205

Бай Дрън

преди 7 месеца

Русия ще вземе Киев, сле дотва наред е Истанбул. Тоя път наистина, няма да и попречат :)

204

Бай Дрън

преди 7 месеца

Турския сайт Днестр е въвел странни филтри :) Не се срамувайте :)

203

Бай Дрън

преди 7 месеца

Подозирам, че е точно обратното. Англия се готви за големи печалби от войни и затова обвинява Русия. 6% военни разходи дори са твърде малко за страна във война.

202

СССР

преди 7 месеца

Лондон е възможно да бъде подводен туризъм ..

201

Рецептата

преди 7 месеца

Русия искали да увеличат с 40% бюджета на армията догодина, то па един бюджет.. АКО и след това руснаците не се вдигнат и не ги свалят тия "елити" то за тоя народ няма спасение и наистина както Путин каза най-добре е да се евтанизира и да стават там мъченици ли кот искат да стават.

200

Анонимен

преди 7 месеца

Май ще трябва да се абонирам за Пейтриън на Цанов напред и нагоре и да гледам за кво иде реч в световен план и новините, че говорят познати има доста чудни неща които стават а тук ни мерят с трохите и то поднесени с много лъжа и любов.

199

Анонимен

преди 7 месеца

Последно ,ще има ли контраофанзива..

198

Другаря пУТИН от КГБ

преди 7 месеца

Изби затворниците,сега на ред са агитките по стадионите и други неудобни за власта от списъка на ДС-КГБ.

197

Германец

преди 7 месеца

От "три дни до Киев" до "пет години в глуха отбрана". Няма такива клоуни :)

196

Влади-Мир

преди 7 месеца

Русия е затрила всички империи до сега и ще затрие и краварската!!! А като гледаме бюджета... примерно за едните означава 10000 произведени су 35 по млрд рубли, за другите означава 500 ф 16 на хартия за по 200 млн долара

195

Прогноза

преди 7 месеца

Войната ще продължи десет години или до смъртта на путин. След нея Русия ще бъде низвергната и изцяло задушена икономически от китай. А Украйна с нов план маршал за около 10 до 20 г. Ще бъде икономически много по добре от русия и ще е новия военен лидер на Европа. Повечето иновации във военното дело, обиграна и мотивирана армия ще бъдат на украйнците. А Русия ще има един голям проблем поне 50 г. със западната си граница.

194

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Напротив. Русия се готви категорично да спечели войната в град Лвов още тази зима .Въпреки че биха били много доволни да цедят САЩ и ЕС още години наред !!!

193

Аннонимус

преди 7 месеца

До ПРО СИА умрИзползването на стари нацистки пароли от Българи, били те и националисти, е присвояване чужда култура. Никак не е автентично.

192

Тц,тц

преди 7 месеца

Каква ненормална държава? 40% от държавния бюджет само за военни разходи???Никаква икономическа обосновка не може да оправдае това! Това е извън разбирането и смисъла за държавно управление още от древността! Единственото обяснение е, че в Русия управляват хора, решили да умрат с Властта,пък ако ще и тази държава да умре заедно с тях!

191

Късата пемет

преди 7 месеца

До Анонимен 345. Виж не очаквам много акъл от копейка, така че това че не можеш да разбереш *** текс не ме учудва. В текста пише за мечтите на неудачници като тебе. Радвам се че си се разпознал като копейка.

190

Анонимен

преди 7 месеца

Русия се готви и да национализира активи на запада за 500 милиарда след войната . Сега не може но след войната това ще стане . С падането на технологии само петрола ще е решаващ а не ,,членството,, Това означава че пак се набутахме сами в грешния лагер срещу Русия .

189

Късата памет

преди 7 месеца

Някой руски фен може ли да ми напомни коя от мечтите им се сбъдна - Киев за три дни, ще плащаме в рубли, Рублата световна валута, без руски газ ще умираме от студ и газа ще е 4000 евро (сега е няма и 40), без руски петрол бензина ще е 10 лв, руската кредитна карта Мир ще важи извън русия, Херсон е капан и ВСУ ще измре, пробива в Бахмут отваря настъпление на Русия в цяла Украйна, руснаците сега отстъпват за да вкарат ВСУ в чувал (това беше миналото лято когато руснаците бягяха панически) и т.н.

188

Анонимен

преди 7 месеца

От провинцията.Край нас минава международен път.Направих си труда да преброя трафика на камионите с украинска регистрация които минават за 5 мин.Много!!! Нямат шанс руснаците с тази война.В Украйна се инвестира, войната може да остане позиционна, но Русия ще губи, защото това което взе, ще бъде невероятно скъпо да задържи,а още по-невъзможно - да го узакони международно!

187

Анонимен

преди 7 месеца

Кво е туй на картинката бе? Да не е от ония извънземните от зона 53

186

Анонимен

преди 7 месеца

Истинският Фюрер е отдавна при Кобзон , а това са театрални постановки с разни актьорчета .