270

////

преди 11 месеца

Очиларке само децата може да лъжеш.Хващайте се с оня дърт Магаренко на ракетите и уКрайна.Нищо не става от цялото ви правителство..

269

И във същото време

преди 11 месеца

Дават призовки на българи да се явят във военното окръжие?! Да ти е. Пппа буд ката майчинка и пу клу ка доле н!

268

ДО Денков

преди 11 месеца

Човече , подай оставка .Направи огромни Бози - Пеевски казва че на мястото на Руската Църква в София е имало Джамия , Тагаренко изпраща С 300 собственост на България , да пазят САЩ Бази в Украйна , Трети Март трябваше да се забрани и т.н - Пич ти си за Курило .

267

Анонимен

преди 11 месеца

С тая навалица от русофобска иZмет тука, настана страхотна джендерия!

266

Коментар

преди 11 месеца

Тая кукла на конци е бай Дън номер 2

265

Анонимен

преди 11 месеца

Лелеее, за пръв път разбирам, че една ракета е защитна, а не нападателна! Като избухне, кого ще защити бе, плъх неадекватен. И като са дефектни, дано изтрепят повече укронацисти!

264

Жълто-Син парцал

преди 11 месеца

Украйна мачка укронацистите на фронта като ги праща за пушечно месо

263

33 г. бедност

преди 11 месеца

София била все по-интересна за чужденците, ръст от 46% на туристите. Евтино и пълно с готини мацки за размножаване. Нема да седят на запад да лашкат местните западни лоени висменки. А и западните висменки им ги взеха емигрантите от Африка и Азия. Вместо да седят и да ядат лабут и да маат ножляци цел живот, ето ти софето, фрашкано с готини и евтини мацурани.

262

Анонимен

преди 11 месеца

40% от петрола в света е от Русия и 50% от газа. 0.3% е от евроfekалиите на Екотерористите са за зелена енергия. Вземете и прочетете малко. А онзи ден финландския танкер за газ отново е заредил в Санкт Петербург и е отишъл да зарежда финланските чукчита. Ти русофобе караш чупения си катраник с руско гориво хахахаха

261

Жена ти охаааа

преди 11 месеца

Хубаво е русофоба военолюбец да знае, че само 1 обикновен БТР без екстри струва колкото всичките му заплати и заплатите на жена му за 50 живота. Системата С-300 същото но за 100 живота.

260

Анонимен

преди 11 месеца

Страхотна икономика имат ес и нато и техните съюзници мишоци. 60 държави не могат да произведат снаряди и барут колкото четвърт Русия, хахаха вие всички сте едно западнало позорище русофоби. А цялата БГ техника и снарядите ще стигнат за 2 часа обстрели на фронта, защото 33 г. всичко се унищожи и изкраде. РiZiл сте г о м н я р и !!!

259

Анонимен

преди 11 месеца

80 години от Волинската резня. Някой да каже нещо? украйнските бандеровци избиват над 100 хил поляци, а само за 1 ден на 11.07.1943 г. са избити над 8000 хил.

258

КонтролНаРусоробията

преди 11 месеца

Да се въведат двойни щети гориво за русофили хо две храна по две ток по две и да се забрани руската салата!

257

Анонимен

преди 11 месеца

Кучешката колиба е с размери колко БГ. Освободена територия от укронациския режим

256

Анонимен

преди 11 месеца

По лъжите и небивалиците в коментарите на изветрелите русофили си личи колко са отчаяни... Ха-ха-ха!

255

Анонимен

преди 11 месеца

Уссрайна използва касетъчни снаряди още 2014 г., когато разбомби мирни протестиращи с Донецк, след което ги мачка с танковете. Има маса филми по този въпрос. Просто сега го казват открито и им дават такива снаряди, защото другите свършват. Няма да говорим за мините Лепестки, които постоянно сеят по Донбас. Маса невинни хора осакатиха с тях. Русофобията няма шансове. Цялата натовска техника ще бъде утилизирана в уссрайна, заедно с техните екипажи.

254

Анонимен

преди 11 месеца

От 4 месеца руския башибозук само отстъпва... Дори 1 кучешка колиба не са превзели, а умират с хиляди ... Това са фактите русофилчета. Всички западни оръжия на Украйна превъзхождат по точност и далекобойност тези на Русия и това се признава от самите руснаци на всички нива (и от военните и от пропагандистите) . Западът и САЩ ще помагат на украинците до краен успех и освобождаване на абсолютно всички окупирани територии, включително и Крим. Просто нямат друг избор...

253

истината

преди 11 месеца

Колко и какво получавате да съборите стръната ни? Децата Ви ще се срамуват от Вас.......Ще казват не ги познаваме , имам дастатъчно титли ,но академик е лоша дума свързвам е с Вас.......Слуги сте ,но не на народа си ,а на чужди интереси. Срам ме от Вас ...

252

До 289

преди 11 месеца

Я преброй украинските загуби. Само за т.нар. лятно настъпление, има няма три месеца са загубили 170 000 военни и 2000 бронирани средства- хъмвита, чънвита, бронетранспортьори, танкове...

251

До руските курви

преди 11 месеца

"!! ШОК!? Пригожин дал ответы на все вопросыНевозможно предусмотреть! Ролик информативного характера!".... Истината за "СВО" от устата на Готвача на джyджето в Кремъл. Вместо да пишете дежурните си глyпости и лъжи русофили вм'иpиcaни, гледайте видеото в YouTube !