52

Анонимен

преди 9 месеца

А един завод на фауве за електрически автомобили да вземе моля ви се да престане да съществува, взел, че прекратил работата. Паднало търсенето, а не могат да му платят субсидии както в Китай, защото трябва да помагаме на Зеленски и да плащаме тока и отоплението на населението, и взел, че преустановил работа. Но да не си помислите, че е умрял, не, няма такова нещо, просто се изнесъл в САЩ където и енергията и всичко е по евтино.

51

Анонимен

преди 9 месеца

В ЕС сега в най-критично положение е Германия. А най-критична в Германия е автомобилната индустрия. В Германия вече се подготват за рухването на Фолксваген, а след това и унищожението и изчезването на цялата останала автомобилна индустрия, основата на немската икономика - а какво ще правим тогава когато вече няма да произвеждаме автомобили, е, Мерцедес пак ще си прави скъпите луксозни автомобили, но останалите какво ще правят? Икономиката на Германия е на ръба на пропастта.

50

Българин

преди 9 месеца

Добре, че сме в ЕС и НАТО за да мога да живея на Запад и да си сменям колата с нова на всеки 4 години.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Радев сега остава да излезнем от ЕС и НАТО и да де съюзим с Китай и Русия и ще си доволен. Всичко е прекрасно Русоробече.

48

Ах на негууу

преди 9 месеца

Абе хем сме в топ 3 по иновации,хем с водещи учени в традиционните науки!2 в 1 + луксозна вила за 50 000лв край Велинград, която иначе е на пазарна цена 300 000 евро!Ей това е ТОП българска иновация! Ааа и то по принцип президента на Австрия е ЗА България в Шенген, премиера им против и от него зависи - да вземе да се срещне с него като е толкова ербап!

47

бг смешки 2

преди 9 месеца

българските циркове край нямат ! а българина си съсипа не само иконмиката ами дори и Еврофутбола И Софийската баница !

46

До иновативния Радев

преди 9 месеца

А,знаеш ли какво значи дума иновация? Знаеш? Тогава,защо плещиш глупости заставаш за смях? А,командировъчни да заслужиш.Разбрах.

45

чичи

преди 9 месеца

тоя явно е съзерцавал пилона доста време, че го е напекло слънцето

44

морски

преди 9 месеца

Да първенци са нашите във фалшификации и шмекерии. Вижте капитализма ни по български - див и уродлив !!

43

До 46

преди 9 месеца

България се развива.Не е достатъчно да се развива..А гледайте разликата между това развитие и ЕС. И тогава пишете.

42

програмист

преди 9 месеца

Малки соросчета които са учили икономика администрация , за да станат колониална администрация и да ктрадат заедно с окупатора ... Сега цвилят от яд и завис защото заплатата им е 1/3 от тази програмисти и инженери .. а до краденето не ги допускат..

41

бг смешки 2

преди 9 месеца

БГ вече няма икономика ! а полвината от народа е в чужбина !

40

анонимен

преди 9 месеца

Много ме успокои президента, че сме нагазили яко в дигиталния концлагер.

39

Анонимен

преди 9 месеца

България се развива въпреки че е в сянката на този от снимката и неговата свита от съветски марионетки.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Забрави само да каже,че благодарение на служебните правителства.

37

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Даже сме на първо място.Българина може с тиксо и тел да поправи танк,също така с потник и цигара може да обезвреди бомба

36

инженер

преди 9 месеца

Българите не правят велики неща и свои продукти , защото не могат да си защитят собствеността.. Ще дойдат краварите и ще кажат това повече не е ваше , ще те притиснат , чрез банки , ще те изскарат шпионин на Русия .. Както през турско не сме правили големи църкви да не дразним окупатора.. Не може да си по-велик от окупатора..

35

Бай Дрън

преди 9 месеца

А аз дори си мисля, че вече сме първи в иновациите. Българина работи без необходимия инструмент, материали, поддръжка, машини...тамвсекинедин от нас всеки ден се налагща да измисля нещо иновативно, за да заобиколи недоимъка на феодала. На Запад някой да прояви самоинициатщива на работното си място с някаква иноващция? Моля ви се. :) Там завършва средното за сзавинтване на винтчета и цял живот заавинтва винтчета. Какви иноващции на Запад, какви пет лева...пардон, евро.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Чалгария култур култур! Слава на новата интелигенция и учените Слави Чалгара, Тошо Свинара, Боко Пъдара, Ицо Комара и Мишо Шамара!

33

Винету

преди 9 месеца

Румба, Румбааа, съвсем изперка бе брат. Тъй ли рече Митрофанова ?! Олеле, малеле....