66

Анонимен

преди 11 месеца

Израел ще изравни със земята ивицата Газа.Вече предупредих населението да напуска.Спират ток,вода. Хамаз са обречени.

65

блицкриг

преди 11 месеца

Разбира се че МОСАД са знаели за това нападение, но защо да го предотвратяват? защо да го спират? Кога ще се появи по-добра възможност от сега да се унищожи Хамас и изселят палестинците от Газа. Светът е зает с по-голяма война и не би обърнал внимание на изтребването на арабите. Хамас си вкараха автогол.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Елементарно, причината за провала е ясна. Трябваше да наемат генерал Атанасов от ДБ да им реформира службите и нямаше да имат пропуск и провали.

63

i'm

преди 11 месеца

Тия два народа израелци и палестинци водят началото си от едни и същи племена в земята наречена Ханаан преди около 3000г. Те имат общи корени. Вярно е, че през хилядолетията палестинците са се смесили с араби, докато израелците са се запазили значително "по-чисти", но реално са един и същи народ. Там няма да има мир, докато не се обединят като една държава с име Ханаан.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Тези не се провалят. Играта е много по-дълбока.

61

до 47

преди 11 месеца

"Макар че евреите поне донякъде имат някакви исторически претенции за част от земята, арабите - не "Дори никакви -Израел е там от 1948.Каквомпишело пишело в Старият Завет или в Тора ,или как се казваше при тях,няма значение Държавата Израел е там от 1948 година,купуеана е земя и са се изселвали от Европа и Северна Африка.Трябваше вече да се научат да живеят в мир със съседите си , както и съседите им също.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Вчера се провали не само израелското разузнаване. Израел беше хванат по бели гaШТи. Вече цяло денонощие са в шок. Интересно ми е да чуя какво мисли по въпроса Яков Кендми, който 19 месеца поучава руснаците с "умните" си съвети.

59

Мижи да те лажем

преди 11 месеца

Когато имаш лоши вътрешни проблеми, имаш нужда от външен враг - той ще ти ги реши, като ти даде повод за "обединение на нацията" пред страшната заплаха. А в Израел от много месеци беше адски напечено, защото пробутваните от доказания престъпник Нетаняху "реформи" според мнозина са посегателство срещу основите на демокрацията. Каква гнусна сделчица с продажните лидери на Хамас е имало, едва ли ще научим някога. И на едните, и на другите не им пука колко терористи, военни и цивилни ще умрат.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Русия не е против израел там 15% са рускоезични, но половината западна европа е. Постоянно ревяха за бедните палестинци а вашите приятели украинците дори ги обучаваха официциално да управляват дронове. От западните страни единствено сащ подкрепят израел

57

Анонимен

преди 11 месеца

След короната бяха руснаците, а сега мюсюлмани от хамас. Злото е надигнало глава.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Държавата Израел ще бъде унищожена. Въпрос на време е. Зад Израел стои САЩ. При смяна на режима тази подкрепа ще отпадне. От другата страна стои Саудистка Арабия които вече отиват на страната на Брикс. Русия скоро ще има пълното право да атакува Израел с помощта на Китай.

55

хе хе хе

преди 11 месеца

На нашенските евроатлантици руснаците са им виновни и за атаките срещу Израел. То като няма акъл, кво да прави човек, освен да повтаря едно и също. Като оня Мирча Кришан и краставицата:)

54

дедо Груйо

преди 11 месеца

То е ясно и на внука ми, че Русия дава пари за тези войни. Гадните Рашки чоплят в цял свят.

53

До 54

преди 11 месеца

Разгледай клиповете от вчерашните атаки на Хамас и ще разбереш от къде са се въоръжили. Повечето им оръжие е Натовско. Познай кой продава последно време такова на черния пазар. Ще ти дам жокер: "дай,дай,дай,дай"

52

Знаете ли

преди 11 месеца

Че аз съм си имал вземане даване с Мосад. В българия техните агентифотдавна са от най кротките като гъби се бият

51

ICXC

преди 11 месеца

Като християнин, напълно съм с хората на Израел защото синът Божий Иисус Христос от Назарет е израилтянин и неговият народ е израелския! Господи пази народа си!!!

50

Хотелиер

преди 11 месеца

Хамас и Хизбула бомбардират отвсякъде Израел, трябва външно министерство да изпрати самолети и да евакуираме деца и жени от Израел, нашите хотели по морето, вече са готови да посрещнат новите бежанци!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Хизбула официално се е присъединила към Хамас. Това нещо отива към ескалация.

48

агент Мъдлър ЦРУ

преди 11 месеца

Всъщност търговския център беше съборен от Русия, а не от Буш. Защото Русия е автор на Ислямска Държава и Хамас. Откъде тези талибани имат стотици ракети според вас?? Кой ги въоръжи? Или са си направили завод за ракети?? Аре сектир.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Това, че Израел не беше подготвен ще бъде компенсирано. Само гледайте. Тия мюсюлмански дива, ако бяха фактор да са победители много отдавна.