135

Не е ли ясно?

преди 8 месеца

До Анонимен 153: Ами като не виждаш по-далеч от балкона си какво очакваш да чуеш? САЩ, които карат сателитите си да купуват скъпият им втечнен газ, всяка година купуват от Русия обогатен уран за един милиард долара. За тях санкции няма. А будалите, които чакат указания от американското посолство, да плащат за по-скъпото и да викат ура.

134

Анонимен

преди 8 месеца

В зоната на СВО руските войски унищожиха идейния укронацист, командир на 3-та рота от 2-ри стрелкови батальон на 67 отделна мотострелкова бригада "Тарас Хаммер" от така наречения "Доброволчески украински корпус на Десен сектор" (ДУК ПС забранен в Руската федерация).) Александър Пастух.

133

Анонимен

преди 8 месеца

Русия е инвестирала повече в Херсонска област за една година, отколкото Украйна е инвестирала за 30 години. Според председателя на регионалното правителство Андрей Алексеенко, "Херсонска област не е виждала такъв мащаб на строителство и основен ремонт на пътища, училища, болници и комунална инфраструктура от времето на СССР".

132

Анонимен

преди 8 месеца

Шведският премиер Улф Кристерсон реши да използва въоръжените сили, за да спре гангстерското насилие в страната. Днес той се обърна към нацията. "Това е труден момент за Швеция. Една 25-годишна жена си легна снощи в съвсем нормална вечер, но така и не се събуди", даде пример премиерът. Престъпна вълна заля Швеция, особено Стокхолм. Само през септември по тази причина са загинали 11 души. Като основна причина се смята "безотговорна миграционна политика". Според Министерството на вътрешните работи на страната около 30 хиляди души в Швеция са свързани с престъпни групи.

131

Анонимен

преди 8 месеца

Тази нощ руските въздушно-космически сили извършиха нови атаки срещу военни обекти на зомбитата на киевският наркокартел. Публикувани видеа показват резултата от попаденията на Герани в складове в Уман, Черкаска област. Регистрирани са пристигания и в Харковския бронетанков завод и индустриалната зона в района на Дружковка.

130

До 144

преди 8 месеца

Предстои. А и сега Европа копае дъното. Който си мисли, че Русия ще изгуби войната е глупав.

129

Анонимен

преди 8 месеца

В Украйна влезе в сила закон за военен отчет на всички военно задължени жени. Задължението важи за всички украински жени на възраст от 18 до 60 години. В повечето случаи на военен отчет се оказват момичета със специалности като лекар, зъболекар, акушер, медицинска сестра, фармацевт и аптекар. Свършиха ли мъжете? Всички "алфа мъжкари" да не би да са в Испания и Полша?

128

генерал смърт

преди 8 месеца

самия факт 4е блатните копаят нова жп линия близо до морето доказва 4е Тукмак и старата са обре4ени от4аяно се бият да ги остискат два три месеца още ... белким новата стане до тогава . Но това не им решава проблема с мелитопол и марионопол които ще са целите догодина а с идването на ф16 и ракетите таурус атаксм с вуското ввс е свършено Украйна и сега попилява руската артилерия

127

Анонимен

преди 8 месеца

Германия е фашистка държава, на запад е фашизъм - Сбежавшая из Германии Ольга Штумпф: "Мои дети в России просто счастливы!"

126

Анонимен

преди 8 месеца

А защо 2 милиона българи напуснаха българия да пpocтитуират и да слугуват на запад?

125

До 140и

преди 8 месеца

Прочети нещо за проблема на Русия с прииждащите икономически мигранти в страната. Нещо като проблема на САЩ с Мексико. Само че става дума за всички централно азиатски републики плюс украинци беларуси молдовци и всякаква друга напаст. Големите градове в Русия се задъхват от мигранти...

124

само факти

преди 8 месеца

Украйна бавно но необратимо побеждава и всеки руски цирей твърдяш обратното да заповяда в окопа и с Охимарсванетому да забави процеца 2 минути

123

Анонимен

преди 8 месеца

"Всеки на Запад, който се изказва проруски, е съучастник ...". --- Всеки на Запад, който се изказва срещу пееpacтията е съучастник на Путин. Щом прогресистите на Запад са обявили, че пееpacтията е социален прогрес, никой да няма право да се съмнява в новия социален прогрес, обявен от прогресистите. Или ще вярвате или в затвора.

122

До Дойче веле

преди 8 месеца

Защо? Какво се случи?

121

кракен

преди 8 месеца

До До авторката 141 тя нищо аз ще те посетя

120

Дойче веле

преди 8 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

119

Николай

преди 8 месеца

Целите на Кремъл трябва да са училища, детски градини и детски ясли. От там започва нацистката промивка. Ако изколят украинските деца до крак, покрайна ще приключи до 2-3 години максимум. Ще ни отърве и нас от тази напаст. Слава Русия!

118

До 135

преди 8 месеца

Изпревариха краварника със средна заплата 500 долара! Но и глупаво да звучи, искам да те попитам...Защо никой не иска да отиде в Русия и Китай???

117

Анонимен

преди 8 месеца

Кога немците ще стигнат китайците! Wild Chinese car Mengshi M-Hero 917 review!

116

134 отговарям ти

преди 8 месеца

За руснаците не знам но за тия от ЕС си 100% прав. Така завършва и статията нд Доче - "Всеки на Запад, който се изказва проруски, е съучастник в тях". Тоест можеш да бъдеш обвинен и съден по всеко времо, горе долу като времената на Инквизицията. Съда е подобен на тоя от средновековието.