256

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До ПроСоТо - диалог винаги можем да спретнем. Аз също съм над 50 те, така че - проблем в това отношение няма. В случая, не се обиждай за думата. Уважавам пенсионерите. Но не мисля, че действията на БСП - винаги да искат парите за оръжие до отидат за "социални цели" имат нещо общо с реалността. Дреме и на Кака ти Корни ти как оцеляваш. Или на Другаря Гергов. Съвсем си наясно, че това е чист популизъм. Това имах предвид, а не да те обиждам. Те работят за външна сила, и ти го знаеш.

255

Анонимен

преди 8 месеца

Напред БСП, левицата!! МУТРИ ВЪН!

254

Анонимен

преди 8 месеца

***.. на. та ви на всички. Цените растат, фирмите изнудват работниците, доста по скъпо за училище, помощи само за индийците, а в България няма нито една социална партия. Нали уж БСП бяхте социална партия, за какво цялото ми семейство е гласувало за вас. Откакто е избухнала войната само за руския народ мислите, българския вече изобщо не ви интересува. Нищо не направихте и не правите за българина. Появите ли се някъде само Русия ви е в устата.

253

??!??!?!

преди 8 месеца

т.е. подаряваме си противовъздушната отбрана.

252

ПроСоТо

преди 8 месеца

До Лаврентий Берия...за момент помислих,че може да спретнем некакъв нормален диалот...Ти обаче затресе МАНТРАТА за "бсп и пенсионерите"...Жалко !

251

преди 8 месеца

Кой е този войник, който ще стреля с дефектна ракета!? Съвсем за мезе ни взеха.

250

Анонимна

преди 8 месеца

I stand with the bears! They fix everything :)

249

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 8 месеца

Успех на БСП и Левицата! на тези избори за кметове!

248

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До ПроСоТо 265 - основното обаче - убеден съм, че разбираш - не е дори и техниката. Основното са "висшите военни" с мисленето на Шивиков - уж НАТО-вски военни, а реално - стиснали партийната книжка от БКП до сърчицето. Затова НАТО ни няма доверие - ясно им е, че сме "пробити". Докато тази плява не се изчисти - забрави модерно оръжие. Сигурен съм помниш, че лустрацията тук беше заменена с "..да си простим..". Това е отликата между нас и другите бивши соц-държави. Затова те са там където са.

247

браво на поляците!

преди 8 месеца

дуда нарече украйна давещ се човек, който иска да завлече и други, отказват да дават оръжие вече, оказват да вземат от там зърно.....а нашите ос-рани продажници ще подарят и майките си на бандитите!

246

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До ПроСоТо - разбирам следното - вече 35 години тази партия и метастазите и /да ползвам твоите изразни средства/ пречат на превъоръжаването ни! Всичко това - в очевадна угода на Москва! По долу писах за предложението за NASAMS. Но - рледи това се съботира бойната машина на пехотата. И ред други. И сега ревем за съветскиге - подчертавам - дори не руски - т.е. над 40 годишни ракети?! Колко мислиш от тях са годни за съвременна война? Та, като стигнем до оръжие - БСП се сеща за пенсионерите. А?

245

Кравар

преди 8 месеца

Трябва да се помага по всякакъв начин на всеки нападнат от злокобната сибирска империя на злото !

244

ПроСоТо

преди 8 месеца

До Лаврентий Берия....хм!...Приветствам мерака ти,но просто НЯМА НАЧИН чрез тотално разоръжаване и обезличаване да се спре "извирането на въпросните пълчища" !....Знаеш ли за какво апелираш всъщност?..-Ами за това,да приложим техниката на лечение на рака:..-ТРОВИ СЕ ЦЯЛОТО ТЯЛО с надеждата то да оцелее,а да измрат раковите клетки....За съжаление,практиката показва,че всъщност става обратното...Раозбираш,убеден съм !

243

Кире

преди 8 месеца

Абе щом Пеевски се е изказал значи нема проблем.

242

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм на кафка и кюбънитс, 14К.

241

Анонимен

преди 8 месеца

До Програмист 248 - верно ли? Я кажи некой основни разлики между Python е да речем - php? Минал си покрай програмиста Максудска подлозо!

240

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Могучая се е вкопчила в заграбените територии като бебе в нянката на майка си" - а героите на Украйна след 4 месеца успешен контранаступ с инструктори и модерна техника от НАТО до коя линия на отбраната на бебето стигнаха?

239

Здравейте еврогейове

преди 8 месеца

Хау ар ю? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна спососбоност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.

238

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До ПроСоТо 254 - супер пич! Ако това ще ни разкара веднъж завинаги от главите безчислените и неизчезващи пълчища български комунисти и ДС милиционери които извират вече близо 40 години отвсякъде - значи - съм за! Очевидно сами не можем да се отървем от тая напаст.

237

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 255 - на три дни от пабедата! Могучая се е вкопчила в заграбените територии като бебе в нянката на майка си и се отбранява юнашки срещу многократно по малката и слаба украинска армия. Слава на мужишките герои!