36 хил кв. км. да си развиват стопанство и икономика. Е, климатът е по-суров, има студове, има валежи, има и тигри. Но , погледнато сега, са близо до Китай, Япония - стига да за били наистина можещи, работливи, да са се развили. Сега в Еврейската автономна област живеят под 200 000 души.

35

Анонимен

преди 8 месеца

EС отделяше големи средства за подобряване живота на палестинците , много от тях се лекуваха на израелска територия БЕЗПЛАТНО .Работници минаваха с пропуски и работеха в Израел . Средствата давани не отидоха по предназначение а за купуване на оръжие и копане на тунели . Значи това племе не иска да живее а да мре.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Ти и на цар Борис ли се позоваваш бе руски алкохолик, и цар Борис ле е бил русофил?Егати дибилите сте!

33

ДО 19

преди 8 месеца

Контраофанзивата върви...щатско оръжие трепе руснаците...могучая са гърчи...това е ежедневие, не новина

32

До gogo

преди 8 месеца

Абе рисково е, сега света не е същия, може дори САЩ да не могат да ги защитят при такъв геноцид

31

any

преди 8 месеца

Усра се ЦРУ, защото от 2 години перемога- всичко друго забрави. Е сега от 3 дни, що не пишете за перемогата, а??? И от де толкова ракети при палестинците, да не се окажат Хамерикански- от перемогата?

30

gogo

преди 8 месеца

До Дзивкомай това е целта ,да прочистат сектор Газа за нови заселници.Ще видим...

29

До 26

преди 8 месеца

Чакаме Путин да се тества с НАТО....ако му стиска де...

28

Анонимен

преди 8 месеца

до 24 Кравар, а що не кажеш колко израелски евреи обучавахме през социализма? Кажи ве, кравар? Що не кажеш и колко евреи спаси Цар Борис през ВСВ от Хилтер? Кажи ве , кравар?

27

Идеалист

преди 8 месеца

"Другата страна се научи как да се справя с нашето техническо превъзходство и спря да използва тази технология, която би я разкрила"Просто са си изхвърлили електронните джажи и не са се свързвали с т.н. Изкуствен ителект.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Ей бушита, алкохолици, защо заплатата е 5 по малка от Краварите?

25

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не се е объркало просто Изсраелската армия както американската са доста надценени както и цялото НАТО. Всичко това е един балон който се спука видяхме как американците ядоха бой от Талибаните. ИзСраел е свикнала само да бомбардира и сега когато имаше реален бой те се .асраха. Абсолютно същото е и с НАТО сбирщина от държави с различно въоръжение при евентуален сблъсък с някой силен противник ще бъде смачкано. Затова и не се намеси в Украйна.

24

Дзивко

преди 8 месеца

Тоя дето ползва Хамас е направил добър анализ на арабите, по клиповете има бойци с голям боекомплект, специфично за арабите е че стрелят лошо като на сватба и това е причината за повече боеприпаси, и друго частите на Хамас са рутирани при атаката, демек бойците се сменят да почиват, което е организация на армия, а не на групировка като Хамас, използване на теб, дронове.., някой е налял много пари

23

РУСКАТА СГЛОБКА..

преди 8 месеца

45 ГОДИНИ ОБУЧАВАШЕ В БЪЛГАРИЯ ТЕРОРИСТИ ОТ ПАЛЕСТИНА, ИЕМЕН, АНГОЛА И ТЕМ ПОДОБНИ.... ВЧЕРА ПУТИН ГИ ЗАДЕЙСТВА, КАКТО И РУСКАТА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ.. Т. НАР."МИНЬОРИ" ВЕЧЕ СА ОКУПИРАЛИ МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ....

22

Анонимен

преди 8 месеца

до 22 какво да започвам ве, кравар? Истината боли, нали? Мечтаеш си за контраофанзива на украинските фашисти, ама нямаааа, кравар!

21

До 19

преди 8 месеца

Офф, пак ли почна бе едеот, не разбираш ли че си смешен?

20

Анонимен

преди 8 месеца

Кой го интересува Израел и Палестина бе? И двата народа са утайкииии! Да се избиват взаимно още десетки години наред им пожелавам.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата Израел НЕ е призната от много държави, няма мирби договори със съседите си и НЕ е желана въобще ни в Азия, ни в Африка даже за спортни състезания.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Кравариииии, как върви ВЕЛИКАТА украинска контраофанзива? Що нищо не се чува за нея вече месец? Кажете ве, краварииии...Красиво е безмълвното ви мучане.

17

Соло Мон Спаси

преди 8 месеца

Абе ние какво чакаме .. давайте да пращаме .. каквото ни е останало, Денков, Шломо и другите .. абе какво е това чакане бе либерали?