139

Блинкън

преди 8 месеца

Добро куче Габриел! Кажи Джав, Джав! На Кокалче!

138

Анонимен

преди 8 месеца

Лидери сме по слугинаж!

137

Анонимен

преди 8 месеца

Тази колко е заблудена...

136

Анонимен

преди 8 месеца

Срам и позор за България !

135

Анонимен

преди 8 месеца

Че бг е 1000 г. по-стара държава от САЩ. САЩ трябва да идват и бг ги хвали че са стабилни а не обратно. Когато Иван Асен има държава, САЩ още нямат и са индянци. Бг полицити са посмешише.

134

Христо Христов

преди 8 месеца

А относно преди - в средите си минавах за "дисидент". Доста пъти съм бил на мушката за неправилни възгледи и поведение. Та така.

133

КИРО

преди 8 месеца

*** и ограничена, но послушна. На килимчето и ще цензурира всяко друго мнение.ЕНИЧАРИ, а вече и ФАНАРИОТИ.

132

Христо Христов

преди 8 месеца

До Лаврентий Берия В коментара ми за баща ти нямаше нищо за демокрацията, а за приликата между пламта и поведението ти и това на кандидатите за партиен член. Все отнякъде си го видял този пример. ПП. За сравненията между сега и преди - оценям и предимствата на "преди". И да, и преди 20 години, и сега съм доста по-добре от 90те % от матряла гласуващ за ес и нато...

131

жалкиНищожества

преди 8 месеца

Асфалт паша дали я е цепил Жирафа под цъфналата магнолия,за да ни представлява?

130

Лев прв

преди 8 месеца

Направиха ли ги янките тия 08 броя Ф16.Пироните ли свършиха или дъските за да ги сковат.Завода в който ще ги прават построиха ли го.Гърците разполагат с 300 броя.Добре ще поръчката не е за такава бройка.

129

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 8 месеца

Такива като това туморно ОбразУвание беше позволено на авгло-краварските шпиони за 35 години да разсипят подредената ни и богата държавиац,превръщайки я в своя добре преджобена Колония. Ето, в това сме"лидер" - без икономика,без селско стопан ство,без армия,без здравеопазване,без наука,без образование,без млади и образовани хора, без стимул,без переспектива.От 30 място в световната класация на ООН за ико номически растеж и благосъстояние сме след много африкански държави - на 112 място.Анатема!

128

Анонимен

преди 8 месеца

Егати Премиерите на Бг!Денков се допитва до Зеленски , Гаргито - посолството ...

127

Анонимен

преди 8 месеца

Тая марионетка поне хубава да беше, като й липсват всякакви други качества за такава, ама и това не би. Като другата марионетка в Брюксел е, дето правилно Ердоган не я зачита за нищо, защото нищо не е. Неизбрана от никого, спусната с парашута, като киртака, кокорека, ристю и плъха, от колонизатора да управляват губернията му. Приказва общи приказки и глупости.

126

Мишо Бирата

преди 8 месеца

Хасковска-Хаджидимовска да не казвам каква.Всички политици и партии в България се назначават от Сащ и ЕС.

125

Анонимен

преди 8 месеца

Блинкен сигурно и го е казал,като виц,ама тя не е разбрала.Иначе сме лидер по навеждането ,редовно си държим палците,точно тея политици ни правят да сме в тази поза

124

Анонимен

преди 8 месеца

Не ни занимавате с глупости!!

123

0880

преди 8 месеца

До Лаврентий БерияЖирафът има дълга шия, но няма акъл. Е, като тая нашата..

122

Анонимен

преди 8 месеца

AАХАХАХ! Лидер в кое? В нищоправенето?

121

Анонимен

преди 8 месеца

Аман вече от боковите калинки.Тоя е решил да изпробва търпението ни и степента на нашата глу.пост,щом всеки път го преизбираме и ни е все едно кое магаре или магарица ще ни назначи.

120

и рейтинга на

преди 8 месеца

правителството е като на байдън . добър като подкрепа, или лош катонехаресване . Гърция е нашия лидер номер 1 на балканите . габриела и блинкин това са измислили . взема база дава лидерства и подкрепа - с нищо за вземане , обсъдила конфликтите по света , , кметските избори и нааапрееееддд